Με απευθείας αναθέσεις η τακτοποίηση αυθαιρέτου κτίσματος του Γυμναστηρίου Παπαδάτου Ξηρομέρου Σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αμοιβές μηχανικών στην αγορά.


Διαπιστώσαμε χτες δυο αναρτήσεις απευθείας αναθέσεις στο διαύγεια που αφορούσαν την τακτοποίηση του δημοτικού γυμναστηρίου Παπαδάτου που ανήκει στην Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ξηρομέρου .
Η πρώτη αφορά την τακτοποίηση αυθαιρέτου κτίσματος με ποσό ανάθεσης 3100 ευρώ  και η δεύτερη  αφορά την σύνταξη τεχνικής μελέτης για την πυροπροστασία - πυρασφάλεια του κτηρίου με το ποσό τον 1240 ευρώ.
Σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αμοιβές μηχανικών στην αγορά.
Ακολουθούν  οι αποφάσεις ανάθεσης 
Πρώτη Ανάθεση αξίας 3100 ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Δεύτερη Ανάθεση απευθείας Ανάθεση με το ποσό τον 1240 ευρώ  ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Τ.Κ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Σχόλια

 1. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ 4340 ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΑΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ; ΙΣΧΥΕΙ ;;; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΛΕΥΤΕΡΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΑΔΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εντάξει επιστήμονες ειναι η ανθρωποι για πενηντα ευρω μεροκαμματο δεν πάνε Παπαδάτου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όπως λέει και το φιλικό μπλόκ της δημοτικής αρχής ..
  η απ' ευθείας ανάθεση που θα ακολουθήσει, θα γίνει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), δηλαδή επί της ουσίας μιλάμε για διαγωνιστική διαδικασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ 5000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΧΑΧΑΧΑ .ΑΒΕΤΡΑ ΧΡΗΜΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φαυλοι Εγωπαθεις Αναποτελεσματικοι Εκδικητικοι Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που ενδεχομένως η παραμονή τους στο συνονθύλευμα επί μακρόν τους απορροφήσει και τους μεταλλάξει και αυτούς Ας ελπίσουμε πως όχι Περα από τις οποίες υπερβολές η κατάσταση δείχνει να σας ξεφύγει Αν μπορείτε χαμήλωσετε τα μάτια και προσπαθήστε να είστε χρήσιμοι για τους Δημότες σε διαφορετική περίπτωση η χλευη θα σας συντροφεύει στην υπόλοιπη ζωή σας ακριβώς γιατί στα πρόσωπα των περισσότερων από εσάς είχαμε επένδυση σε μια άλλη νοοτροπία Αλαξτε ρότα δεν είναι στραβός ο γιαλός Ούτε το μετρό σύγκρισης είναι ο προηγούμενος Δήμαρχος Αντίπαλος σας είναι το μέχρι τώρα δείγμα γραφής σας Το οι προηγούμενοι τα κάνανε χειρότερα είναι για τους ιθαγενείς και οι περισσότεροι δεν είναι ιθαγενείς Παρα του αντίθετου που αρκετοί από εσάς πιστεύουν χαμένοι στην αλαζονεία και αυταρέσκεια σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. για να φτάσει τα 15 χιλιάρικα που δώσατε σεις ειναι πολυ μακρια
  αμνησια????

  https://xiromeronews.blogspot.com/2015/06/blog-post_50.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Λευτέρη ΛΕΥΤΈΡΗ πήρες σβάρνα του Δήμου το τεφτερι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου