Τι Μπαγκλαντές –τι Αστακός .!!!! Έτσι κατάντησε τον Αστακό ,αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου η <νέα> Δημοτική αρχή.!!!




Η  κατάσταση   στο οικόπεδο του Δήμου κάτω από την Κεντρική  Δεξαμενή και λίγα μέτρα επάνω από το πατρικό σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας  κυρίου Αποστόλη Ντίνου , έχει καταντήσει με του Επικίνδυνους Πειραματισμούς  του Δημάρχου  κυρίου Τριανταφυλλάκη , μία Τριτοκοσμική Περιοχή χειρότερη και από αυτές που βλέπουμε ακόμη και στο Μπαγκλαντές , με τεράστιους κινδύνους τόσο για την Δημόσια Υγεία και μάλιστα εν μέσω της Πανδημίας του Covid19 ,όσο και ως πυριτιδαποθήκη στα θεμέλια της Πόλης του Αστακού ,αφού και μάλιστα  με την απαγόρευση του καψίματος των κλαριών , όπως ζητάει με έγγραφό της η Δημοτική αρχή , το οποίο παραθέτουμε  αυτούσιο και έχει ισχύ από σήμερα 1 Μαΐου 2020   , με το οποίο η Δημοτική αρχή βάσει του νόμου και του έγγραφου που έλαβε από το ΥΠ-ΕΣ    , το οποίο δημοσίευσαν και όλα τα τοπικά blogs, εκεί έπρεπε σήμερα να έλαμπαν τα πάντα  .
Δηλαδή αυτό που λέει και ο σοφός Λαός μας :
 Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν ερκάτεις.!!!!!
Η εγκληματική  ανευθυνότητα και αδιαφορία της Δημοτικής αρχής σε όλο της το μεγαλείο , που αν πάει εκεί  κάποιος , που είναι λογικό κάτω από αυτές τις συνθήκες , να συχνάζουν και περιθωριακά άτομα και εξαρτημένα από χρήση ουσιών άτομα ( αφού υπάρχουν και σύριγγες ινσουλίνης ) , όχι ηθελημένα    , αλλά ακόμη και άθελά τους αφήσουν ένα τσιγάρο  και αν υπάρχει και δυνατός άνεμος, μπορεί να καεί ο μισός Αστακός .!!!!
Και λίγα μέτρα πιο κάτω στον ίσιο δρόμο , εκατό μέτρα από τα ανοιχτά   γήπεδα μπάσκετ , βόλεϊ ,τένις και 5Χ5 , η πόρτα των είναι διαρκώς ανοιχτή ,αφού εδώ και δύο χρόνια σχεδόν έχει αφαιρεθεί  και  αθλούνται μέσα παιδιά ,  αφού δεν είναι παιδική χαρά, για να ισχυριστούν, ότι με το νόμο είναι κλειστές, απέναντι από δύο σπίτια εντός σχεδίου Πόλης , όπως φαίνεται και στο σχετικό  video , η εικόνα είναι πιο αποκρουστική μια ανάσα και  από τα παρακείμενα τα σπίτια .!!!!
Όπως επίσης απέναντι από το Super Market κυρίου Ν. Καλαντζή τα γαϊδουράγκαθα στο πεζοδρόμιο έφτασαν τα 3 μέτρα στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ , και πιο κάτω από το περίπτερο –Μini Market του κυρίου Vassil Russaj  μόλις  40 μέτρα από την θάλασσα το Video  μιλάει από μόνο του , όπως και όλες οι σημερινές φωτογραφίες από το πρωί ( εκτός του Μύτικα με τα κοράκια , για να μην ξεχνιόμαστε , του γηπέδου της Κανδήλας , που για 6 μήνες ήταν έτσι και μετά την ανάρτηση το καθάρισαν , τις  2 φωτογραφίες από την Χρυσοβίτσα  ,τις 2 φωτογραφίες από το νεκροταφείο του Αστακού     μια μέσα και μια με το φορτηγό με το τι είχαν βγάλει από μέσα μετά τις  πολύ φιλότιμες προσπάθειες   την Πρόεδρου της Δημοτικής  Κοινότητας Αστακού κυρίας Αρετής Γριτσίπη , αλλά ποιος την ακούει, την φωτογραφία μπροστά στην οικία Σκούμπα και στο Σταυροδρόμι της Άνω Λούτσαινας {{ όπου και σήμερα μετά από λίγες ημέρες καθαρισμού λόγω δικιάς ανάρτησης η ίδια τριτοκοσμική  εικόνα επικρατεί πάλι και σήμερα }} , τους κάδους στο λιμάνι του Αστακού σήμερα  όπως  και χθες και προχθές ( όπως   έδειξα και στην τηλεδιάσκεψη τα   βιντεοσκοπημένα πρακτικά της οποίας φρόντισαν να κατεβάσουν σήμερα από τα blogs)    , το χορτάρι στα παρτέρια του << γκαζόν στο Λιμάνι το οποίο είναι στα μαύρα του τα χάλια ,εκεί που κάθεται μια παρέα νέων ανθρώπων , που έχουν φυτρώσει από την αδιαφορία και  γαϊδουράγκαθα που ξεπερνούν το μισό μέτρο και με το 90%   των κάδων του Αστακού να είναι κάθε ημέρα ξέχειλοι από σκουπίδια και πλαστικά και όχι σε 3  ή  5 που επιλέγουμε εμείς , όπως είπε ο κύριος Δήμαρχος στο Συμβούλιο .!!!!
Οι φωτογραφίες με τα χορτάρια ύψους πάνω από 1  μέτρο είναι από τον Κεντρικό δρόμο του Αστακού, όπως ερχόμαστε από Αγρίνιο  μετά την αερογέφυρα  και δεν συζητάμε για τον πρώτο παράλληλο του  δρόμο προς την θήλασα , γιατί εκεί είναι ζούγκλα πραγματική .!!!!
Όλες οι φωτογραφίες παραπέμπουν όχι σε έναν εγκαταλειμμένο Δήμο Ευρωπαϊκής Χώρας ,αλλά σε  Χώρες σαν το δύσμοιρο Μπαγκλαντές .!!!!
Έτσι καταντήσατε τον Δήμο κύριοι κύριοι Δήμαρχε και Αναπληρωτά Δήμαρχε κύριε Τζαχρήστα  αληθινό Μπαγκλαντές , που μας είπατε να πάμε στον Εισαγγελέα ,αν διαπιστώσουμε παρανομία και να πάψουμε, δήθεν να σας συκοφαντούμε .!!
Τι θέλατε δηλαδή να πηγαίναμε  στην Εισαγγελία σήμερα και να καταθέταμε μήνυση ,ότι με αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών εν μέσω Πανδημίας μάλιστα από τον Κορονοιϊό ;
Τι θέλατε δηλαδή να πάμε στην Πυροσβεστική και να καταθέταμε μήνυση , γιατί μέσα στο Δημοτικό οικόπεδο και όχι μόνο, έχετε για  μήνες πετάξει εσείς  ίδιοι ως εύκολη λύση  εκεί μέσα Βουνά από  ξερά κλαριά , ξερά  χόρτα, πλαστικά και σκουπίδια , την ώρα που εσείς απειλείτε τους πολίτες πως αν δεν έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους δα τους επιβάλετε και πρόστιμα.!!!
Λίγη αιδώς ( ντροπή ) χάθηκε ;;;!!!!
Ή μήπως  θέλατε να στείλουμε ένα email με σημερινή ημερομηνία και πολλούς αυτόπτες μάρτυρες  προς την Διεύθυνση Περιβάλλοντος για να σας επιβάλει πρόστιμο των 45.000 ευρώ όπως ορίζει ο νόμος ;;;;;!!!!
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα κάνουμε εμείς ως Υπεύθυνη Αντιπολίτευση , αφού δεν είναι στην πολιτική σας   ιδεολογία και κουλτούρα η Πολιτική με Εισαγγελείς και Χωροφυλάκους .!!!!!
Απλά θα σας παραδώσουμε στην χλεύη και την γελοιοποίηση των Πολιτών , τους οποίους εσείς αντιμετωπίζετε χειρότερα από ζώα , αλλά όμως  δεν είναι ζώα , αλλά Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, Ξηρομερίτικη  λεβεντιά και φιλότιμο , οι οποίοι απαιτούν να τους σέβεστε αγαπητέ κύριε Τζαχρήστα , που θέλατε να μα ς κάνετε και κήρυγμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο , για το οποίο σας καλώ να αφήσετε τα Βιντεοσκοπημένα Πρακτικά στα Blogs .!!!
Αυτή δυστυχώς είναι η τραγική αλήθεια για τον πολιτικό σας κατήφορο χωρίς φόβο και πάθος, αλλά με πολύ σεβασμό απέναντι στους Δημότες και Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου.!!
Μήπως αλήθεια μπορεί να μας δείξει ο κύριος Δήμαρχος , όπως μας έδειξε την κατάσταση με τις προσλήψεις   δίμηνης διάρκειας ένεκα Covid 19  κατάσταση της Οικονομικής Επιτροπής για το πού πήγαν τα 20.000 ευρώ, τα οποία έστειλε το ΥΠ-ΕΣ, για ανάγκες για την αντιμετώπιση του Κορονοιϊού;;;;;
Να την δείξει και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος, με την μικροπολιτική και την ανευθυνότητα της <<νέας >> δημοτικής αρχής σε αντίθεση  για τον αγώνα που δίνει όλος ο Ελληνικός Λαός απέναντι στην Πανδημία .!!!!!   .!!!! 
Δυστυχώς τραγική-θλιβερή  εικόνα Δήμου ημέρα Πρωτομαγιάς .!!
Προθέτουμε το έγγραφό σας για τον καθαρισμό των οικοπέδων από τους πολίτες όταν εσείς δίνετε το κλασικό παράδειγμα προς αποφυγήν :
Καθαρισμός οικοπέδων αλλιώς πρόστιμο από τους δήμους .
Πρόστιμα περιμένουν όσους από την ερχόμενη Παρασκευή 1η Μαΐου, που αρχίζει η αντιπυρική περίοδος, δεν καθαρίσουν τα οικόπεδά τους......

Αστακός 23.4.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Βάση της Πυροσβεστικής Διάταξης 1/2020 της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας σας γνωρίζουμε ότι κατά την περίοδο από 1-5-2020 έως 31-10-2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Πάσα χρήση πυρός λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, σε:
1. Δάση και Δασικές εκτάσεις.
2. Χορτολιβαδικές εκτάσεις, βραχώδεις πετρώδεις εκτάσεις που βρίσκονται σε πεδινά εδάφη, σε ανώμαλα εδάφη και σε λόφους.
3. Επίσης απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων από 1-5-2020 μέχρι και 31-10-2020, χωρίς την έκδοση άδειας από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία και αφού ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5, παρ. 1 της 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης (ΦΕΚ Β΄1459/30-11-2000), όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 9Α/2005 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ Β΄1554/10-11-2005) και ισχύει.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Αστακός 1/ Μαΐου/2020
Εκ του γραφείου τύπου
Της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου









Σχόλια

  1. Ενώ με την κ. Κουμανδράκη και τον κ. Γαλούνη
    Ο δήμος ήτανε Παρίσι και Πρόκοψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παλιό έφυγε ήρθε το νέο πάρτε το νέο να έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι της Αντιπολίτευσης δεν λυπάστε την Αντωνία από Δευτέρα θα την κάνουν λάστιχο ο Τιραμόλα του Ξηρομερου την έχουν κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημότες του Ξηρομερου πάει και η τελευταία σας Ελπίδα το υποτιθέμενο νέο είναι ποιο παλιό από το παλιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΡΟΛΑΑΑΑΑ Πάρε θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα κύριε Στάικο εσείς δώσατε συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο και στους υπαλλήλους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν .
    Τώρα τι εφτεξε και όλα είναι μαύρα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Στάϊκο άν " τον βάλω κάτω"
      θα του βρώ δεκάδες αντιφάσεις.

      Διαγραφή
  7. Εδώ υπεύθυνη είναι η υπηρεσία του Δήμου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαλλήλους που όπως φαίνεται δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε να διαβασετε δε ξέρετε κύριε 12:03 ή κάνετε πως διαβάζετε Ελληνικά .!!!
    Εγώ έδωσα τα συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο για τη διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης ,για την οποία έκανα και μια παράληψη ,αφού δε ανέφερα τον πληροφορικάριο ο οποίος ήταν ο αφανής ήρωας ο οποίος έφτιαξε την όλη πλατφόρμα της εφαρμογής ( πράγμα που θα επανορθώσω ) ,τον οποίο εγώ είχα ζητήσει να πάρουμε μέσω ΑΣΕΠ,γιατί εγώ δεν βόλευα κολλητούς ,αλλά ικανούς και με πολλά προσόντα υπαλλήλους .! !!
    Κατάλαβες ποιος έκανε την εξαιρετική δουλειά ;;;
    Γι αυτό σιωπή και μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα .
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ
      ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .
      ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΨΑΧΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στον 4.00 νά μια 1η αντίφαση
      Και έπεται συνέχεια των αντιφάσεών Του.
      Ψάχνω κι εγώ να βρώ κιάλλες αντιφάσεις.

      Διαγραφή
  9. ΑΝΤΟΝΙΑΑΑΤΡΕΧΑ ΤΗ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΚΑΝΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΆΝΤΟ Η ΑΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΌΣ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑΙ ΦΤΑΕΙ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΗΝ ΤΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

      Διαγραφή
  10. Η Αντωνία δεν φταίει σε τίποτα .
    Την εκμεταλλεύονται άγρια για ένα κομμάτι ξερό ψωμί .
    Η Αντωνία είναι άξια αλλοι είναι οι ανάξιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι όμως υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας στον δήμο Ξηρομέρου αλλά αυτή η υπηρεσία υπάρχει μόνο στις καταστάσεις μισθοδοσίας δεν υπάρχει άνθρωπος να σκουπίζει στο δρόμο αλλά στην μισθοδοσία υπάρχουν αρκετοί .
    Δήμαρχε μαζέψτε τους βάλτε τους να εργαστούν γιατί θα πάθετε ότι έπαθαν οι προηγούμενοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην υπηρεσία καθαριότητας είναι όλοι προϊστάμενοι από γραφείο οδηγό κ εργάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν δεν μπορούν τα χωριά να κάνουν ανακύκλωση και κομποστοποιηση ,μην περιμένετε απ' τις πόλεις με τις "υποδομές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ Ο ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ Ο ΣΦΙΧΤΕΡΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΚ .
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμαρχε για να έχεις επιτυχια και εργο ξεκίνα απο τις υπηρεσίες του δημου βάλτους να δουλέψουν αν αυτο το καταφέρεις θα πετύχεις αν οχι θα πάθεις οτι έπαθαν οι προηγούμενοι.
    Ένας ψηφοφορο σου φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου