Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριε Δήμαρχε .!!!




Εάν ο καταστροφέας εδάφους δεν έκοβε χορτάρια σε χωριό του δήμου μας από τον Οκτώβριο τόπε ο Παναγιώτης Στάικος , χωρίς κουτσαβακισμούς και εκφράσεις περί φορέματος παντελονιών κλπ , με πολλή ευγένεια και παρρησία δηλώνει δημόσια, πως θα παραιτηθεί από επικεφαλής της παράταξης μας ,αλλά και από δημοτικός σύμβουλος .!!!
Εάν όμως κύριε Τριανταφυλλάκη ο καταστροφέας εδάφους έκοβε χορτάρια σε Χωριό του Δήμου Ξηρομέρου από τον Οκτώβριο, τότε μπορείτε να δηλώσετε ,πως θα παραιτηθείτε από Δήμαρχος Ξηρομέρου ;;;;

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριε Δήμαρχε .!!!
Υ.Γ.1
Μήπως μπορείτε να μας πείτε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο με την Τηλεδιάσκεψη αν ήταν παρόντες και οι 13 σύμβουλοι της πλειοψηφίας ;
Μήπως μπορείτε να μας πείτε, γιατί δεν πέρασε η απόφαση για την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας των Κοιμητηρίων , παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Στάικος όχι απλά την υπερψήφισε ,αλλά στήριξε και έδωσε και τα συγχαρητήρια προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο , προς τον οποίο είπε ,πως έκανε μια σκληρή και δύσκολη δουλειά στην 6μηνη υπέρ αρκετή περίοδο διαβούλευσης;
Να σας πούμε λοιπόν εμείς .!!!
Γιατί παρά την σοβαρότητα του θέματος από την παράταξη σας της Πλειοψηφίας ήταν μόνο 12 παρόντες και + 1 την ψήφο Στάικου= 13 αφού η Παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης ζήτησαν ( και αυτό είναι δικαίωμα τους και δεν θα μπω εγώ στ εσωτερικά μια ς Παράταξης ) δε ψήφισαν , για να συγκεντρωθούν οι 14 θετικές ψήφοι που απαιτούντο από τον νόμο , για να εγκρινόταν η απόφαση .!!!
Τι άλλο πιο συναινετικό και ευγενικό, με ανωτερότητα και Δημοκρατικό ήθος, ζητάτε τέλος πάντων από τον Επικεφαλής της Παράταξης μας Παναγιώτη Στάικο;;;;
Υ.Γ.2
Μπορεί ο Παναγιώτης Στάικος να δείχνει έμπρακτα την μεγαλοψυχία του και να ψηφίζει ΝΑΙ σε πολλά θέματα , όπως μπορεί να κάνει και ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης μας , ο οποίος έχει το Δικαίωνα από το Σύνταγμα να ψηφίζει κατά συνείδηση , αλλά εμείς ως Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου , έχουμε εξ ολοκλήρου το Δικαίωμα ,αν υπάρξει συλλογική απόφαση της Παράταξης, για να κάνουμε ,ότι έκανε και ο κύριος Λευτέρης Μάντζαρης , όταν ήταν στην Αντιπολίτευση και έστειλε πολλούς από εμάς στα δικαστήρια ( ποτέ τον Παναγιώτη Στάικο ).!!!!
Έτσι λοιπόν πάψτε για το καλό που σας θέλουμε να ,μας κουνάτε το δάκτυλο , γιατί τότε δεν μας στοιχίζει τίποτα να λειτουργούμε διαρκώς άλλα Μάντζαρη και να δούμε πηγαίνοντας στιες Αρμόδιες Αρχές ( Αποκεντρωμένη Διοίκηση ,στις ΔιευθύνσεΙς Περιφερείας Δυτικής Ελλάδας{{ Δ/νση Περιβάλλοντος κλπ}}, στην Αστυνομία ,στην Εισαγγελία και ακόμη πάρα πέρα , για το αν καταστρατηγώντας τον νόμο και με μαύρε λεφτά έχετε τους ίδιους ανθρώπους να δουλεύουν στον Δήμο αδιάκοπα , να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα και μηχανήματα του Δήμου με καθημερινό Δελτίο Κίνησης, να πάμε και να δείξουμε το σημείο που καίτε ξερά κλαριά και νάιλον, ή στο άλλο σημείο που τα πετάτε τελευταία και τα πετάτε με φωτογραφίες πολλούς μάρτυρες, την Αστυνομία και πολλά Videos .!!!!
Και τότε θα δούμε πόσα απίδια, πιάνει ο σάκος και πως χορεύουν τον Καρσιλαμά.!!!
Μην προκαλείτε λοιπόν ,γιατί αν δεν το αντιλαμβάνεστε εσείς , τότε εμείς μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σας βάλουμε την ουρά κάτω από τα σκέλια και μετά να σας την <<κόψουμε από την ρίζα >>.!!!
Καταλάβατε τώρα λοιπόν και δείξετε τον προσήκοντα σεβασμό προς τους Δημότες αυτού του Δήμου , τον οποίο δεν θέλουμε αυτή την στιγμή να σας πούμε , πως τον έχετε καταντήσει .!!!!
Αστακός 6/5/2020
Με πολύ μεγάλη ευγένεια και σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε πολίτη, αλλά και τον Πολιτικών μας Αντιπάλων .!!! .
Εκ του γραφείου τύπου της Παράταξης:
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Σχόλια

  1. Γιαννάκη σε ξέσκισε ο Στάικος και λες απλά ανοησίες.
    Τώρα που πήρε μπροστά η μπουλντόζα αλίμονο σου.
    Απολογήσου εδώ και τώρα .είσαι παντελώς ανίκανος και αξιολύπητος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννάκη σου την έκοψε την ουρά από την ρίζα όπως λέει το γραφείο τύπου της παράταξης στάικου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευτεράκη τι μας γράφει εδώ ο γιατρός εσυ ο αριστερός έκανες τέτοια πράγματα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν έχεις τα κότσια κύριε Τριανταφυλλακη σήκωσε το γάντι που σου πέταξε ο σταικος , για να δούμε αν θα παραιτηθεί εκείνος ή εσύ ο ανίκανος . δεν ήξερες παιδάκι μου ,δεν ρώταγες τι σημαίνει στάικος . μια καταψιά σε έχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΠΙΠΕΡΙ !!! ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΕΥΤΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λευτεράκη πες αλεύρι ο στάικος σε γυρεύει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λευτεράκη έκανες τέτοια πράγματα και ήσουν κάθε ημέρα στα δικαστήρια μαζί με τον κολλητό σου τον Χρηστάκη της Χριστινούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λευτεράκη δεν σου έμαθε κανένας πως τα στερνά νικάνε τα πρώτα . δεν ζεις εδώ στο Ξηρόμερο για να το άκουγες αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΑΙΚΟ ΜΑΖΕΨΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λευτεράκη μπορείς να είσαι περήφανος για τον δημαρχάκο σου . σκέτο αστέρι σου προέκυψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λες για αυτό να κατουρήθηκε από τον φόβο του ο στάικος . μπα σε καλό σου ΛΕΥΤΕΡΗ αλήθεια σε φοβάται πολύ ο στάικος . χα χα χα και ξελιγώνεσαι από τα γέλια ρε εσύ 11:47μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑΙΚΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΖΕΨΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΝΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΜΠΙΝΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προτείνω για δίδυμο στην ύδρευση Λευτερακη και Χριστινουλα και τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ....Αααα ο χρηστακης της χριστινουλας που χάθηκε???? αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:55 ο Σταικος δεν μασάει από τέτοια και μην ξεχνάς πως ο Σταικος στα 12 χρόνια που κυβέρνησε δεν δικάστηκε ποτέ ,ούτε λιώμα στο μεθύσι ή και σε χειρότερα τον μάζεψαν ποτέ από τα ευαγή ιδρύματα της νύχτας .
    Να είσαι σίγουρος ,πως θα στείλει στο τέλος στο Δαφνί κάτι πιτσούνια ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς ,θα τους κάνει τον βίο αβίωτο ,με αποτέλεμα ένεκα των εφιαλτών που βλέπουν από τον Σταικο ,θα πάνε μόνοι τους ,γιατί θα έχουν σαλέψει μέχρι το τέλος του μαρτυρίου τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιπποκράτης πουθένα δέν είπε και δέν γράφει
      να δίδεται πόνος, αλλά να ανακουφίζεται ο πόνος.

      Διαγραφή
    2. Ο Ιπποκράτης πουθένα δέν είπε και δέν γράφει
      να δίδεται πόνος, αλλά να ανακουφίζεται ο πόνος.

      Διαγραφή
  17. Ρε βάσανο που μας φόρτωσε ο Θανασουλας κάποιος θα βρεθεί να δηλητηριάζει τον τόπο δεν πρόκειται να ξεβρωμισει ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ απολύτως μαζί σας κύριε 9:37 εγώ ορκίστηκα στον Ιπποκράτη για να παίρνω τον πόνο των ανθρώπων και όχι όπως μου λένε κάποιοι φίλοι μου : κέρνα πόνο Σταικο .
    Όχι εγώ δεν έχω μίσος στην ψυχή μου για να πονέσω ούτε ένα ποντίκι και όχι άνθρωπο ,ακόμη και σε αυτόν που με μισεί ή μου έχει κάνει και μεγάλο κακό ,γιατί αν φωλιάσει το μίσος στην ψυχή σου τότε γίνεσαι εσυ ο δυστυχισμένος .
    Εγώ με την αγάπη που έχω στην ψυχή μου για όλους τους ανθρώπους είμαι ένας τρισευτυχισμένος παππούς .
    Με αγάπη
    Dr.Παναγιωτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αναρωτήθηκα κι' εγώ κε Στάίκο :
      << είναι δυνατόν ο Γιατρός ο Στάΐκος να κάνει τέτοια πράγματα >> ?
      Οι Γιατροί ανακουφίζουν απο τον πόνο.
      Καλό απόγευμα κε Στάϊκο

      Διαγραφή
  19. Ρε παιδια απο ποτε ο Λευτερακης ειναι αριστερος; εγω ξερω οτι το παιζει αριστερος με δεξιες τσεπες αυτα βλεπουν στον Αστακο και αηδιαζει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι μέλει τους μέν, τι έχουν μέσα οι τσέπες των δέ

      τι ήσε ? ευφορία ήσαι ?

      Διαγραφή
  20. Ειδικός συνεργάτης επί Σαμαρά ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σταικο εισαι ο επομενος δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένα σορό μηχανήματα σας άφησε ο Στάικος καραγκιοζηδες βάλτε μπροστά να δουλέψουν θέλετε κ τουρίστες μέσα στη βρωμιά που έχετε το Αστακό ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Σταικος οταν εγινε η καταγγελια για τα νερα κιοτεψε και δεν βγηκε μπροστα και αφησε τους αλλους να φανε τη καμπανα. Μετα έκανε τον ηρωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου