Απαράδεκτες εικόνες από το νεκροταφείο της Τ.Κ. Καραΐσκάκη

Απαράδεκτες εικόνες από το νεκροταφείο της Τ.Κ. Καραΐσκάκη, μας έστειλε αναγνώστης μας και μας παρακάλεσε να τις αναρτήσουμε τις ακόλουθες φωτογραφίες από το νεκροταφείο του χωριού, μήπως και η νέα δημοτική αρχή   ευαισθητοποιηθεί  και πράξει τα αυτονόητα.
Αναδεικνύονται για ακόμη μια φορά οι σοβαρότατες αδυναμίες της υπηρεσίας πρασίνου και η προβληματική λειτουργία του Δήμου μας.















Σχόλια

  1. Ντροπή και μόνο ντροπή .
    Καλά το ότι έχουμε ανίκανο δήμαρχο το ξέρουμε καλά πλέον .
    Αλλά τέτοια ασέβεια σε μέρη που έχουμε αγαπημένους μας ,δεν την περίμενα .
    Καλά ο δήμαρχος μας έλεγε πως είναι Χριστιανός και πήγε στο Λιγοβίτσι για φωτογραφία με τον Μητροπολίτη και την ηγουμένη της Μονής .
    Αλλά δεν ξέρει πως οι Χριστιανές γυναίκες πηγαίνουν αυτές τις ημέρες στα Νεκροταφεία για να περιποιηθούν τους τάφους το Σάββατο του Λαζάρου .
    Συγχαρητήρια κύριε δήμαρχε γι αυτές τις ωραιότατες εικόνες .
    Δικαιούστε να είστε υπερήφανος για τα έργα και τις ημέρες της δημαρχίας σας .
    Μπράβο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άει ματσούκι που τους χρειάζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτίλες λίγο ντροπή δεν έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύζο Μάτζαρης Τριανταφυλλάκης κλπ είστε μια φωτοβολιδαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ναι τούτα ορέ . τι χάλια είναι αυτά .τρίβω τα μάτια μου μη δεν βλέπω καλά .
    Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά δέκα τρεις είναι . δεν το είδε κανένας τους . η το είδαν και καμαρώνουν για τα έργα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αντιδήμαρχος είναι μόνο για την ΑΕΚ τίποτα άλλο , όλο για την ΑΕΚ ανεβάζει, που τον βρήκαν αυτόν ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούγεται ότι το κτήριο που προοριζόταν για ΚΗΦΗ θα το κάνει χώρο συνάντησης οπαδών της ΑΕΚ .
      Ότι να είναι

      Διαγραφή
  8. Οι χριστιανικές γυναίκες παλιά πήγαιναν για να καθαρίσουν τα μνήματα αλλά όταν έβλεπαν και τα χορτάρια τα εβγαζαν για να μην μεγαλώσουν και φτάσουν σε αυτή την κατάσταση.δεν περίμεναν ούτε πρόεδρο ούτε δήμαρχο να τους τα καθαρίσει.αυτη η εικόνα είναι εικόνα εγκατάλειψης από όλους.ολοι έχουν ευθύνη.ειναι δηλαδή σαν να περιμένουμε τον πρόεδρο να έρθει να μας καθαρίσει την αυλή του σπιτιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ξηρομερο blog και ο Παρατρεχαμενος Γκαιμπελισκος της Αλυζιας θα αναδείξουν τα προβλήματα η θα ασχολούνται μόνο με τη φλογέρα του αξιαγαπητου μπάρμπα Νίκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο αποφασηστικε τα χόρτα να κοπούν τον Ιούλιο προκειμένου να γίνουν σανό για εμάς τους ιθαγενείς Παρατρεχαμενοι και καρεκλατοι αξιωματούχοι εξαιρούνται Η είδηση δεν είναι διασταυρωμενη Το γραφείο Τύπου γνωρίζει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτές οι εικόνες καταρχήν είναι ντροπή για τις οικογένειες που έχουν τάφους.κανενας σεβασμός στους νεκρούς.παλιοτερα ειδικά τέτοιες μέρες όλα τα μνήματα αστραφταν από καθαριότητα και όλοι με διάφορους τρόπους καθάριζαν τα χορτάρια δεν περίμεναν να έρθει κανένας πρόεδρος και κανένας δήμαρχος να τα καθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 7.53 Θα έπρεπε να ντρέπεστε Αλλά όταν το θράσος περισσεύει η ντροπή είναι πολυτέλεια Οι δημότες πλέον πληρώνουν για αυτή την υπηρεσία Άρα είναι συμβατική υποχρέωση αυτού που εισπρατει να το κάνει Να σας θυμίσω ότι παλιά οι άνθρωποι έκαναν μπάνιο μια φορά τη βδομάδα τώρα μια η και δύο την ημέρα να το πάμε πίσω λες και το πλύσιμο μια και στο νερό τα κάνανε μαντάρα οι σελεμπριτοι Αυτο θέλουμε και γι αυτό δεσμευτικαν οι νέοι σελεμπριτοι ότι καθώς αδυνατούν να διοίκησουν να πάμε καμιά 20 Χρόνια πίσω Από το τέλος νεκροταφείου στο Καραισκακη εισπρατουν πέντε έξι χιλιάρικα το νεκροταφείο δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από το κόψιμο των χόρτων δυο φορές το χρόνο 100 200 ευρώ Ο παραλογισμός λοιπόν είναι στο δικό σου μυαλό και σε αυτούς που αδυνατούν να παρέχουν τα μείζονα και αυτονόητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν δεν περνάνε από το σπίτι μου μπροστά να καθαρίσουν δεν θα κάτσω λοιπόν να βρωμισω θα βγω και θα τα καθαρίσω μόνος μου.οι δημότες για αυτή την υπηρεσία πληρωνουν χρόνια.δεν είναι υποχρέωση του πολίτη να πάει και να καθαρίσει το νεκροταφείο αλλά μπροστά στον τάφο μπορεί να βγάλει δύο χορτάρια για να περάσει όπως εξάλλου κάνουμε όλοι μας τόσα χρόνια.δεν νομίζω να είπα οτι ειναι υποχρέωση του κόσμου να το κάνει αυτό αλλά όταν υπάρχει αδιαφορία η όπως αλλιώς λέγεται τότε παιρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.ο πρόεδρος που βρίσκεται; Με τι ασχολείται;

      Διαγραφή
  13. Προς 10.57 γλυφτρονι τι σου δώσανε καρέκλα? Η κανένα γλυφιτζουρι? Αυτές οι εικόνες είναι μνημείο ανικανότητας Που θα μεταθέσεις τις ευθύνες στους κατοίκους Και θα μας πεις ότι πρέπει να ντρεπόμαστε Το καλάμι που καβαλατε ραγισε Το θράσος σας είναι παρομοιωδες και η αναιδεια σας ξεπερνάει τη λογική κάθε σκεπτομενου πολίτη Αμοραλιστες τυχοδιοκτες και συκοφαντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πρόεδρος του χωριού η αυτού υψηλοτητατου θα μας κάνει την τιμή να πει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου