Δυστυχώς όμως πριν ο αλέκτωρ λαλήσει αποκαλύφθηκε η γυμνή αλήθεια..


Μας διαβεβαίωσε πριν λίγο ο Δήμαρχος ότι πρόσφατα έγινε η κοπή των χόρτων στο Νεκροταφείο του Αστακού Δυστυχώς όμως πριν ο αλέκτωρ λαλήσει αποκαλύφθηκε η γυμνή αλήθεια..
Δεν φτάνουν πια τα ταρατατζουμ και οι φωτογραφίες , οι δημόσιες σχέσεις , ο ινστρουχτορας και το γραφείο κίτρινου τύπου να καλύψουν την ανικανότητα τους ..
Τα ανώνυμα μηνύματα και οι φωτογραφίες των συνδημοτών μας είναι πάρα πολλά, αναγκαζόμαστε να προβάλουμε τις άσχημες εικόνες για να ταρακουνίσουμε την δημοτική αρχή , για την επίλυση των προβλημάτων.
Δείτε Φωτογραφίες από το νεκροταφείο Αστακού.







Σχόλια

  1. Ποιος κανονισμός και ποια αλλαγή στην εφαρμογή του τέλους Νεκροταφείων δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα ,που προσπαθεί μάταια ο κύριος Δήμαρχος να δικαιολογήσει .
    Τον πιάσατε στα πράσα αγαπητό blog και τώρα αν αντιλήφθηκε ,πως είναι Δήμαρχος μόνο να ντρέπεται ,του πρέπει .
    Αλλά δεν τον αφήνει το σταριλίκι και το Facebook ,για να δει τα χάλια του όχι μόνο στα Νεκροταφεία αλλά παντού .
    Ντροπή του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά εδώ δεν υπάρχουν άλλες θέσεις για τάφους στο νεκροταφείο Αστακου και από το μίσος τους δε βάζουν σε λειτουργία αυτό που χάρισε ο Πανταζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη μου τα μαντίλι σου Τι τοχεις λερωμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν μια γροθιά ο γιαννακης ο Βασιλάκης και ο πανουλης του πολιτισμού πέρασαν σε επικοινωνίακη αντεπίθεση βγήκαν λέει στη βελουτσα Πήραν τα βουνά δηλαδή Κουράγιο θα περάσει Μέχρι το επόμενο Δημαρχε γιατί δεν ζητάς από τον Αντιδημαρχο σου τον Λαινα την τεχνογνωσια για τον καθαρισμό των νεκροταφειων αυτός ήταν υπεύθυνος την περίοδο του Γαλουνη Οι δημότες θέλουν καθαρά νεκροταφεία καθαρισετα πρώτα και μετά μας λες τι έκανε και με πόσα ο Γαλουνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου