ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ: κ.Αντιδήμαρχε Είναι πόσιμο το νερό που πίνουμε

Διαβασα σήμερα ένα δημοσίευμα απο συμπατριώτη μας , σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (fb) περί καταλληλότητας του νερού ύδρευσης Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: Έχοντας ως δεδομένο ότι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον covid 19 με αποτέλεσμα τη μη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου αναγκαζόμαστε να προβαίνουμε σε ερωτήσεις έστω και μ αυτό τον τρόπο, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου . Θέλω να απευθύνω τις ακόλουθες ερωτήσεις στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Ερωτάτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος... 1.Χλωριώνεται επαρκώς κ αδιαλείπτως το νερό ύδρευσης σε όλο το Δήμο Ξηρομέρου;
2.Δουλεύουν οι αντλίες χλωρίωσης(Χλωριωτές) του δικτύου η είναι κάποιοι χαλασμένοι; 3. Έχουν γίνει δειγματοληπτικοί έλεγχοι καταλληλότητας του νερού ύδρευσης για όλες τις Τοπικές κοινότητες ; Οι απαντήσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου θα είναι κατατοπιστικές στα ερωτήματα.
Αναμένουμε να είναι δημόσιες και ξεκάθαρες.


ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

Σχόλια


  1. Κύριε Μάντζαρη εσύ δεν έλεγες όταν ήσουν σύμβουλος της Αντιπολίτευσης ,ότι ο Δήμος θα πρέπει να ανακοινώνει τα αποτελέσματα από τις δειγματοληψίες για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού .
    Είστε δημοτική αρχή για οκτώ μήνες .
    Βγάλατε στην δημοσιότητα έστω ένα αποτέλεσμα ;
    Η δεν έγινε καμία δειγματοληψία από την διεύθυνση δημόσιας υγείας του νόμου μας ,από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα ;
    Δεν θέλω απάντηση από τον Σωτήρη ή τον Γιάννη ,αλλά από εσένα Λευτέρη .
    Περιμένω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τι ψάχνετε...στο Πρόδρομο το καλό νερό το πίνουν τα προβατα από παροχές που κανένας δε πληρώνει και είχε γίνει κ θέμα πριν δυο με τρία χρονια αλλα πάλι δεν έγινε τπτ και οι κάτοικοι πίνουν εκείνο το Αλατόνερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτάς και εσύ το Λευτέρη ? τον μεγαλύτερο κωλοτουμπα που υπάρχει? Είχε κάνει σημαία το νερό μέχρι και στην δικαιοσύνη είχε καταγγείλει πρώην Αντίδημαρχους και δήμαρχο τώρα οως που είναι αυτός στην εξουσία και για 8 μήνες ο Δήμος δεν έχει κάνει μι δηγματοληψια και δεν χλωριωνει το νερό ..τσιμουδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ.ΒΟΛΕΥΕΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΕΛΑ ΚΑΛΕ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΤΩΡΑ ..ΕΛΑ . Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο ήταν ο Γαλουνης όλο καταγγελίες και ρουφιανιες ήταν ο Λευτρουλης μέχρι ότι έχει κόπρανα το νερό έλεγε αλλά μάλλον τώρα καθάρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου