“ΦιλόΔημος”: Νέες παρεμβάσεις σε Αμφιλοχία, Αγρίνιο και Μεσολόγγι εκτός ο Δήμος Ξηρομέρου

Βλέπουμε εδώ να απουσιάζει ο Δήμος Ξηρομέρου σε αντίθεση με περσινή  ανακοίνωση ήταν και αυτός Μέσα.
Δείτε παλιά μας δημοσίευση
Ποια έργα εντάχθηκαν από τους τρεις αυτούς δήμους της Αιτωλοακαρνανίας
Σειρά αποφάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας για την ένταξη έργων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε έξι προσκλήσεις του «Φιλόδημου ΙΙ». Συγκεκριμένα, πρόκειται για 68 αποφάσεις του Υπουργείου που αφορούν αντίστοιχα δημοτικά έργα.
Στην Αιτωλοακαρνανία, εντάσσεται στην κατηγορία των αθλητικών εγκαταστάσεων το έργο της αναβάθμισης του δημοτικού σταδίου της Αμφιλοχίας ύψους 915.000,00 €, εκ των οποίων 315.000,00 προέρχονται από ιδίους πόρους. Ενώ στην κατηγορία βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων εντάσσεται το έργο ανάπτυξης λιμένων και ΧΖΛ Αμφιλοχίας, ύψους 213.382,50€ και το έργο της αναβάθμισης των υποδομών του λιμανιού του Μεσολογγίου ύψους 301.998,53 €.
Στο Δήμο Μεσολογγίου εντάσσεται και το έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων γηπέδων του δήμου Μεσολογγίου ύψους 1.000.000,00 € (εκ των οποίων 400.000,00 ίδιοι πόροι του Δήμου), που προκάλεσε πολιτικούς διαξιφισμούς την προηγούμενη εβδομάδα.
Για τον δήμο Αγρινίου το έργο που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του υπουργείου είναι η κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αγρινίου 466.775,32€ (εκ των οποίων 115.855,32 ίδιοι πόροι του Δήμου).

Σχόλια

  1. Καλά υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος στο Ξηρόμερο ,που πιστεύει πως υπάρχει Δήμος και Δήμαρχος Ξηρομερου .
    Αυτός μόνο για φωτογραφίες και για πούλημα μούρης είναι .
    Ούτε για κλητήρας στους δήμους Αγρινίου ,Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας δεν κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου