Δεν έχει τελειωμό το μαρτύριο του νερού στην πόλη του Αστακού !!!


Κατόπιν καταιγισμού μηνυμάτων και mail  προς το μπλογκ μας από αναγνώστες μας ζητώντας απο εμάς να αναδείξουμε το έντονο πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Αστακού.
Συγκεκριμένα εδώ και είκοσι μέρες έχουμε επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού από 22:00 μμ έως 07:00 π.μ. το πρόβλημα έγινε ακόμη ποιο έντονο την τελευταία εβδομάδα που έχουμε διακοπές και κατά την διάρκεια της ημέρας .
Μεταφέρουμε τα ερωτήματα των αναγνωστών μας και δημοτών της πόλης του Αστακού πρός τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο υπεύθυνου για την ύδρευση και  ανεύθυνου όπως φαίνεται ως προς την ενημέρωση και την λύση του εν λόγο προβλήματος.
Κύριε Αντιδήμαρχε  
1) θα υπάρξει ενημέρωση ;
2) πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση;
3) Πόσο σημαντική είναι η βλάβη  ;
Κύριοι της Δημοτικής αρχής αναλάβετε τις ευθύνες σας και δώστε λύση στο σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει τις τελευταίες μέρες τους κατοίκους της πόλης του Αστακού..

Σχόλια

  1. Τους έφαγαν οι φωτογραφίες και το lifestyle ....
    Να φύγει η σαπίλα και το δήθεν καινούργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΑΦΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμ δεν είναι είκοσι μέρες είναι παραπάνω από μήνα και δεν βγενη ένας υπεύθυνος να κάνει ενημέρωση να ξέρουμε τι κάνουμε όταν ξανάρχεται το νερό τρέξε και τσεκαρετε τα ρολόγια με ποσα χιλιόμετρα τρέχουν μόνο από τον αέρα υμαρτον δηλαδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαινας αντιδήμαρχος Αστακού γιατί δεν ρωτάτε εκεί στη ένωση ειναι η για φαγητό με Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λαϊνάς αμα θέλετε να είμαστε ειλικρινής τρέχει σαν σβούρα κάθε μέρα .
    Ο άλλος ο αθέατος ο Τριανταφυλλάκης που είναι ;
    Τα παράπονα σας στον δήμαρχο ή στον Σούλα ,αυτοί οι μαθητευόμενο μάγοι τα λύνουν όλα . γειά σου Βασιλάκη γεια σου Βασιλάκη από τον Μυτικα με τα ωραία σου γυαλάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παράπονα σας στον Δήμαρχο .ετσι δεν έλεγε η Βασιλειάδου .μηπως τον είδε κανένας το ιπτάμενο δήμαρχο μας το καμάρι μας ;
    Οι πληροφορίες λένε, πως είχε κλείσει ραντεβού με τον Τρύφωνα τον μεγάλο κομμωτή για να του φτιάξει το μαλλί για την φωτογραφία της αφίσας για το 2023 ,που θα ξαναβγεί δήμαρχος . κι αν διψάτε κι αν βρωμάει η γειτονιά σας τα αιτήματα σας στον σουλα και θα λυθούν αυθημερόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς που βρίζαται σπίτια μόλις κοβόταν του νερό που κρυφτηκατε ποντίκια είστε βγεστε έξω να σας δούμε λέτε πως σας ξεχάσαμε ντροπή σας ανθρωπακια μαλον ποντικακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι κομμωτριουλες νταλικέρηδες .....ουστ

      Διαγραφή
    2. Το κομμωτριουλες δεν ειν να το παρομοιαζεις σαν να ναι κατι ντροπιαστικο αδερφε...ακυρο σχολιο γνωμη μου...ενας ομοιδεατης σου.

      Διαγραφή
    3. Καθόλου ρατσιστής αδερφέ με το επάγγελμα ....αλλά πολύ στόμα μιλάμε και βρισιμο είχε και τώρα μούγκα φαίνεται θα έβαλε ντεπόζιτο...

      Διαγραφή
    4. Αδερφε εκανε ανατροπη με τον συζηγος της..τι να γραψει. ...?θυμαμαι το ποστ...οι μισοι απαυτους τετοιοι ειναι..

      Διαγραφή
  8. Μηδέν νερό στο χωριό μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έχουμε καμάρι τώρα που κόβεται το νερό. Η απαντησή τους είναι "Γιατί πριν είχατε". Στον καιρό της επιδημίας και της απόλυτης ανάγκης για υγιεινή και καθαριότητα.
    Δήμαρχε των έργων ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να μαζεψουμε υπογραφες να τις στειλουμε στο γραφειο τυπου τπυ δημου το μυτικας πρεσσ..με σκοπο να μεταβιβασει τα αιτηματα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου