2014-2019 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΟΥΛΑ


Αγαπητέ κ Σούλα διαχειριστή του blog mytikas press, Αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου όχι μόνο για την προβολή του έργου της Κοινωφελής τα έτη 2014-2019 αλλά και γιατί μας προσφέρατε οικονομικούς απολογισμούς που θα ζήλευε και ο καλύτερος λογιστής.
Σας ευχαριστούμε που φροντίσατε να πληροφορείτε τους πολίτες με μοναδικό τρόπο για τα οικονομικά στοιχεία των εργασιών, των δράσεων κλπ. Της Κοινωφελής . Ξεχάσατε να αναφέρετε όμως πόσα φέραμε στην επιχείρηση με δικές μας ενέργειες και πόσα ξεχρεώσαμε με δική σας πρωτοβουλία-δικό σας κείμενο όπως αυτά που με τόση τέχνη και μαεστρία μας παρουσιάζατε και αφορούσαν δαπάνες που να σημειωθεί ότι οδηγούσαν πάντοτε σε έργα και δράσεις. Να σας ευχαριστήσουμε ακόμα γιατί ποτέ δεν επιτρέψατε ειρωνείες, ύβρεις και τα σχετικά προς το πρόσωπο μου η τους εργαζόμενους που συνεχίζουν έως και σήμερα να εργάζονται.
Να φαίνεται αυτό από τα στιγμιότυπα του blog σας , με μια φευγαλέα αναζήτηση που μόλις έκανα. Ένα ακόμα ευχαριστώ και μεγάλη ευγνωμοσύνη που οι δεδηλωμένοι πολιτικοί μου αντίπαλοι αναγνωρίζουν το έργο και την προσφορά μου. Εύχομαι ο πολιτικός κατήφορος να σταματήσει για το καλό του Ξηρομέρου. Συνεχίστε να είστε ενεργός με τον τρόπο που νομίζετε, αφήστε όμως και εμάς και τους πολίτες και την αντιπολίτευση να εκφράζουμε τις απόψεις μας , Δημοκρατία έχουμε!

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

Κώστας Γεωργούλας











Σχόλια