Ο Αντιπρόεδρος Κομπλίτσης Αποστόλης :Προς Διαχειριστή μπλοκ "Ξηρομερίτης" σχετικά με την παραχώρηση αίθουσας στον Φορέα Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου στο Μουσείο του Συλλόγου Μπαμπίνης.


Προς Διαχειριστή μπλοκ "Ξηρομερίτης" Κύριε στις 5/5/2020 αναρτήσατε στο blog την κατάργηση του φορέα " λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου " με αναφορά σας ότι ζήτησε με αίτημα του αίθουσα στο Μουσείο του Συλλόγου Μπαμπίνης. Πράγματι ο Σύλλογος έλαβε αίτημα στα τέλη Φεβρουαρίου 2020.
Ενώ είχε προηγηθεί προς το Δ.Σ. είναι φανερός και υπόγειος "πόλεμος" και κρυφές διεργασίες (Αποδεικτικά στοιχεία έχω στα χέρια μου και είναι στη διάθεση των δικαστικών αρχών αν μου ζητηθεί) Ο "πόλεμος" που προηγήθηκε του επίσημο αιτήματος του φορέα "Λιμνοθάλασσας" από Μπαμπινιώτες Ξηρομερίτες και ανθρώπους του φορέα . Οι απαιτήσεις τους για να τους παραδώσουμε το κτίριο ήταν εκβιαστικές- αμφιλεγόμενες και χωρίς καμία εγγραφή δέσμευση. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αφού ερεύνησε το θέμα ενδελεχώς αντέδρασε αρνητικά σε όλα αυτά. Υπάρχουν και τα πρακτικά του Δ.Σ. που το αποδεικνύουν. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μπαμπίνης δεν σκέφτηκε ούτε για μία στιγμή να προδώσει την εμπιστοσύνη των μελών και συγχωριανών συγχωριανών του. Η επιστολή αυτή στέλνετε σε εσάς μόνο και μόνο για την ενημέρωση των Ξηρομεριτών αλλά και για να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά συνδιαλλαγής από το Σύλλογό μας. Ο Αντιπρόεδρος Κομπλίτσης Αποστολής 06/05/2020



Σχόλια

  1. Μπράβο Αποστόλη σωστή και ξεκάθαρη η απάντηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστολή συγχαρητήρια είσαι ένας άξιος και πραγματικός ξηρομεριτης μιλάς ντόμπρα και σταρατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ποιητής του Συλλόγου τι έχει να πει μουγκα στην στρούγκα η θα απαντήσει με ποίημα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου