ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του...... 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης  είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή καθώς και για τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ξεχωριστή χαρά η επίσκεψη στο Αγρίνιο ενός θρύλου του ελληνικού αθλητισμού.  Η Άρση Βαρών είναι ένα άθλημα που έχει χαρίσει δυνατές συγκινήσεις στην  Ελλάδα. Ο Πύρρος Δήμας είναι ο αθλητής ο οποίος  τίμησε τα ελληνικά χρώματα  και κατέφερε,  με το ήθος και την προσωπική του ακτινοβολία,  να αποτελέσει σύμβολο για τις επόμενες γενιές αθλητών.  Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά αθλητικών ζητημάτων μεταξύ αυτών τη δυνατότητα διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στο Αγρίνιο.   Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμα και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας για τη επίσκεψή τους».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια