Ανοιχτή επιστολή Ηλία Κοτρότσου στον Παναγιώτη Στάικο .


Αγαπητέ κ Σταικε ..
Κατανοώ το πάθος σας για λίγη δημοσιότητα και την ανάγκη σας να βρίσκεστε στην επικαιρότητα αδίστακτα με κάθε μέσο και τρόπο
Η ήττα σας ήταν πολύ μεγάλη που οι δημότες σας έστειλαν στο περιθώριο των δρώμενων στο Δήμο.
Αδυνατειται εμφανώς να το διαχειριστείτε αξιοπρεπώς και καταφεύγετε πολλάκις σε προβοκατόρικες προσωπικές επιθέσεις και υπαινιγμούς .
Σε λίγο θα μας ζητάτε και να παίρνουμε άδεια από εσάς για να επισκεφτούμε το τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.
Φαντάζομαι το ίδιο θα ζητάνε και οι χωριανοί σας από εσάς όταν επισκέπτεστε τα πάτρια σας εδάφη.
Δεν είναι ντροπή να χάνεις σε ένα πολιτικό αγώνα σε μια εκλογική μάχη.. Ντροπή είναι η πίκρα και η θλίψη να σε οδηγούν στην έλλειψη κάθε μέτρου, απέναντι στους συνανθρώπους σου που πολλάκις σε τίμησαν από την ημέρα που ήρθες ως ξένος επισκέπτης στο χωρίο μας. Καλό είναι λοιπόν μην προσβάλλεις τους Ξηρομερίτες και να μην δυσφημείς το τόπο.
Εξάλλου δεν έχει νόημα καμία πολιτική αντιπαράθεση μαζί σου Είναι γνωστό σε όλους ότι ενώ συμπεριφέρεσαι ως περιφερόμενος υβριστής του δημάρχου.. είστε εντός του δημοτικού συμβουλίου ο καλύτερος και σταθερότερες ψηφοφόρος των θέσεων και προτάσεων του.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!
Ακόμη και εκείνο με τη παράταση του παζαριού ωρυόσασταν για μαύρες σακούλες με 25000 που δόθηκαν για την "παράνομη παράταση" πρώτος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίσατε την παράταση!!Αλήθεια τι μεσολάβησε κ ψηφίσατε την παράταση;
Αλήθεια γιατί έχετε τόσο πάθος για να έρθει ιδιώτης εργολάβος στα σκουπίδια;;
Ηλίας Κοτρότσος

Σχόλια

  1. Το λιγότερο αστείος, μην αυταπατάστε κύριε το μόνο που άλλαξε στον δημο ήταν το πρόσωπο του δημάρχου οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που χρόνια τώρα εκλέγονται χωρίς να έχουν παρουσιάσει κάτι για τις υπηρεσίες τους τόσα χρόνια. Άστοχα τελείως τα επιχειρήματα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κοτροτσο λυπάμαι ,αλλά δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος και επιστήμονας για να απαντήσει στην περίπτωση σας .!!!!
    Όχι δεν θα σας κάμω την τιμή να σας απαντήσω .!!!
    Γράψτε ότι θέλετε για εμένα .!!!
    Για εμένα απλά δεν υπάρχετε .!!
    Να είστε καλά με την οικογένεια σας την οποία σέβομαι ,αλλά απάντηση μου γιόκ ,!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου