Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

Ευχαριστούμε τον Κύριο Μάντζαρη για την ενημέρωση .
Του κ. Λευτέρη Μάντζαρη.Προς ενημέρωση των πολιτών, η συζήτηση για τις δομές της Κοινωφελούς, αλλά και για όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία της, εννοείται ότι μόλις περάσουν αυτές οι παράξενες μέρες που ζούμε όλοι μας, θα γίνει αμέσως στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σήμερα όμως, μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου οφείλω να ενημερώσω τους πολίτες για το θέμα που προέκυψε με το ΚΗΦΗ Κανδήλας. Ενημέρωση θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες για το Λαογραφικό Μουσείο της Παλαιομάνινας και το Γυμναστήριο Παπαδάτου.
Πριν ακόμα αναλάβουμε και τυπικά τη διοίκηση της Κοινωφελούς (25/10/2019) επισκέφτηκα το ΚΗΦΗ Κανδήλας μαζί με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κανδήλας κ. Στέλιο Σιδερά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι τραβηγμένες την 7/10/2019.














Μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ., υπέβαλα αίτημα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, να επισκεφθεί το χώρο και ακολούθως, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες να μας ενημερώσει για την καταλληλότητα του κτιρίου και την οικονομική βιωσιμότητα του προγράμματος.
Επίσης ζήτησα και τη γνώμη συνεργατών μου στην Κοινωφελή, που έχουν την τεχνογνωσία για τέτοιου είδους προγράμματα.
Φυσικά ρώτησα τον πρώην Πρόεδρο, αν υπάρχει κάποια μελέτη που ακολουθείτο κατά την διάρκεια των εργασιών. Η απάντηση ήταν ότι δεν υπήρχε μελέτη, υπήρχε όμως μηχανικός (με σύμβαση με την Κοινωφελή) που παρείχε τεχνική υποστήριξη και ότι οι εργασίες γινόταν με βάση τις προδιαγραφές του προγράμματος.
Η Τεχνική Υπηρεσία ανέθεσε στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, που έκαναν την τεχνικοοικονομική μελέτη, την οποία αποδέχτηκε η Τεχνική Υπηρεσία.
Παραθέτω πιο κάτω τη μελέτη:











Με βάση αυτή τη μελέτη, οι περισσότερες εργασίες που είχαν προηγηθεί, έπρεπε να ξαναγίνουν, δηλαδή:
  • Μόνωση.
  • Τοίχοι.
  • Δάπεδο.
  • Η αίθουσα ανάπαυσης.
  • Τα μπάνια κλπ.
Αυτά αφορούσαν το κατασκευαστικό μέρος, για την καταλληλότητα του κτιρίου, με πάντα άγνωστη παράμετρο και απρόβλεπτη τη στατικότητα του.
Όσον αφορά την οικονομική βιωσιμότητα του προγράμματος, η χωρητικότητα της αίθουσας (29-30 τετραγωνικά μέτρα) μας έδινε άδεια για φιλοξενία 15 ατόμων.
Ρίχνοντας μέρος του τοίχου εξοικονομούσαμε 3 με 4 τετραγωνικά μέτρα, επομένως αυξάναμε τον αριθμό των ωφελουμένων και κατά συνέπεια τη χρηματοδότηση. Αυτό το γράφω γιατί θέλω να δείξω ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να εγκαταλείψουμε το κτίριο και ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια που είχαμε.
Με φιλοξενία 17 ατόμων και με βάση τα σημερινά δεδομένα του προγράμματος, αφού θα είχαν γίνει όλες οι προτεινόμενες εργασίες των 22.051,14 €, το πρόγραμμα εκταμίευε 68.000 € το έτος.
Οι ανάγκες του προγράμματος για τις μισθοδοσίες απαραίτητα 4 ατόμων (χωρίς να υπολογίζω κάποιες άλλες προαιρετικές παροχές, π.χ. ιατροί, μετακίνηση ωφελουμένων, που ανεβάζουν το κόστος), φτάνουν περίπου τα 57.000 €.
Απομένουν 10.000 € για τη λειτουργία του προγράμματος για ολόκληρο το έτος, που θα κάλυπτε όλες τις άλλες ανάγκες των ωφελουμένων, σε ένα κτίριο γηρασμένο το οποίο κάθε χρόνο θα απαιτούσε χρήματα για συντήρηση.
Προτείναμε τότε το πρώην Δημαρχείο Κανδήλας, ένα κτίριο πιο καινούργιο, πιο ζεστό, στο κέντρο του χωριού που θα ζωντανέψει, που απαιτεί λιγότερες αλλαγές, η συντήρηση του είναι λιγότερο δαπανηρή και επιπλέον μας εξασφαλίζει φιλοξενία 25 ατόμων, δηλαδή την οικονομική βιωσιμότητα του προγράμματος, καθώς εκταμιεύονται περίπου 100.000 €.
Δόθηκε εντολή από την Τεχνική Υπηρεσία, κατόπιν συνεννόησης, στους ειδικούς συνεργάτες και έκαναν τη μελέτη που παραθέτω πιο κάτω, την οποία αποδέχτηκε η Τεχνική Υπηρεσία.








Όπως συνάγεται το ΚΗΦΗ γίνεται πλέον σε ένα χώρο πιο σύγχρονο, πιο άνετο, αναξιοποίητο, με επιπλέον χρήματα 6.000 €, δηλαδή σύνολο 27.989,86 €, σε σχέση με την ανακαίνιση του παλιού κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Κανδήλας, εξασφαλίζοντας όμως έτσι εκτός των άλλων που αναφέραμε και την οικονομική βιωσιμότητα του προγράμματος, χωρίς να απαιτείται πλέον καμία επιχορήγηση εκ μέρους του Δήμου για την βιωσιμότητα του.
Σε αυτό συμφώνησαν όλοι, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, οι συνεργάτες της Κοινωφελούς και το Δ.Σ. της επιχείρησης.
Ένα ζήτημα που προέκυψε ως προς την επιλογή του χώρου, αφορούσε έναν προβληματισμό μήπως δεσμεύαμε ένα χώρο, ο οποίος πιθανόν θα αξιοποιούνταν για εκδηλώσεις. Σ' αυτό το πλαίσιο είχαμε επικοινωνία με πολίτες, οι οποίοι με ενδιαφέρον πρότειναν συγκεκριμένους χώρους για την εγκατάσταση του ΚΗΦΗ.
Τελικά αποφασίσαμε ο χώρος που θα φιλοξενηθεί το ΚΗΦΗ, να είναι το πρώην Δημαρχείο της Κανδήλας.
Θα ήθελα να δώσω και κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, για να μην μένουν σκοτεινά σημεία.
Είχαμε από την αρχή επαφή με το φορέα διαχείρισης του προγράμματος, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να ενταχθεί κανείς μέχρι το 2023 και πως όσοι είχαν ενταχθεί (2014-2020), πήραν παράταση ένα με ενάμισι χρόνο. Συνεπώς υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για να ετοιμαστεί και αδειοδοτηθεί το ΚΗΦΗ.
Ούτε ολιγωρία ούτε αδράνεια ούτε ανικανότητα. Κινηθήκαμε προγραμματισμένα, με σοβαρότητα και ακολουθώντας τα βήματα με τη σωστή σειρά, όπως καταλαβαίνει ο καθένας από τις δύο μελέτες και τους δύο προϋπολογισμούς που έχουν συνταχθεί.
Αυτός ήταν ο σωστός δρόμος και αυτόν έχουμε προγραμματίσει να ακολουθήσουμε και για το Λαογραφικό Μουσείο της Παλαιομάνινας, για το οποίο επίσης έχει συνταχθεί μελέτη και προϋπολογισμός και για το Γυμναστήριο στην Παπαδάτου, το οποίο θα μείνει κλειστό μέχρι την τακτοποίηση του και αν όλα πάνε καλά και πιστοποιηθούμε από τη ΓΓΑ για τα προγράμματα άθλησης για όλους, θα λειτουργήσει νόμιμα με γυμναστές και θα παρέχει υπηρεσίες όλο το χρόνο, με ασφάλεια.
Τώρα όταν αναφερόμαστε στη χρηματοδότηση αυτών των δράσεων, στην ουσία μιλάμε για την επιχορήγηση της Κοινωφελούς από το Δήμο.
Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του Δήμου, η Κοινωφελής από την αρχική επιχορήγηση των 35.000 € που είχε συμφωνηθεί, θα εισπράξει 11.000 €, κι αυτό για να μην αυξηθούν τα τέλη φωτισμού και καθαριότητας.
Στον Προϋπολογισμό υπάρχουν χρήματα τα οποία προβλέπονται για επισκευή κτιρίων. Μέρος αυτών θα κατευθυνθεί προς τις δράσεις της Κοινωφελούς, που αφορούν την κατασκευή του ΚΗΦΗ και του Λαογραφικού Μουσείου της Παλαιομανινάς.

Υ.Γ. 1: Η αλληλογραφία με την Τεχνική Υπηρεσία, με τις ημερομηνίες, είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Υ.Γ.: 2: Σήμερα έγινε δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ένα από τα θέματα ήταν και η ψήφιση του Προϋπολογισμού και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Κοινωφελούς. Ούτε στο Δ.Σ. της Κοινωφελούς, ούτε σήμερα είδαμε την άλλη άποψη για τα δύο αυτά θέματα.

Υ.Γ. 3: Θέλω να ευχαριστήσω του εργαζομένους στην Κοινωφελή, ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο Βοήθεια στο Σπίτι, οι οποίοι κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ανταποκρίνονται με συνέπεια στα επιβαρυμένα καθήκοντα τους.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΞ

Λευτέρης Μάντζαρης

Σχόλια

  1. Καλα ποιος δουλευει ποιον,οι συνεργατες που λεει απο κοινωφελη που του βγαλαν ακαταλληλο το κτιριο δεν ηταν αυτοι που σ εβγαλαν εσενα ρε γεωργουλα καταλληλο το κτηριο?αφου δεν αλλαξε συνεργατες ο μαντζαρης τους ιδιους κρατησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΝΌΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΤΊΡΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααα δηλαδη λευτερη στον γεωργουλα ειπαν οινσυνεργατες του τοτε που τον βοηθησαν με κδαπ κ κηφη φτιαξε το κτηριο και σε σενα ειπαν ειναι ακαταλληλο?πως γινεται αυτο οταν εχετε ρους ιδιους συνεργατες ρε λευτερη?γιατι τους ιδιους κρατησες λευτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΝΕΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΥΝ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
    ΠΡΩΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 21.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ 15.000 ΕΥΡΩ.
    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 17 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ 10.000 ΚΕΡΔΟΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    3 ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΣ ΠΕΙ ΟΧΙ.
    4. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ..
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ
    ΛΕΥΤΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΔΑΠ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΧΟΜΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με 1000 ευρω πθ έβαλες στον αντιστοιχο κωδικό θα κάνεις Κηφη πλάκα μας κάνετε απο οτι βλέπουμε η μελέτη της τεχνικης υπηρεσίας για νεο κτηριο μας λέει 28.000 χωρις τα έπιπλα και σκευοι αν προσθέσουμε 10.000 ευρω το σύνολο θα είναι 38.000 ευρω το συνολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θελω νά σας κάνω ένα ερώτημα καταθέσατε φάκελο και σας απόριψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεωργουλα μην το αφήσεις αυτό να περάσει ξέρεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτο λέγεται ρουφιανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η επόμενη σου κίνηση ειναι να κλήσεις τα ΚΔΑΠ ντροπή και μονο ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ριξε μια Ζαρια καλή και για εμας βρε ζωή ειναι καλό να δικιμάζεις την τύχη σου αυτα όμως δεν είναι παιχνίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναμενουμε τα ονοματα των συνεργατών και προφανως επειδη ειναι ιδιοι να κινηθει η κατασταση δικαστικα η να τους στειλει σπιτι τους,αρκετα ανεχθηκαμε την κοροιδια γινατε χειροτεροι και απο γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΥΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΎΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λευτερη διωξε αυτους τους συνεργατες που ειναι ιδιοι που χε ο γεωργουλας κανε καμια απευθειας αναθεση και παρε αλλους να βγαλεις ψηφους...ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του Δήμου, η Κοινωφελής από την αρχική επιχορήγηση των 35.000 € που είχε συμφωνηθεί, θα εισπράξει 11.000 €, κι αυτό για να μην αυξηθούν τα τέλη φωτισμού και καθαριότητας.
    Στον Προϋπολογισμό υπάρχουν χρήματα τα οποία προβλέπονται για επισκευή κτιρίων. Μέρος αυτών θα κατευθυνθεί προς τις δράσεις της Κοινωφελούς, που αφορούν την κατασκευή του ΚΗΦΗ και του Λαογραφικού Μουσείου της Παλαιομανινάς.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΛΕΕΙ 28.000 ΚΑΙ 10.000 ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 38.000 ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 25.000 ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 25.000 ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΗΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΔΑΠ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτο το κτήριο τι θα απογίνει γραφεία την ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλα αυτά είναι προσχήματα για να πάει σε καινούργια εργολαβία , Ο κύριος Λευτέρης ενεργεί με σχέδιο , το έχει μάθει καλά το παραμύθι . Πρώτα ψάχνει συμμαχίες μετά βάζει το σχέδιο μπροστά , κλείνει εργολάβους ...μια χαρά και αυτή η Δημοτική Αρχή Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τραγέλαφος !!!! Ο Μάντζαρης νόμισε ότι η δοιηκηση της κοινωφελούς είναι δόντια για βγασλιμο!! Τραβά λεβέντη μου για καμια εξγωγη , δεν κανείς για τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι λυπηρό ένας επιστήμονας άφθαρτος αυτοδιοικητικος νέος ηλικιακά να γίνεται έρμαιο τον πιο ταπεινων ανθρωπίνων ενστικτων Και εξηγούμαι Αντιλαμβανομε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Λευτέρη και την νεα Δημοτικη αρχη είναι η αποδόμηση του έργου που έχει γίνει στην ΚΕΔΗΞ από τον Κ Γεωργουλα Ειναι κοινη παραδοχη ότι ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά στην Κοινωφελη από τον Γεωργουλα Για την καινούργια δημοτική αρχή αντί αυτό να είναι κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη έχει γινει τροχοπεδη και βρογχος που τους πνίγει Έτσι επιλεξανε το ξήλωμα με διάφορες προφάσεις γιατί θεωρούν ότι οι συγκρίσεις μάλλον θα είναι από γοητευτικές για αυτούς Θλίψη Και μόνο θλίψη ΓΙΑΝΝΗ Κ ΛΕΥΤΕΡΗ Όχι μόνο για τον τρόπο που πολιτευεστε αλλά και για την ποιότητα των ανθρώπων Άσε τη ρωγμή στον τοίχο και το χορτάρι στην αυλή Λευτέρη και βρες την Ταπεινοτητα και τη λεβεντιά να συνεχίσεις το έργο του Γεωργουλα ΤΟ ΜΠΟΡΕΊΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ Τα υπόλοιπα είναι για τους αδαείς και δεν είμαστε όλοι όπως νομίζετε Αντίπαλος δεν είναι οΓεωργουλας Λευτέρη Αντιπαλος είναι μόνο τα ταπεινά κίνητρα εσένα και του Δημάρχου Το έργο του βάζουμε το blog και τον διαχειριστή του ξέρεις ποιον? Αυτή την μονταζιερα τον ινστρουκτορα και προπαγανδιστη το λαγουδάκι το φίλο σου να κάνει σαν ανεξάρτητος που είναι μερικές δημοσιεύσεις για τα χάλια των κτηρίων και μετά εσύ τα σαρωνεις Πραγματικα τα χάνω σε είχα για πιο έξυπνο και τακτικηστη σιγά σιγά γίνεσαι πολύ προβλεψιμος Καληνύχτα Λευτέρη και μένουμε σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό εγώ θα αρχίσω με πολύ ευγένεια και θα σας προσφωνήσω όπως πρέπει . Ακούστε λοιπόν κύριε Πρόεδρε και αγαπητέ κύριε Μάτζαρη .
    Δεν πιστεύω να πιστεύετε ,ότι πείσατε κανέναν καλοπροαίρετο με τις μακροσκελείς ανακοινώσεις σας και με κάποιες φωτογραφίες ,τις οποίες παραθέσαμε προς επίρρωση των επιχειρημάτων σας .
    Ξέρετε τι εικόνα δείξατε στην κοινωνία ;
    Ότι πορεύεστε ως μπουρλοτιασμένο ψάρι .
    Φαντάζομαι να σας είναι γνωστή η εν λόγω έκφραση και η σημασία ,την οποία δίνει σε αυτή ο λαός μας για να δείξει ,ότι ένας άνθρωπος βρίσκεται σε σύγχυση ή όπως το λέγουν οι έμπειροι πιλότοι της πολεμικής μας αεροπορίας βέρτιγκο .
    Το θέμα είναι απλό, ότι βαδίζετε χωρίς να πείθετε κανέναν ,ότι είχατε ως παράταξη όραμα , αλλά ούτε και κανένα σχέδιο για συλλογικό σχεδιασμό στις δράσεις σας .
    Το αποτέλεσμα πλήρης αποτυχία σας ,την οποία ασφαλώς από ένστικτο αυτοσυντήρησης ,προσπαθείτε ασκόπως βέβαια να αποδεχθείτε τις τεράστιες ευθύνες σας ,πως τα κάνατε σαλάτα ,προσπαθώντας μάταια όμως ,να τις μετακυλίσετε σε πλάτες άλλων .
    Κρίμα δυστυχώς για εσάς κύριε Μάτζαρη ,αφού υπάγεστε στους έξυπνους ανθρώπους και αδυνατείτε ή κάνετε ή προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ,πως δεν αποτύχατε παταγωδώς .
    Φαντάζομαι να γνωρίζεται πολύ καλά ,τι κάνουν οι έξυπνοι και έντιμοι άνθρωποι όταν αποτυγχάνουν ;
    Ένα μόνο .
    Υποβάλλουν την παραίτηση τους ,χωρίς να ψάχνουν για δικαιολογίες .
    Αν όμως δεν σκοπεύετε ,να κάνετε το δέον και ηθικό ,τότε θα με αναγκάσετε ,να σας μιλήσω με αυστηρότητα .
    Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα κύριε Μάτζαρη να κάνετε ,ότι σας σκάει στο κτίριο του Δημαρχείου της Κανδήλας ;
    Δεν εμπνευστήκατε από την χρήση της αντίστοιχης αίθουσας στο Δημαρχείο του Αστακού ,για να γίνετε και εκεί στην Κανδήλα , ότι γίνετε στον Αστακό .
    Αν λοιπόν το συνεχίσετε ,αυτό θα είναι ένα έγκλημα και ασφαλώς είμαι σίγουρος ,πως γνωρίζετε πολύ καλά, πως αποκαλούν τους ανθρώπους ,οι οποίοι διαπράττουν ένα έγκλημα.
    Αν αρνηθείτε να το αναγνωρίσετε ,θα σας το πω εγώ .
    Τους λένε εγκληματίες .
    Προχωράτε λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου