Λουτράκι: Αυτοί είναι οι φίλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ έψαχναν για λίρες


Οι τέσσερις άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν θαμμένες λίρες από αντάρτες -  Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θάνατο από ασφυξία 

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου εντοπίστηκαν νεκροί, τέσσερις άνδρες.
Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε καταφύγιου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου τέσσερις άντρες νεκροί.
Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35, 36, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων, ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Μάλιστα, οι δύο από τους τέσσερις νεκρούς είχαν παιδιά. 
Δείτε τα δύο από τα τέσσερα θύματα, τον 35χρονο Σ.Π. και τον 36χρονο Λ.Θ

Ο 36χρονος Λ.Θ.
suspect4

suspect

Ο 35χρονος Σ.Π.

suspect2
 
suspect1

foto1

foto2

foto3

foto4



Σύμωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι τέσσερις άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν θαμμένες λίρες από αντάρτες.

Οι τέσσερις φίλοι ξεκίνησαν αμέσως από το βράδυ της Παρασκευής την έρευνα τους και αφού εντόπισαν τα σημεία, αποφάσισαν να πάνε να σκάψουν στο καταφύγιο για να βρουν τον φημολογούμενο  θησαυρό, παίρνοντας μαζί τους όλα τα εργαλεία που χρειαζόντουσαν, μέχρι και μια μηχανή πετρελαίου για φως.

Οι τέσσερις άντρες βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρων και οι πρώτες αναφορές σχετικά για τον θάνατό τους κάνουν λόγο για ασφυξία από τις αναθυμιάσεις από την γεννήτρια πετρελαίου, μιας και οι ίδιοι οι διασωστες χρειάστηκε να φορέσουν μάσκες προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Γύρω από τους νεκρούς ανθρώπους υπήρχαν όλα τα εργαλεία τους μαζί και η πετρελαιομηχανή η οποία πιθανόν να σκότωσε τους άτυχους άντρες αφού σε βάθος 20μέτρων δεν ανανεωνόταν το οξυγόνο του καταφύγιου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο διάδρομος του καταφύγιου ήταν επικλινής και οι τέσσερις άτυχοι άνδρες το περπάτησαν 20μέτρα χωρίς να σκεφτούν ότι η γεννήτρια πετρελαίου θα πρέπει να βρίσκεται έξω από το κλειστό χώρο των διαδρόμων του.

Λουτράκι: Σοκ για τον θάνατο τεσσάρων φίλων που έψαχναν για λίρες 


Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες ήταν έτοιμοι να προκαλέσουν έκρηξη σε κάποια σημεία αφού είχαν βάλει καλώδια προκειμένου να βρουν τις λίρες και δύο από αυτούς είχαν ακόμα τα καλώδια στα χέρια τους.

Στον χώρο έχει πάει ιατροδικαστής προκειμένου να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων αντρών ενώ συγγενείς των άτυχων αντρών δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομία.
cave2

cave4


Σχόλια