Δήμος Ξηρομέρου : Χωματερές οι γειτονιές - Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία αποτελούν τα παρατημένα σκουπίδια εκτός των κάδων στο Μύτικα.
Από φωτογραφίες διαπιστώνονται υπερχειλισμένοι κάδοι και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου σε θέματα υγιεινής έχει φτάσει στο έσχατο σημείο.
Παντού σκουπίδια αμάζευτα , κάδοι βρώμικοι, απολύμανση δεν έχει γίνει ακόμη σε κανέναν κοινόχρηστο χώρο , συνεχείς διακοπές νερού σε Αστακό και τώρα στην Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου ενώ ο κορονοιός παραμονεύει.

Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απο την Τ.Κ. του Μύτικα.
Να σας θυμίσουμε ότι πριν μια εβδομάδα περίπου ενημερωθήκαμε από τον επίσημο εκπρόσωπο τύπου Κύριο Σούλα για τον καθαρισμό των χώρων.

http://mytikaspress.blogspot.com/2020/03/blog-post_495.html
Σήμερα όμως βλέπουμε μια άλλη εικόνα εντελώς διαφορετική .
Φωτογραφίες από το νηπιαγωγείο, την πλατεία και από άλλους χώρους του Μύτικα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ οτι πιστεύαμε . 
Σχόλια

 1. Εντάξει ρε παιδιά το καλοκαίρι όμως όλα θα είναι εντάξει Εξάλλου ο Δήμαρχος πρέπει να κάνει οικονομία γιατί έδωσε το μισό μισθό του Α επίσης ο γεμάτος κάδος δεν προσφέρετε για φωτογραφίες Facebook και like

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με συγχωρείτε αγαπητό blog ,αλλά επειδή εγώ δεσμευτικά ,ότι δεν θα αναρτήσω εκτός από τους 6 μήνες ανοχής και για άλλους 3 μήνες , φωτογραφικό υλικό ,μήπως και οργανωθεί η Δημοτική Αρχή ,αλλά αδυνατώ να πιστέψω στα μάτια μου, πως αυτές οι εικόνες είναι πραγματικές .!!!!
  Αν είναι πραγματικές ,δεν θα χρησιμοποιήσω βαριές εκφράσεις ,αλλά πολύ ήπια θα πω ,μένω άναυδος άναυδος άναυδος .!!!
  Μετά παρρησίας .
  Dr.Παναγιώτης Στάικος ένας από τους πολλούς ευτυχώς στην Ελλάδα γιατρούς ,που θέτουμε εθελοντικά σε κίνδυνο την ζωή μας για την Δημόσια Υγεία και όχι με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου