Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας


Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη  των ομορφιών του τόπου μας  ,πρώτα μέσα από την διαχείριση των απορριμμάτων και την καθαριότητα δρόμων και ακτών ,αλλά και των πλαζ από τα περιττώματα   αδέσποτων σκύλων  και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι και πρέπει να τους καταδικάσουμε ομόφωνα .!!  
Και ασφαλώς το μέγεθος της οικονομικής ζημίας που μπορεί, να προκαλέσει η συνεχής άφρονη δυσφήμιση δήθεν από την παράταξή μας, δεν αφορά σε εμάς ,αλλά σε άλλους .!!!
Οι άφρονες ενέργειες όχι σε εμάς ,αλλά στους όψιμους φίλους σας , οι οποίοι κάνουν το παν για να δυσφημίσουν τον τόπο μας  .
Αλλά οι ασχήμιες δεν κρύβονται κάτω από το χαλί όσο και να προσπαθείτε κάποιοι , γιατί οι τουρίστες δεν τρώνε κουτόχορτο , όταν επιλέγουν ένα τόπο για να κάνουν τους διακοπές τους .
Θα σας δείξω λοιπόν σε λίγο σημερινές φωτογραφίες δίπλα από το Μοναδικό Ξενοδοχείο του Αστακού του κυρίου Στράτου , για να δούμε πως διαφημίζει Τουριστικά τον τόπο μας η << Αξιότιμη Δημοτική μας Αρχή >>.!!!
Και αν αυτό λέγεται ικανότητα ή κλασική αδιαφορία και ύψιστη  ανεπάρκεια.!!!
Αγαπητέ κύριε Κορτότσο  και έρχεσθε λίγες ημέρες    τον χρόνο στον τόπο καταγωγής σας στο  Βασιλόπουλο , όπου είναι το πατρικό σας σπίτι και οι τάφοι των αγαπημένων σας γονιών.
Ασφαλώς  εμείς θέλουμε να έρχεσθε πιο συχνά στον τόπο μας και ακόμη και αν πολύ κακώς έχετε πάρει τα εκλογικά σας δικαιώματα και ψηφίζετε στην Πάτρα ,εμάς  όχι απλά δεν μας ενοχλεί η άποψή σας ,αλλά χαιρόμαστε να ακούμε διαφορετικές απόψεις .!!
Είναι πολύ ανόητο να συγκρίνει τα πράγματα και τις μεθόδους λειτουργίας των μικρών Δήμων, όπως ο Δήμος Ξηρομέρου με μεγάλους Δήμους , όπως ο Δήμος Πατρέων κλπ .
Αυτή η μίμηση και η κακή αντιγραφή οδηγεί στην σίγουρη Δυσφήμιση του τόπου και μάλιστα εν μέσω πολύ  δύσκολής  Τουριστικής Περιόδου .!!!!
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τέτοιες κραυγαλέες διαφορές είτε είναι παντελώς άσχετος με προβλήματα Αυτοδιοίκησης ή απλά είναι ανόητος και δεν είναι άφρονη η συμπεριφορά μας , την οποία σας επιστρέφουμε απλά πίσω , οπότε κάθε απόπειρα απάντησης με λογικά επιχειρήματα  δεν έχει κανένα νόημα  .!!!
Επειδή είστε πλέον αρκετά ώριμος άνθρωπος, θα θυμάστε τι γινόταν στα χωριά μας , όταν πηγαίνατε εδώ γυμνάσιο με τον Δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής απορριμμάτων και  της καθαριότητας γενικά.
Θα σας φρεσκάρουμε  εμείς  λοιπόν την ασθενή σας   μνήμη ( αν και δεν πιστεύουμε  , ότι δεν τα θυμάστε . άλλος είναι ο στόχος σας ).!!!!
Την περίοδο 1985-1998  η αποκομιδή των απορριμμάτων στον Αστακό  μετά την μεταπολίτευση γινόταν με τους εξής Προέδρους της Κοινότητας Αστακού : Αείμνηστο Σταμούλη  Μακρή ( 1975-1980 ) , κύριο Βασίλη Στράτο ( 1981-1984), κύριο Σπύρο Λυμπεράτο( 1981 -1986)  και Παναγιώτη Στάικο ( 1987-1994) γινόταν με δημόσιο  χαρακτήρα και υπόφεραν  όλοι ο Πρόεδροι για να διατηρήσουν  μια στοιχειώδη και ανεκτή  από την κοινωνία κατάσταση .
Τα  δε σκουπίδια τα  πετούσαν στον Μαραθιά στην άκρη του δρόμου σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή , όπου μετά το 1988 έψαχναν εναγωνίως για άλλη θέση ελεγχόμενης και περιφραγμένης  χωματερής χωματερής , την θέση της οποίας υπέδειξε ο κύριος Βασίλης Στράτος ως σύμβουλος της Αντιπολίτευσης  το 1988, την οποία αποδέχθηκε η τότε Κοινοτική Αρχή Παναγιώτη Στάικου  αμέσως .!!!
Ακολούθως όταν έγινε ο Δήμος Ξηρομέρου ο κύριος Σαμαράς  άρχισε την αποκομιδή των απορριμμάτων με ιδιώτες εργολάβους  η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη και την οποία συνέχισε  την περίοδο 2007-2010 η Δημοτική Αρχή Παναγιώτη Στάικου  και στην συνέχεια πάλι ο κύριος Σαμαράς και ακολούθως ο Κύριος Γαλούνης .!!
Καλά όλοι αυτοί ήταν ανόητοι;;;;
Οι οποίοι και παρείχαν για ένα αν μικρό Δήμο ,υψηλού επιπέδου υπηρεσία καθαριότητας  και σε πολύ καλή τιμή;;;;;    
Και έχουμε κάποια τρόλια ,που θέλουν να μεταθέσουν τις τραγικές ευθύνες της σημερινής δημοτικής αρχής και να μας  παρουσιάσουν ως διαφημιστές  των ιδιωτών , όταν αυτό γίνεται υποχρεωτικά με Δημοπρασία. Αλλού αυτά , γιατί ολοκάθαρος ουρανός αστραπές δεν φοβάται  .
Σιωπή  επί τέλους, σε όποιους μας χαρακτηρίζουν ως  δήθεν άφρονες  δυσφημιστές του τόπου μας   και πάψτε να δυσφημείτε τον τόπο μας με εικόνες Μπαγκλαντές και ακόμη  χειρότερα .!!!
Αστακός 26/5/2020
Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης  
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
Υ.Γ
Θαυμάστε τις σημερινές  εικόνες  δίπλα από την πλάζ  και το Ξενοδοχείο Στράτος μέσα στο κατακαλόκαιρο   και μην ξεχάσετε να δώσετε τα χαιρετίσματα στην   λατρεμένη σας στην δημοτική  εξουσία.!!! 




Σχόλια

  1. Αγαπητε κ Σταικε ..
    Κατανοω το παθος σας για λιγη δημοσιότητα και την αναγκη σας να βρισκεστε στην επικαιροτητα αδιστακτα με καθε μεσο και τροπο
    Η ηττα σας ηταν πολυ μεγαλη που οι δημοτες σας εστειλαν στο περιθωριο των δρωμενων στο δημο.
    Αδυνατειται εμφανως να το διαχειριστειτε αξιοπρεπως και καταφευγετε πολλακις σε προβοκατορικες προσωπικες επιθέσεις και υπαινιγμους .Σε λιγο θα μας ζητατε και να παιρνουμε αδεια απο εσας για να επισκεφτουμε το τοπο που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε.Φανταζομαι το ιδιο θα ζητανε και οι χωριανοι σας απο εσας οταν επισκεπτεστε τα πατρια σας εδαφη.Δεν ειναι ντροπη να χανεις σε ενα πολιτικο αγωνα σε μια εκλογικη μάχη..Ντροπη ειναι η πικρα και η θλιψη να σε οδηγουν στην ελλειψη καθε μετρου,απεναντι στους συνανθρωπους σου που πολλακις σε τιμησαν απο την ημερα που ηρθες ως ξενος επισκεπτης στο χωριο μας.Καλο ειναι λοιπον μην προσβαλεις τους Ξηρομεριτες και να μην δυσφημεις το τοπο.
    Εξαλλου δεν εχει νοημα καμια πολιτικη αντιπαραθεση μαζι σου Ειναι γνωστο σε ολους οτι ενω συμπεριφερεσαι ως περιφερομενος υβριστης του δημαρχου..ειστε εντος του δημοτικου συμβουλιου ο καλυτερος και σταθεροτερος ψηφοφορος των θεσεων και προτασεων του.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!
    Ακομη και εκεινο με τη παραταση του παζαριου ωρυοσασταν για μαυρες σακουλες με 25000 που δοθηκαν για την "παρανομη παραταση" πρωτος μεσα στο δημοτικο συμβουλιο ψηφισατε την παραταση!!Αληθεια τι μεσολαβησε κ ψηφισατε την παραταση;
    Αληθεια γιατι εχετε τοσο παθος για να ερθει ιδιωτης εργολαβος στα σκουπιδια;;
    Αληθεια κ Σταικο γιατι κρυβεστε πισω απο δελτια τυπου της δημοτικης παραταξης ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα παρω θεση σε οσα γραφονται μονο για μι επισημανση στον κ.,Σταικο-Δεν ξερω γιατι δεν αναφερθηκες στην διοικηση του (νυν) Δημου, τοτε Κοινοτητας του Αστακου απο τον Δημαρχο Λαμπρο Πιτσουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι κ συ υπεύθυνος Μπόνη για το σημερινό καταντιο του Αστακού που δεν προλαβαινες να πας στο Τιτάνια από το καραβελ τους σπρώχνεις να εκλεγούν οι δήμαρχοι κ μετά τη θες να βγάζεις κ την ουρά σου απέξω αλλά δεν γίνεται φενεται κ πολύ μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι νομίζεις
      οτι επειδή είναι καλός φωτογράφος
      νογάει και πολύ απο του δήμου την πολιτική σκηνή ?

      Διαγραφή
  4. Το σχολιο που σας έστειλα για τον Μπόνη γιατί δεν το ανεβάζετε κρύβεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου