Ανοίγει τα χαρτιά του ο 40χρονος – Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες


«Δεν είχε δει την 35χρονη εδώ και 8 μήνες»  – Τι λέει δικηγόρος του 40χρονου στο Live News
Η επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα έχει συγκλονίσει τους πάντες με τον άνδρα που ήταν το μήλο της έριδος μεταξύ των δύο γυναικών είναι σε άσχημη κατάσταση.
Ο δικηγόρος του 40χρονου φίλου της κατηγορούμενης για το βιτριόλι, Δημήτρης Γκαβέρας, μίλησε στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο λέγοντας ότι ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες. Η ζωή του έχει βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, τα στοιχεία του, η οικογένειά του έχουν επηρεαστεί και δηλώνει «σοκαρισμένος».
Ο δικηγόρος του άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος, τονίσε αρχικά ότι: «Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του.
Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση».
«Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός
Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη το τελευταίο περίπου 8μηνο.
Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός», συμπλήρωσε.
«Θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν».
πηγή:newsit.gr

Σχόλια