Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (VIDEO + ΦΩΤΟ)Επίθεση από 4 κουκουλοφόρους στο κτίριο του ΣΚΑΪ στις 3 τα ξημερώματα. Έριξαν τρεις μολότοφ και εξαφανίστηκαν. Οι δύο έπεσαν σε ένα μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και η τρίτη στο έδαφος.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν 4 κουκουλοφόροι έριξαν 3 μολότοφο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα του κτιρίου του ΣΚΑΪ και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν. Οι δύο έπεσαν σε ένα μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και η τρίτη στο έδαφος.
Ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία και άμεσα έφθασαν στο σημείο τρια περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού, ήταν έγκαιρη που κινήθηκαν προς το σημείο της επίθεσης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να σβήσουν την φωτιά.
Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
¨Όπως είπε και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα»: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά.»
Πηγή: skai

Σχόλια