Θεόδωρος Λιβάνης : Εγώ ο άμισθος Αντιδήμαρχος και εσύ ο έμμισθος Αντιδήμαρχος κύριε Σαμαλέκο !!!


Κύριε Σαμαλέκο εγώ είμαι ένας από τους προηγούμενους Αντιδημάρχους που αποκαλείτε ανεπίδεκτο μαθήσεως . Κύριε Σαμαλέκο εγώ παρέδωσα στην δημοτική αρχή που εσείς είστε τώρα Αντιδήμαρχος όλα τα αντιλιοστάσια σε πάρα πολύ καλή κατάσταση καθώς και τους χλωριωτές να λειτουργούν παντού και χλωριωμένες δεξαμενές. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι λειτουργούν ακόμη και σήμερα μετά από εννέα μήνες χωρίς κάποια συντήρηση από εσάς ή την διοίκηση σας. Η παράταξή μας στα πέντε χρόνια διοικήσεως κατάφερε να μειώσει την σπατάλη ρεύματος απο το ποσό των 1715.000 ευρώ που ήταν το έτος 2013 να πάει το πρώτο τετράμηνο του 2014 στο 1500.000 και τελικά να καταφέρει να παραδώσει σε εσας κατανάλωση ρεύματος στο 1.000.000 ευρώ το έτος . Κύριε Σαμαλέκο αυτό το αποτέλεσμα ήρθε με δικιά μου προσωπική εργασία και με έναν υπάλληλο από την υπηρεσία αντίθετα με εσάς που έχετε ήδη τέσσερις υδραυλικούς και μαθαίνουμε ότι θα προσλάβετε και πέμπτο. Καλά θα κάνετε να κλέψετε λίγο χρόνο από την συνεχιζόμενη εμφάνιση στο fb και τις αστείες δηλώσεις σας για τη δήθεν μη προσφορά μου σαν αρμόδιος αντιδήμαρχος ύδρευσης άμισθος και να ασχοληθείτε σοβαρά ώστε να επιλύσετε επιτέλους το πρόβλημα ύδρευσης του Αρχωντοχωρίου. Καταφέρατε να αφήσετε το χωριό χωρίς νερό αρκετές ημέρες και ακόμα μετράτε μέρες θητείας.
Όσο για την εκλογή μου , εγώ κύριε Σαμαλέκο κρίθηκα ως αρμόδιος αντιδήμαρχος και εκλέχτηκα, εσείς θα κριθεί τε.
Παρακαλώ λοιπόν σοβαρευτείτε γιατί πριν αναλάβετε την έμμισθη καρέκλα ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ....

Δημοτικός Σύμβουλος
Θεόδωρος Λιβάνης
Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης

Σχόλια

  1. Μπράβο Θόδωρε .
    Μπορεί να μην σε ψήφισα ,αλλά μίλησες με στοιχεία και του έκοψες την γλώσσα από την ρίζα που λέει και η πιάτσα .
    Νόμισε επειδή είναι πτυχιούχος του Πολυτεχνείου ,πως έπιασε το Πάπα από τα γένια ,αλλά δεν του μάθανε πως η πολιτική είναι άλλο πράγμα ,το οποίο ή το έχεις ή δεν το έχεις .
    Και ο κύριος Φιλιππας είναι εμφανέστατο ,πως όχι μόνο δεν το έχει ,αλλά μάλλον δεν έχει καθρέφτη στο σπίτι του ,για να δει τα χάλια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διότι δεν ασχολούμαι και πολύ με το ίντερνετ πριν λίγο καιρό είδα τον κύριο φιλλιπα να ασκεί κριτική στην δημοτική αρχή και ένα μεγάλο όχι στην αύξηση τού παγίου τέλους στο νέρο τι άλλαξε τώρα μήπως η καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την δεξαμενη στα ξηρα ποτε την καθαρισατε κυριε θοδωρε τελευταια φορα?το καπακι που ηταν σπασμενο και ξεκλειδωτο καιμπεναν τα φιδια και τα ποντικια μεσα το ειδες ?η μηπως το ειδε ο προηγουμενος προεδρος επι θητεια σου ποσες φορες εμεινε το αρχοντωχωρι χωρις νερο?απο λογια παχια αλλο τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου