Απάντηση στον Συνδυασμό δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης από το fake γραφείο τύπου του Δημάρχου

Αστακός 8.4.2020 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και μπλόκερ κ. Κώστας Γεωργούλας ξανακτύπησε. Με αφορμή την εγκύκλιο 23 του Υπουργείου Εσωτερικών υπ’ αριθ. 18659/17.3.2020 (ΑΔΑ: ΨΒ4Ε46ΜΤΛ6-ΡΥΗ), εγκαλεί τη δημοτική αρχή τι έχει κάνει για την εφαρμογή της, μόνο που τα ερωτήματα του είναι όλα έωλα και ψεύτικα.
Την επόμενη ημέρα λάβαμε εξαιρετικά επείγον έγγραφο, με διευκρινίσεις επί της εγκυκλίου 23, που αλλάζει ριζικά τα αναφερόμενα στην επίμαχη εγκύκλιο και οι οποίες διευκρινίσεις εφαρμόζονται κατά γράμμα από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Το έγγραφο που «ξέχασε» να αναφέρει ο συνήθης κοπτοράπτης κ. Γεωργούλας, δίνει σημαντικές διευκρινήσεις επί της εγκυκλίου 23 και είναι το υπ’ αριθ. 18919/18.3.2020 (ΑΔΑ: ΩΧ8Γ46ΜΤΛ6-502).
Άρα όλα τα ερωτήματα που απευθύνει ο κ. Γεωργούλας, δεν στηρίζονται πουθενά και θα έπρεπε ως υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος, πριν εγκαλέσει την δημοτική αρχή, όπως προβλέπει σαφώς ο Καλλικράτης, να φροντίσει να ενημερωθεί και να γνωρίζει τι ισχύει, πράγμα που δεν το έκανε και αυτό είναι φανερό.
Με τον συστηματικό διακινητή fake news κ. Γεωργούλα δεν πρόκειται να ξανασχοληθούμε, γιατί απ’ ότι φαίνεται το μόνο που επιζητά είναι οι εντυπώσεις μέσω της πρόκλησης, με αναφορά κομμένων, ραμμένων και κατά το δοκούν στοιχείων.
Ανευθυνότητα, έλλειψη σοβαρότητας και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, στις σημερινές δύσκολες στιγμές που ζούμε, δεν αρμόζουν.
Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους δοκιμαζόμενους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, τους θεσμικούς φορείς, την ΚΕΔΕ και τον ΕΟΔΥ, τους θεσμικούς υπεύθυνους διαχείρισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα και με προσοχή τις οδηγίες που λαμβάνουμε και πιστεύουμε ότι τα πάμε καλά και ο κ. Γεωργούλας ας μην ανησυχεί για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας και τι κάνει γι αυτούς η δημοτική αρχή. Το γνωρίζουν οι ίδιοι κ. Γεωργούλα πολύ καλά και δεν θα βγάλουμε φειγ βολάν για να ικανοποιηθείτε εσείς. 

Υ.Γ. 1: Επισυνάπτουμε την εγκύκλιο 23 και τις διευκρινήσεις επ’ αυτής, που εξαφάνισε επιμελώς ο μάγος Χουντίνι κ. Γεωργούλας.
Υ.Γ. 2: Αν ξέρετε να διαβάζετε, σε προηγούμενες ανακοινώσεις, έχει αναφερθεί αναλυτικά το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης μέσω του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και όλες της οι δράσεις που στηρίζουν τους συμπολίτες μας και τις ευπαθείς ομάδες, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για όλους μας.

Η εγκύκλιος 23.
Οι διευκρινήσεις της εγκυκλίου.
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Σχόλια

 1. Λυπήσου Κώστα τα καημένα .
  Είναι σαν κοτόπουλα παραζαλισμένα .
  Δεν ξέρουν ούτε τι κάνουν ούτε τι λένε .
  Μήπως είδες καμία γραβάτα από εκείνες τις ωραίες του ωραίου Γιάννη .
  Τα έχει πιάσει τρέμουλα .
  Σε βλέπουν στον ύπνο τους και πετάγονται . Δεν μπορούν έστω και να αντιγράψουν κάποιους άλλους Δημάρχους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΑΥΡΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣ ΞΕΦΥΓΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Γεωργούλας σας πονάει θα τελειώσει το συνοθιλευμα σς

   Διαγραφή
 3. Σπάνε οι χορδές μου σπάνε σα γυαλί, μου χαρακώνουν ετούτη την μπαλάντα, να στη χαρίζω, θα ναι η αμοιβή κάθε φορά που θα ερωτεύεσαι για πάντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ντροπή σας το πάθος η Κάκια και εμπάθεια σας σας έχει τυφλώσει δεν είστε ικανοί να δώσετε μια απάντηση που σας ρωτάει ένας δημοτικός σύμβουλος ουσιαστικά αυτό θα έκανε στα δημοτικά συμβούλια αν γινόταν .
  ένα έχω να σας πω ντροπή σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αισχος ντροπή σας επιτίθεστε σε έναν επώνυμο ανώνυμα .
  Το αόριστο γραφείο τύπου δεν μας λέει κάτι.
  Δεν έχετε τα κοτσια να βγείτε με επώνυμο και όνομα ...
  Ντροπη ντροπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν απαντήσατε τίποτα ουσιαστικά ο εκνευρισμός σας και η ταραχή σας έβγαλε μίσος κακία απέναντι σε δημοτικό σύμβουλο που δουλειά του είναι να ρωτάει όχι για τον εαυτό του να μαθαίνει αλλά για τους πολίτες .
  Εσυς αντί απαντησεων που οφείλετε να δώσετε επιτεθηκατε σε έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο ουσιαστικά εκπρόσωπο μια παράταξης που ψηφίστηκε από το 29 της εκατό των πολιτών ...
  Ντροπή σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΙΚΑΝΟΊ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ FAKE EINAI O MYTIKAS PRESS. 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΚΑΝΤΙΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΛΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σπάνε οι χορδές μου σπάνε σα γυαλί, μου χαρακώνουν ετούτη την μπαλάντα, να στη χαρίζω, θα ναι η αμοιβή κάθε φορά που θα ερωτεύεσαι για πάντα

   Διαγραφή
 9. ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΑΝΑΨΑΝ 3 και μσο ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου