Παναγιώτης Σταικος : Ο καταστροφέας εδάφους ήταν εκεί από τον Οκτώβριο και το ξέρουν και συνεργάτες σας .!!!!


Κύριε Δήμαρχε ο καταστροφέας εδάφους ήταν εκεί από τον Οκτώβριο και το ξέρουν και συνεργάτες σας .!!!! Μήπως ξέρετε κύριε Δήμαρχε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια σε δρόμους πάνω από 6 μήνες ;;;; Το γεγονός ότι τον πλήρωσα από την τσέπη μου, υπάρχουν πολλοί μάρτυρες από τον κύριο Σόρογκα , τον Φώτη Λιβάνη ,μέχρι τον Γιώργο Μανδύλη, με το τρακτέρ του οποίου κόβαμε τα χορτάρια με καύσιμα ,που βάζαμε από το κοινό ταμείο με τα 200 ευρώ που έδινα κάθε μήνα εγώ από τα παραστατικά μου και από 100 ευρώ οι αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου , μέχρι και τον κύριο Λαϊνά από την τότε αντιπολίτευση και τον κύριο Αποστόλη Ντίνο δικό σας συνεργάτη σήμερα . Αν πάντως πραγματικά δεν γνωρίζετε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια ,ο εν λόγω καταστροφέας , τότε δεν ξέρετε τι σας γίνεται .!!!! Άλλη μια γκάφα σας. Τα έγραφα που μας δείξατε από το 2008 , είχαν δει επανειλημμένα και οι συνεργάτες σας κύριος Αποστόλη Ντίνος και ο κύριος Λαινάς και όλοι οι πολίτες , ,είχα πει αφού εγώ ήμουν δήμαρχος δικιά μου ήταν η ευθύνη, που φαίνεται , ότι εισπράχτηκαν αυτά τα χρήματα ,αλλά εγώ που τα είχα δώσει προκαταβολικά στον κύριο Σόρογκα ( τον προμηθευτή του) , δεν τα πήρα ποτέ πίσω . !!!! Έχω ισχυρές ενδείξεις ,αλλά όχι αποδείξεις για το ποιος τα βούτηξε και έτσι δεν μπορώ να τον πιάσω από τον λαιμό, για να τα επιστρέψει πίσω .!!! Και έτσι πάνε πουφ . Για τον φόνο , όμως τίποτα .!!!! Για τα καύσιμα του Β εξαμήνου του 2010 του κυρίου Δημητρίου Πλιαμέρη , ούτε κουβέντα , που υπάρχουν εκεί όλα τα χαρτιά και φαίνονται ,αν έχουν πληρωθεί ή είναι μέσω του δικηγόρου κυρίου Αλέξανδρου Φραίμη στα Αστικά Δικαστήρια , δεν αρθρώσατε ούτε κουβέντα .!! Σας λείπει η λεβεντιά ,να τα βάλετε στην επόμενη οικονομική ,για να πάρω τα χρήματα μου, τα οποία είναι 7.000 ευρώ και αυτή είναι η ουσία και όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και μάταιες προσπάθειες αντιπερισπασμού για τα χάλια σας .!!! Αλλά μάταια ,γιατί η πραγματική λεβεντιά είναι για λίγους.!!!!! Παναγιώτης Σταικος Πρώην Δήμαρχος Αστικού με τα τόσα μηχανήματα που σας άφησε ,που παρά ταύτα έχετε τον Δήμο ολόκληρο να βρωμάει ,από άκρου εις άκρον .

Σχόλια

  1. Καλά είναι δήμαρχος αυτός και δεν ξέρει σε ποια χωρίς δούλευε το μηχάνημα του δήμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε δήμαρχε ξέρετε τι καταλάβαμε εμείς με όλες σας τις δικαιολογίες .
    Πως έχετε καταντήσει τον δήμο Ξηρομέρου μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε .
    Μάλλον θα πρέπει να ντρέπεστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χορτοκοπτικά και τα αλυσοπρίονα που είναι μήπως ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στάικος τον κατάντησε ;που έχετε να δείτε από τότε το παραμικρό στο Δήμο κι έχει γίνει ο Αστακός κι ο Δήμος χάλι μαύρο; Το ποιοι πρέπει να ντρέπονται το ξέρετε όσο για το Στάικο μόνο χαμένος βγήκε από κάθε άποψη.Ευκολα ξεχάσατε όσα έκανε όταν έμπαινε μπροστά σε όλα και προσπαθούσε για όλα αλλά είστε άξιοι της μοίρας σας εκεί κάτω τέτοιους κυβερνήτες που έχετε σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΙ ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΥ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΆΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου