ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ : ΛΙΓΑ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΊΠΟΥΝ..




Μετα από την απότομη διακοπή της σχεδόν καθημερινής μας επαφής, και την αποχή από την αγαπημένη μας ενασχόληση η δυσκολία της προσαρμογής σας στα πρωτόγνωρα δεδομένα δεν έπαψε να με απασχολεί.....
Η διακοπή, η απόσταση που μας χώρισε ήταν για εμένα μόνο φυσική, και πότε διανοητική. Έτσι δεν μπόρεσε να αποτρέψει αυτά που αισθάνομαι. Η αγάπη μου με έκανε να ανησυχώ διαρκώς για την υγεία σας και την καθημερινότητα σας. Όμως ποτέ δεν ξέχασα ότι είστε ΜΑΧΗΤΕΣ..!!
Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιμετωπίζατε αυτή την δυσκολία όπως το κάνατε και με όλες τις άλλες. Όπως έχετε διδαχθεί και εκπαιδευτεί..
Με ΠΕΙΘΑΡΧΊΑ - ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ - ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΠΝΕΎΜΑ..
Χαίρομαι που μαθαίνω ότι είστε υγιής εσείς και οι οικογένειες σας, όσο μπορεί κανείς να χαρεί βέβαια, αφού δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στις απώλειες συνανθρώπων η αυτών που παλεύουν ακόμα στα νοσοκομεία να κερδίσουν την μάχη με την αρρώστια..
Γιατί μαθαίνουμε να υπηρετούμε το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΏ . Ο Δάσκαλος δεν πρέπει να βλέπει μόνο την αθλητική εξέλιξη των μαθητών ως μόνη επιτυχία, αδιαφορώντας για την πνευματική υπόσταση του ρόλου του, μη δίνοντας βάση στην ηθική διαπαιδαγωγηση τους . Δεν μπορούμε να νιώθουμε μόνο χαρά επειδή σταθήκαμε τυχεροί σε μια συγκυρία την στιγμή που υπάρχουν συνανθρωποι μας που σταθηκαν ατυχοι και ζουν στον πόνο..
Ελπίζω ότι σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί. Μέχρι τότε να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι και Σας εκτιμώ εσάς και τους γονείς σας..
Ας ευχηθούμε και ας προσευχηθουμε να βγει νικητής και ο τελευταίος πασχων από αυτή την ασθένεια.. Αυτη η δοκιμασία πρέπει να μας διδάξει πολλά. !!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ...!!!

























Σχόλια