Μάσκες προστασίας σε μαθητές, καθηγητές και προσωπικό γυμνασίων και λυκείων διέθεσε ο Δήμος Αμφιλοχίας



Ο Δήμος Αμφιλοχίας διέθεσε μάσκες σε όλους τους μαθητές, καθηγητές και προσωπικό των γυμνασίων και λυκείων του Δήμου για την καλύτερη προστασία τους από τον κορονοϊό, ενώ στις σχολικές μονάδες παραδόθηκαν και αντισηπτικά gel από το Υπουργείο Παιδείας..... 
Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σεραφείμ Μακρή, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο-Λύκειο Εμπεσού, τα Γυμνάσια Λουτρού, Μαλεσιάδας και Αμφιλοχίας, το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας καθώς και το ΔΙΕΚ Αμφιλοχίας, όπου μοίρασαν σχεδόν 1.000 μάσκες προστασίας. Οι μάσκες που προμηθεύτηκε ο Δήμος είναι υφασμάτινες και μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Παράλληλα, διατέθηκαν και δοχεία αντισηπτικού gel για κάθε τάξη, τα οποία χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας. 
Επιπλέον, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διέθεσε ήδη από 30 Απριλίου 2020 ποσό ύψους 3.300 ευρώ σε όλες τις σχολικές μονάδες ευθύνης της αποκλειστικά για το σκοπό προμήθειας υγειονομικού υλικού για την καλύτερη κι εύρυθμη λειτουργία τους. 
Από πλευράς τους, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων τόνισαν ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμόδιων Υπουργείων Υγείας και Παιδείας και του ΕΟΔΥ, και ότι υπάρχει επάρκεια των απαραίτητων υλικών για την πλήρη ανταπόκριση σε αυτές. 
Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευχήθηκαν καλή επάνοδο των μαθητών στις σχολικές τους υποχρεώσεις, δύναμη στους καθηγητές ώστε να ανταπεξέλθουν στο νέο σχολικό περιβάλλον, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μετά την πανδημία και, πάνω απ’ όλα, υγεία και τήρηση των κανόνων υγιεινής και προστασίας.


Σχόλια

  1. Ο δικός μας ο Προκόπης τι τους διέθεσε γλυφιτζούρια ;μα καλά είκοσι χιλιάδες ευρώ για γλυφιτζούρια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιες φωτογραφίες δεν έχει μέχρι σήμερα κανένας από την δημοτική μας αρχή .εκτός και αν μετά την πανελλήνια ξεφτίλα τους εμφανιστούν κατόπιν εορτής σαν φαντομάδες .και πουν να ρε και εμείς εδώ είμαστε .γιατί μας κατηγορείτε άδικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου