Έτσι κατανεμήθηκαν τα 20.000 € από την έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αστακός 3.5.2020 
Δελτίο τύπου.

Έτσι κατανεμήθηκαν τα 20.000 € από την έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Η δημοτική αρχή και η παράταξη της πλειοψηφίας, ρωτήθηκε δημόσια από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου», της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας, να του πούμε πως διατέθηκε το ποσό της έκτακτης επιχορήγησης των 20 χιλιάδων ευρώ που πήραμε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση του Covid 19.
Παρά του ότι στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Απριλίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου», ως ο μόνος παρών από την παράταξη του, ψήφισε την κατανομή του συγκεκριμένου ποσού, έρχεται και ρωτά δημόσια με ανάρτηση του στα Blogs γι αυτό που ψήφισε. Άραγε τι άλλο εξυπηρετεί η ερώτηση του εκτός από την δημιουργία εντυπώσεων; 

Εμείς όμως θα του απαντήσουμε συγκεκριμένα και με στοιχεία, ότι το ποσό των 20.000 € κατανεμήθηκε ως εξής:
α. Ποσό 1.855 €, σε κωδικό εξόδων, με τίτλο «Προμήθεια αντισηπτικού χεριών υγρής μορφής, γαντιών, μασκών και ποδιών κ.λ.π. ειδών ως μέτρο πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού covid 19». Λόγω κατεπείγοντος έγινε ήδη με έκπτωση 24,44 %.
β. Ποσό 446,40 €, σε κωδικό εξόδων, με τίτλο «Προμήθεια νεφελοψεκαστήρες για προληπτικούς λόγους απολύμανσης και λόγω έξαρσης και διασποράς του κορωνοϊού covid-19». Λόγω κατεπείγοντος έγινε ήδη με έκπτωση 33,60 %.
γ. Ποσό 8.212,89 €, σε κωδικό εξόδων, με τίτλο «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού covid-19». Λόγω κατεπείγοντος έγινε ήδη με έκπτωση 28,48 %. 
δ. Ποσό 2.021,55 €, σε κωδικό εξόδων, προς ενίσχυσή του, στον οποίο είναι ήδη γραμμένη πίστωση 5.000 € από ΣΑΤΑ 2020, με τίτλο «Προμήθεια προγραμμάτων - εφαρμογών λογισμικού» και συνεπώς το συνολικό ποσό του Κ.Α. αυτού ανέρχεται σε 7.021,55 €.
ε. Ποσό 4.464,16 €, σε κωδικό εξόδων, προς ενίσχυσή του, στον οποίο είναι ήδη γραμμένη πίστωση 7.000 € από ΣΑΤΑ 2020, με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού υπηρεσιών Δήμου» και συνεπώς το συνολικό ποσό του Κ.Α. αυτού ανέρχεται σε 11.464,16 €.
στ. Ποσό 3.000 €, σε κωδικό εξόδων, με τίτλο «Προμήθεια προστατευτικών γραφείων από πλέξιγλας», για προστασία των υπαλλήλων γραφείου του προσωπικού του Δήμου Ξηρομέρου.

Για τα 3 τελευταία που δεν έγιναν ακόμα, θα γίνουν με πραγματικές - αληθινές απ’ ευθείας αναθέσεις, με μοναδικό κριτήριο την χαμηλότερη τιμή για όποιον έρθει και δώσει προσφορές, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα για το ταμείο του Δήμου. 
Η απάντηση μπορεί να δοθεί και επίσημα, αν κατατεθεί το αίτημα του επικεφαλής της παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου», εκτός από τα τοπικά Blogs και στις υπηρεσίες του Δήμου.

Υ.Γ.: Να κάνουμε και εμείς ένα ερώτημα.... Μήπως γνωρίζει να μας πει κάποιος, που βρίσκεται σήμερα ο καταστροφέας χόρτων, που προμηθεύτηκε ο Δήμος πριν 10 περίπου χρόνια; 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια

  1. Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσό 4.464,16 €, σε κωδικό εξόδων, προς ενίσχυσή του, στον οποίο είναι ήδη γραμμένη πίστωση 7.000 € από ΣΑΤΑ 2020, με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού υπηρεσιών Δήμου» και συνεπώς το συνολικό ποσό του Κ.Α. αυτού ανέρχεται σε 11.464,16
    Ηλεκτρονικό εξοπλισμό από τα χρήματα που ήρθαν για να γίνουν απολυμανσεις ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσό 2.021,55 €, σε κωδικό εξόδων, προς ενίσχυσή του, στον οποίο είναι ήδη γραμμένη πίστωση 5.000 € από ΣΑΤΑ 2020, με τίτλο «Προμήθεια προγραμμάτων - εφαρμογών λογισμικού» και συνεπώς το συνολικό ποσό του Κ.Α. αυτού ανέρχεται σε 7.021,55 €.
    Για λογισμικό χρήματα ; Χρήματα που ήρθαν για την Αντιμέτωπη του covid19
    Τι φοβάστε μην κολλήσει covid 19 το λογισμικό ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λάπτοπ να το φέρετε πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τολμήσατε να απαντήσετε σε Σταικο με αιχμές περί καταστροφέα την βαψατε τρέχατε να κρυφτειτε δεν σας σώζει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά απολυμανσεις κάνατε ;;
    Φυσικά όχι θα τις κάνετε τον Σεπτέμβριο όλες μαζί ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα γίνουν με πραγματικές - αληθινές απ’ ευθείας αναθέσεις, με μοναδικό κριτήριο την χαμηλότερη τιμή για όποιον έρθει και δώσει προσφορές, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα για το ταμείο του Δήμου.
    Διαβάστε τι γράφετε απευθείας αναθέσεις αληθινές ;;
    Όπως ο Ηλεκτρολόγος από το Μεσολόγγι που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο Ξηρόμερο αλλά χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό του.
    Ποιον δουλεύετε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλοι οι δήμοι προσφέρουν τρόφιμα,μάσκες, αντισηπτικά,υπολογιστες σε μαθητές και σεις χρησιμοποιήσατε τα λεφτά που ήταν για την αντιμετώπιση του covid-19 για ασχετες ανάγκες του δημαεχείου;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καί μια ερώτηση προς τον δήμαρχο και την τεχνική υπηρεσία τα αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά και κονταροπριονα όλα μάρκας STIHL μήπως ξέρετε που βρίσκονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε μέρα ακούμε στην τηλεόραση οτι παρα πολλοί δήμοι έχουν εξασφαλίσει για τα σχολεία του δήμου τους μάσκες ,υπολογιστές...η διάθεση τροφίμων σε ευπαθεις ομάδες ,είτε γιατί αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα είτε γιατί πρέπει να μείνουν σπίτι λόγω ηλικίας.Εσείς για ποιο λόγο ξοδέψατε ενα μεγάλο ποσό απ αυτά τα χρήματα για ηλεκτρονικό εξοπλισμό του δήμου και οχι για ανάγκες που απορρέουν απο τον covid-19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άκουσον άκουσον ανάθεση για εργασίες σε ηλεκτρολόγο από Μεσολόγγι που δεν έχει έρθει ποτέ αστακό για εργασία του δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου