Προγραμματισμός προσλήψεων για την κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου


Αναρτήθηκε στο Διαύγεια απόφαση  του διοικητικού συμβουλίου της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, Προγραμματισμός προσλήψεων πέντε (5) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) στα Προγράμματα άθλησης για όλους (ΠΑγΟ) και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους (ΕΑγΟ) περιόδου 2020-2021.


Εύλογα τα ερωτήματα που γεννιούνται σε εμάς και τους αναγνώστες μας .
Με ποια διαδικασία θα γίνουν οι προσλήψεις των πέντε εργαζόμενων ;
Το κόστος των πέντε εργαζόμενων ποιος θα το καλύψει;
Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα πλαίσια της διαφάνειας.

Ακολουθεί το αποφασιστικό κομμάτι  της απόφασης


Αποφασίζει Ομόφωνα
Α. Εγκρίνει τον προγραμματισμό πρόσληψης πτυχιούχων φυσικής αγωγής συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους 2020-2021», καθώς και τους σχετικούς πίνακες προγραμματισμού προσλήψεων Προσωπικού Π.Φ.Α. 2020 που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
Β. Οι προσλήψεις θα βαρύνουν τον ΚΑ 6041.04 με τίτλο Μικτές αποδοχές από πρόγραμμα άθλησης για όλους (ΠΑγΟ ) και εκδηλώσεων για όλους (ΕΑγΟ ) και τον ΚΑ 6054.01 με τίτλο Απόδοση Εισφορών υπέρ ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ (προσωπικό ορισμένου χρόνου ) του προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 και θα προβλεφθούν και για το 2021. 
To σύνολο (100%) της δαπάνης για τη μισθοδοσία τους θα καλύπτεται αποκλειστικά από το αντίτιμο που θα καταβάλουν οι εξυπηρετούμενοι κάτοικοι και δημότες με τη μορφή διδάκτρων ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών ή μέσω της ΓΓΑ έως το ποσό του αντίστοιχου προβλεπόμενου ΚΑΕ (άρθρο 29 του ν. 4151/29.04.2013).
Γ. Η παρούσα να κοινοποιηθεί στο τμήμα Παρακολούθησης και Ελέγχου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έγκριση των αιτούμενων προσλήψεων και στους αρμόδιους υπευθύνους των Π.Α.γ.Ο. και ΕΑγΟ της Περιφέρειάς μας και του Δήμου μας.
Δ. Αναλυτικά εγκρίνονται από το φορέα μας και υποβάλλονται ως αίτημα προς έγκριση οι προσλήψεις του επισυναπτόμενου πίνακα που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας για τα αντίστοιχα προγράμματα με τα αντίστοιχα προσόντα, με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων άθλησης για όλους και εκδηλώσεων άθλησης για όλους περιόδου 2020-2021
Ε. Τα τυπικά προσόντα ανάλογα με την ειδικότητα, η διαδικασία και οι προϋποθέσεις, θα προσδιοριστούν από το Φορέα μας κατόπιν εγκρίσεως των θέσεων με σχετική προκήρυξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
ΣΤ. Η παρούσα να κοινοποιηθεί στο τμήμα Παρακολούθησης και Ελέγχου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έγκριση των αιτούμενων προσλήψεων και στους αρμόδιους υπευθύνους των Π.Α.γ.Ο. και Ε.Α.γ.Ο της Περιφέρειάς μας και του Δήμου μας.
7
Ζ. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υποβληθεί το αίτημα και να εκδοθεί η προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων, ανάλογα με τις ανάγκες έπειτα από την έγκριση των αρμόδιων οργάνων.

Ακολουθεί ολόκληρη η απόφαση σε φωτογραφίες 







Σχόλια

  1. Για ποια δςιαφάνεια μιλάτε ; γνωρίζετε πολύ καλά οτι η συγκεκριμένη δημοτική αρχη αποτελείται απο κρυψίνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι της Κοινωφελούς επιχείρησης κανονίστε να χρεώσετε τον Δήμο με 200.000 χιλιάρικα το έτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παραλία ξέρει και τα ονόματα των γυμναστών Λευτέρη ψιλόξεφτίλα δεν είναι? Και να θυμάσαι τούτο ένα ρουσφετακι κάνεις δέκα θυμώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ονόματα τα ξέραμε πριν τις εκλογές φίλε 9:10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου