Κώστας Γεωργούλας Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές..


Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές.. Κατ εξακολούθηση λασπολόγοι και συκοφάντες ,υπερφίαλοι σε θράσος και υπεροψία , ειδήμονες στην χάλκευση και στην «ανθρωποφαγία» σε κάθε μη αρεστό σας, πολιτικά έρμαια του γνωστού ινστρούχτορα μπλόκερ. Τολμάτε εσείς να μιλάτε για fake ενημέρωση από το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο» μέσω ενός ανυπάρκτου fake γραφείου τύπου, ωχριά μπροστά σας και ο Γκαίμπελς , γελάνε πια τα πλακάκια και οι μεντεσέδες του Δημαρχείου μαζί σας. Ντροπή!! Ούτε κατ ελάχιστο ως Δημοτική Αρχή δεν έχετε στοιχειωδώς την αναγκαία δημοκρατική ευαισθησία να κατανοήσετε ότι έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώνετε τις δημοτικές παρατάξεις ,τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημότες για τα πεπραγμένα σας, επί της εγκυκλίου αλλά και για τις προγραμματισμένες δράσεις σας, αν έχετε, για τις ευπαθείς ομάδες ενόψει του Πάσχα. Ντροπή!! Αρνείστε την ενημέρωση γιατί η μόνη προσφορά σας, που βιώνουν καθημερινά οι δημότες είναι οι άπλυτοι και ξέχειλοι σε σκουπίδια κάδοι, οι συνεχείς διακοπές νερού, οι απανωτές βλάβες του οδοφωτισμού και μόνο σας μέλημα η εξόφληση των προεκλογικών γραμματίων σε κολλητούς και σε συνοδοιπόρους. Διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι εκτός από τους καταγεγραμμένους ωφελουμένους των δομών από τη στιγμή της εκδήλωσης του κωρονοιού και της λήψης των περιοριστικών μέτρων αρκετοί ακόμα συμπολίτες μας βρίσκονται σε ανάγκη και χρίζουν βοήθειας . Σας καλούμε έστω και τώρα ο Δήμος μας, να κάνει ,ότι κάνουν και οι άλλοι δήμοι, και να σταθεί στο πλευρό ΟΛΩΝ των αδυνάμων πολιτών και όσων σήμερα εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων πρόσκαιρα χρειάζονται βοήθεια αυτές τις δύσκολες ώρες που όλοι βιώνουμε Ποια κοινωνική ευαισθησία όμως μπορεί να επιδείξουν εκείνοι που εγκλωβισμένοι σε πολιτικά παίγνια κλείνουν ελαφρά τη συνείδηση κοινωνικές δομές.
Ταῦτα δὲ ἔδει ποιῆσαι κἀκεῖνα μὴ ἀφιέναι. Αυτά έπρεπε να κάνετε κι εκείνα να μην αφήνετε..

               ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
      ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
                                 Γεωργούλας Κώστας

Σχόλια

 1. Ειχα τονισει και παλαοτερα οτι αυτη η νεα δημοτικη αρχη ειναι ανικανη αλλα και επικινδυνη ειχα τελικα δικιο.καλα τους τα λες φιλε Κωστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας τους τα πει επιτέλους κάποιος έξω από τα δόντια Ένα χρόνο τώρα αντί να διοίκησουν μας έχουν πρήξει με το Γαλουνη λες και ο γαλουνης είναι δήμαρχος Ας μας πούνε ένα τομέα που τα πάνε καλά Σκουπίδια νερό χόρτα ηλεκτροφωτισμος νεκροταφεία μαύρο χάλι το κλείσιμο των δομών το λένε αναστολή λειτουργίας Προγραματισμος ανύπαρκτος Τα μεγαλεπιβολα σχέδια για την είσοδο του Αστακου στις καλενδες Ο ΜΥΤΙΚΑΣ δεν υπάρχει τα χωριά ξεχασμένα Καλό κουράγιο και σε εσάς αλλά περισσότερο σ εμάς τους δημότες που σας εμπιστεύτηκάμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το μόνο που κάνουν είναι να περνουν σωρηδόν δίμηνα και τρίμηνα και να υπόσχονται καινούργια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ψιλά γράμματα αυτά για τα παιδιά μας τα νέα .
  Να τα χαιρόμαστε για τα καινοτόμα προγράμματα και τις αντίστοιχες δράσεις τους .
  Μπράβο στα παιδιά μας τα νέα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου