Αναζωογόνησης Ξηρομέρου : Αυτές δεν είναι εικόνες απλά εγκατάλειψης , αλλά εικόνες ντροπής.!!!

Την ομορφιά από την ασχήμια την χωρίζουν μόνο  δυο –τρεις  δεκάδες μέτρα .!!!
Ο Μύτικας και ο Αστακός πανθομολογουμένως αποτελούν από τις πιο όμορφες  γωνιές της Στεριανής Ελλάδας.!! 

Μόνο που στην Τουριστική Αιχμή του  Δόρατος  ( τον Μύτικα ) ο τουρίστας κατά το τριήμερο του Αγίου πνεύματος , ο οποίος έχει μάθει ,να συνδυάζει την απόλαυση του  σε ένα Τουριστικό μέρος , το οποίο επισκέπτεται, για να περάσει κάποιες ημέρες απόλαυσης, σήμερα πλέον και ας το καταλάβουν και τα ντουβάρια , θέλει να επισκεφτεί και κάποιους χώρους άθλησης , για να μην χάσει ούτε μία ημέρα από την αγαπημένη του συνήθεια ,αλλά και τον σύγχρονο και υγιεινό τρόπο ζωής του, η οποία είναι η άθληση .!!!!
Και να  με τι δυσφημιστικό τρόπο υποδέχεται τους τουρίστες η Δημοτική μας  Αρχή στο γήπεδο ποδοσφαίρου του  Μύτικα .
Αυτές  δεν είναι εικόνες απλά εγκατάλειψης , αλλά εικόνες ντροπής.!!!!  
Και καλά η δημοτική αρχή  δεν το είδε, μέσα στον τόσο φόρτο εργασιών, για το τόσο μεγάλο έργο, που παρουσιάζει  .!!!!!
Εκείνοι οι συμβουλάτορες έμμισθοι και άμισθοι , μαζί με τους κατ εργολαβίαν διαφημιστές από τον Μύτικα της δημοτικής αρχής , στραβωμάρα είχαν ;
Στον δε Αστακό από την μια η ομορφιά με τις φανταστικές Αναρριχώμενες  Βουκαμβίλιες  λίγα μέτρα από το Δημαρχείο και η εικόνα ασχήμιας και τροπής έξω και γύρω από τους κάδους  σε απόσταση λιγότερη των 30 μέτρων από το Δημαρχείο , δεν τείνει  να γίνει χρόνια, αλλά δυστυχώς έχει γίνει μόνιμη κατάσταση .!!!!
Σταματήστε να δυσφημίστε και άλλο τον τόπο μας κύριοι της δημοτικής αρχής  και μάλιστα σε πολύ χαλεπούς καιρούς για τον  Τουρισμό .
Αστακός 8/6/2020
Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνησης Ξηρομέρου

Σχόλια

 1. Πω ρε ξεφτιλα;τι γινεται ρε φιλε ουγκαντα και βαλε ντροπη ντροπη να παραιτηθουν απο το δημαρχο εως τους αμισθους συμβουλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στείλτε κάνα κοπάδι πρόβατα κανονικά και όχι ψηφοφόρους και το πρόβλημα ,πάει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάρε τη καπα δίπλατα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μα το γήπεδο αυτό δεν χρησιμοποιείται πιά..Μετά την συγχώνευση του Α.Ο Κανδήλας και του Αλυζιακού Μύτικα, προέκυψε η Α.Ε Αλυζία και έχει έδρα το Saint George Arena...Αυτά περι γηπέδου στη λίμνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου