Διευκρινίσεις και “αιχμές” του προέδρου Κοινότητας Παναιτωλίου για τη δωρεά αντιμισθιών

Το δικό του μήνυμα, με σαφέστατες “αιχμές” προς τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης που επιλέγουν να προβάλλουν τις προσφορές των αντιμισθιών τους στο κοινό ταμείο κατά του κορωνοϊού, έστειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου, Ανδρέας Γκορόγιας.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολοι,ως πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου θα καταθέσω την άποψη μου σχετικά με την δωρεά αντιμισθιών των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι οι πρόεδροι των Κοινοτήτων δεν λαμβάνουν αντιμισθία (δηλαδή μηνιαίο μισθό)αλλά έξοδα κίνησης, προκειμένου να μπορούν να διευκολύνονται στη μετακίνηση για δουλειές της Κοινότητας. Όσοι Πρόεδροι Κοινοτήτων επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν το μισό η ολόκληρο το ποσό των εξόδων κίνησης που είναι περίπου 300 ευρώ στη οικονομική υπηρεσία του Δήμου που ανήκουν, δίχως δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αντικείμενο διαφήμισης και προσωπικής προβολής…
Μένουμε σπίτι,συνεισφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στη μάχη που δίνει η χώρα μας με την πανδημία,και δίνουμε το καλό παράδειγμα στους συνδημότες μας.

Γκορόγιας Ανδρέας,
Πρόεδρος Κοινότητας Παναιτωλίου
https://www.agriniopress.gr/

Σχόλια