Θεόδωρος Λιβάνης: Ασήμαντη η βλάβη στο Αρχοντοχώρι στην ύδρευση !!!

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον πρώην Αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο Δήμου Ξηρομέρου Θεόδωρο Λιβάνη ενημερωθήκαμε πως για τη βλάβη που προέκυψε στο αντιλιοστάσιο ύδρευσης της Τ.Κ Αρχοντοχωρίου, η βλάβη βάσει της εκτίμησης του είναι μικρή και σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί την παράταση τριών ημερών, που δίνει η δημοτική αρχή για την επιδιόρθωση της . Συγκεκριμένα μας τόνισε ότι είναι ένα βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε από έναν ποντικό με αποτέλεσμα να καεί ο ρελές και μερικά καλώδια, άρα η ζημιά θα μπορούσε να λυθεί εντός ολίγων ωρών.
Εδώ είναι αναγκαία η απευθείας ανάθεση και μην ξεχνάμε τις δύσκολες μέρες που περνάμε αυτό το τελευταίο διάστημα λόγο του Κορονοιου.
Να προσθέσουμε ότι καμία καθυστέρηση σε βάρος του πολίτη δεν δικαιολογείται.
Καμία ανοχή σε θέματα προστασίας των πολιτών τις ημέρες αυτές δεν είναι ανεκτή. Το ίδιο το κράτος μεριμνά, η Δημοτική αρχή ανταποκρίνεται?
Οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των πολιτών.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου Δήμου ΞηρομέρουΑστακός, 2.4.2020


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αρχοντοχωρίου, ότι χτες παρουσιάστηκε βλάβη στο αντλιοστάσιο του Αρχοντοχωρίου. Υπάρχει διακοπή της υδροδότησης στο Αρχοντοχώρι και η αποκατάσταση της βλάβης (κατάλληλα ανταλακτικά) θα γίνει ως αύριο.

-Ζητούμε την κατανόηση σας για την ταλαιπωρία.
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου........

Σχόλια