Κώστας Γεωργούλας : Πρός Φίλιππα Σαμαλέκο πριν λίγες μέρες ήσασταν στο ίδιο τραπέζι σε χωριό του Ξηρομέρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Θανάση Μαυρομμάτη, του μεταφέρατε το πρόβλημα αυτό;


Με μεγάλη έκπληξη παρατηρούμε τον Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Φίλιππο Σαμαλέκο, να διαμαρτύρεται δημοσίως για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ο δρόμος Πλατυγιάλι – Αστακός με ευθύνη της Περιφέρειας. 
Η ανάρτηση αυτή και η ανάδειξη ενός πολύ σημαντικού θέματος μας γεννά αφενός ανησυχία για το τι μέλει γενέσθαι για το δίκτυο ύδρευσης και αφετέρου απορίες: Κύριε Σαμαλέκο, πριν λίγες μέρες ήσασταν στο ίδιο τραπέζι σε χωριό του Ξηρομέρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ. Θανάση Μαυρομμάτη, του μεταφέρατε το πρόβλημα αυτό; 
Και αν ναι ποια ήταν η απάντησή του; Αν όχι, λυπούμαστε αλλά τότε τέτοιες αναρτήσεις έχουν καθαρά και μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα και σας παρακαλούμε ως θεσμικό όργανο της Πολιτείας να πιέσετε στο μέτρο των δυνατοτήτων προκειμένου να αποκατασταθεί η κεντρική αρτηρία του Αστακού με την Στερεά Ελλάδα. 
Σε κάθε περίπτωση οφείλετε ως ελάχιστο να διασφαλίσετε την ομαλή ύδρευση του Αστακού ενόψει της θερινής περιόδου και να μην αναζητάτε εκ προοιμίου άλλοθι σε δήθεν πεπαλαιωμένα δίκτυα. 
               Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο πολίτης 
                         Δημοτικός Σύμβουλος 
                         Κώστας Γεωργούλας

Σχόλια