Η κομψή ομολογία της εκκωφαντικής αποτυχίας του κύριου Τριανταφυλλάκη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και γενικά της καθαριότητας σε ολόκληρο τον Δήμο .


Η κομψή ομολογία της εκκωφαντικής αποτυχίας του κύριου Τριανταφυλλάκη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και γενικά της καθαριότητας  σε ολόκληρο τον Δήμο .

Γράφει επί λέξει ο κύριος Τριανταφυλλάκης :

αλλά αυτό απέχει πάρα πολύ από την άποψη ότι ο Μύτικας βρώμισε επί της νέας δημοτικής αρχής και από την επιλογή της να πάει σε δημόσια αποκομιδή των σκουπιδιών, για να πολεμηθεί αυτή η επιλογή και να στραφούμε στους ιδιώτες….

Δεν απέχει καθόλου κύριε Τριανταφυλλάκη  καθόλου η αλήθεια με τα κοράκια έξω από τους κάδους και τις άλλες φωτογραφίες δίπλα από την Εκκλησία ,που παρουσιάσαμε επανειλημμένα , μέχρι τους σορούς από σκουπίδια για 6 μήνες έξω από το Όμορφο γήπεδο της Κανδήλας και το Κοιμητήριο του Μύτικα επί των  ημερών σας  και που να έρθει και το καλοκαίρι, τότε που  θα γελάνε και οι αδέσποτοι σκύλοι  .!!!

Το ότι επικαλείσθε, τι συνέβαινε στον Μύτικα , αυτό συνέβαινε   γιατί στον Μύτικα εφαρμοζόταν το μοντέλο , που εσείς πάτε να εφαρμόσετε εκτός από την Δημοτική Ενότητα  Αλυζίας και στην Δημοτική Ενότητα  Αστακού ,για να μετατρέψετε μέχρι το καλοκαίρι ολόκληρο τον Δήμο  σε Μπαγκλαντές.!!!   

Γράφετε επί λέξει ότι :

Ο  δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός για την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων .
Αυτό ισχύει μόνο  για τους ανίκανους  Δημάρχους , οι οποίοι με την Ανικανότητα τους μετατρέπουν τον τόπο τους  σε Μπαγκαλντές .
Και μην πουλάτε εκ του ασφαλούς τζάμπα μαγκιές, επειδή γνωρίζετε πως την  1/7/2020,που το Υπουργείο Οικονομικών βάσει του Ε9 όλων των πολιτών θα αυξηθούν κατά 200% ή και 300%  τα έσοδα του Δήμου Ξηρομέρου , θα στείλει στους Δήμους  και ειδικά σε Δήμους  με πολύ παλαιά κτήρια ,τα οποία είχαν προβλήματα ,κληρονομικά , απανωτών <<παράνομων >>επεκτάσεων , ακόμη και κάποιον, οι οποίοι με σύγχρονες οι οικοδομικές άδειες για καινούργιες οικοδομές παρουσίαζαν εργοτάξια ρεύμα και πλήρωναν για πολλά χρόνια  μόνο για λίγα τετραγωνικά μέτρα  τώρα μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις και προθεσμίες από την προηγουμένη, αλλά και την σημερινή Κυβέρνηση , όλα αυτά λύθηκαν  και πλέον θα υπολογίζονται με βάση το Ε9 και όποιοι πολίτες δεν θα δηλώσουν τα ακριβή τετραγωνικά μέτρα , ο νόμος προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα .
Στην θα αυξηθούν κατά 200% ή και 300%  τα έσοδα του Δήμου Ξηρομέρουαπο το τέλος καθαριότητας και φωτισμού , θα είστε υποχρεωμένοι , να προβείτε σε αντίστοιχη μείωση του 50% ή του 66,66% αντίστοιχα , γιατί μην νομίζετε πως στο Ξηρόμερο οι Ξηρομερίτες τρώνε  κουτόχορτο.!!!!       
Όσα απορριμματοφόρα και να πάρετε , όπως αναφέρετε : Με σημερινή της απόφαση η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενέκρινε την διενέργεια προμήθειας ενός καινούργιου απορριμματοφόρου από τον Δήμο Ξηρομέρου.....

Το καλοκαίρι έχουμε να απολαύουμε εικόνες άπειρου κάλλους στον Μύτικα και στη Δημοτική Ενότητα Αστακού .!!!!!

Πάρτε σημερινές φωτογραφίες μπροστά στο Σχολείο της Χρυσοβίτσας και στον κάμπο ,αλλά και δύο σημερινές στον Αστακό , όπως και δύο κάτω από την δεξαμενή και το πρώην συνεργείο Καρβούνη , που το είχα χαρακτηρίσει ως εικόνες  Μπαγκλαντές  και καμαρώστε όσο θέλετε( αυτές οι εικόνες φέρουν την υπογραφή Ιωάννη Τριανταφυλλάκη)  και δεν θα  αναφερθώ με τα περιττώματα των αδέσποτων σκύλων στις πλαζ , τώρα μάλιστα που λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί πρώην ιδιοκτήτες τους τα εγκαταλείπουν και ενώ οι περισσότεροι Δήμοι της Χώρας έχουν ήδη δώσει λύση σε αυτό το σοβαρό θέμα , για το οποίο σας έχουν σταλεί και επανειλημμένες εγκύκλιοι από το Υπουργείο Εσωτερικών ,αλλά εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου περιμένοντας την λύση εξ ουρανού .!!!

Δείξτε   λοιπόν φωτογραφίες από την περίοδο ,που ήταν Δήμαρχος Αστακού ο Επικεφλής της Δημοτικής μας Παράταξης  Αναζωογόνηση Ξηρομέρου    Παναγιώτης Στάικος με συνολικό πληθυσμό τότε ο Δήμος Αστακού μεγαλύτερο από τον σημερινό Δήμο Ξηρομέρου .

Σας  προκαλούμε.!!!!!

Δεν μπορείτε να δείξετε γιατί απλά τέτοιες εικόνες ντροπής  δεν υπήρξαν ποτέ .!!!

Δεν  αρμενίζει στραβά  ο γιαλός κύριε Τριανταφυλάκη , αλλά εσείς αρμενίζετε καταστροφικά για τον Δήμο  και αν δεν αλλάξετε άμεσα ρώτα ,τότε οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια και σε αυτόν τον τομέα , όπως και σε πολλούς άλλους σε αναπόφευκτη καταστροφή !!!

Η μήπως έχετε την εντύπωση, πως οδηγείτε τον Δήμο στην σωστή πορεία και επικροτούν οι πολίτες τις αποφάσεις, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα τη πορείας σας ;;;

Εάν έχετε τέτοια εντύπωση , τότε Πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν  .!!!!

Και μέμνησο του κειμένου της παράταξης μας ,αφού το καλοκαίρι και επισήμως μετά από  5 ημέρες είναι προ των πυλών και τότε θα γελάσουν και οι αδέσποτοι σκύλοι, οι οποίοι αλωνίζουν καθημερινά σε Αγγέλες .!!!.

Αστακός 25/5/2020

Εκ του Γραφείου Τύπου
Της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .






     

Σχόλια

  1. ΑΜΑΝ ΠΧΙΑ !!ΤΟΣΟ ΖΗΛΟΣ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΙΔΙΩΤΗΣ!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά σου. ακόμη πολύ πιο νέος από τον γερασμένο πολιτικά Γιαννάκη σου παραμένει ο εφιάλτη σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς τον πλασιέ του Εργολάβου καθαριότητας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθεί ο μικτός Γιαννάκης να προϊδεάσει από τώρα τους Μυτικιώτες γι αυτά που τους περιμένουν το καλοκαίρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Τριανταφυλλάκια ανησυχούν ιδιαίτερα γιατί και αυτά τα ίδια είναι βέβαια για τις πανέμορφες εικόνες του καλοκαιρινού Μυτικα του Γιαννάκη . λέτε να το κάνει ο Σταικος αυτό που είπε με τα Drones ,τα κλαρίνα και τα βιολιά ;
    Αν πάντως το κάνει ,πράγμα για το οποίο εγώ είμαι σίγουρος, τότε δεν θα βρίσκουν τα γαρυφαλάκια μου τρύπα να κρυφτούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΓΑΛΙΑ ΑΓΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σώγαμπρος εναντίον Σώγαμπρου!!
    Ερμο ξηρόμερο τι φταίς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χωριό μου 11:51 είτε σου αρέσει ή όχι είναι ο Αστακός .!!!
    Εγώ είμαι πολύ ήρεμος και ευτυχισμένος στον Αστακό,εδώ ζω ,εδώ απολαμβάνω την επιτυχία στην δουλειά μου και την αγάπη της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Ξηρομερου . .!!!
    Τώρα αν εσύ αισθάνεσαι δυστυχία από την παρουσία μου, τότε δεν έχεις ,παρά να πας εκεί ,που ηρεμούν όσοι δεν μπορούν από μόνοι τους .!!!!
    Το Δαφνί σε περιμένει .!!!
    Εκεί το έχω να σε στείλω , όπως και μερικούς λίγους ευτυχώς σαν και εσένα .!!!
    Με πολύ ηρεμία
    Ο εφιάλτης σου .!!
    Και μην ξεχνάς πως στο Δαφνί όμορφα θα περνάς .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:39 ξεχνάς πως όταν ανέλαβα Δήμαρχος Αστακού ,η καθαριότητα για δυο τετραετίες με τον κύριο Σαμάρα γινόταν με ιδιώτη καθαριότητας .
    Έτσι συνέχισα και εγώ ,μόνο που το ποσόν στην δημοπρασία που έκανα ήταν 20.000 ευρώ λιγότερα,πράγμα το οποίοι δεν δέχθηκε ο ένας από τους δυο εργολάβους ,με αποτέλεσμα να το πάρει το έργο άλλος ιδιώτης με 20.000 ευρώ λιγότερα .!!
    Μετά από εμένα με τον ίδιο τρόπο συνέχισαν και οι κύριοι Σαμαράς και Γαλουνης και ποτέ δεν υπήρχαν αυτές οι εικόνες Μπαγκλαντές .!!
    Αυτές είναι απότοκες της ιδεοληψίας του κυρίου Τριανταφυλλάκη με την οποία διαφωνούν και αρκετοί σύμβουλοι του.!!!
    Γι αυτό όταν μιλάς σε εμένα για πλασιέ, πρέπει να πλένεις το στόμα σου με ακουαφόρτε .!!!
    Παναγιώτης Στάικος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο που ο ένας έχει από το 1974 στον Αστακό και πλέον είναι πιο Αστακιώτης και από την κόρη του που γεννήθηκε στον Αστακό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσό έίνάί ό λάήνάς κάί ό γάλόύνής στόν δήμό ό δήμός δέν πάή μπροστά. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει"

      Λαΐκη Παροιμία

      Διαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΑ 30000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΑΙΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κλασική περίπτωση που ο γιατρός είναι για γιατρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέρασε ένας χρόνος κι ακόμα σας τσούζει! Απαρηγόρητοι!!!!! Ο λαός σας έστειλε στον πάγκο!!! Κι εκεί θα μείνετε για καμία 10ετια ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου