ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Νερό και ρεύμα σε όλες τις κτηνοτροφικές επιχειρήσεις όπως επιβάλλεται απ' τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Διαβάσαμε στα τοπικά blogs ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου ότι θα κόψει τις παροχές νερού εκτός πόλεως Αστακού, γιατί υπάρχει έλλειψη νερού για την πόλη.
Καταρχήν, τι εννοούν "εκτός πόλεως"; Εκτός πόλεως υπάρχουν παροχές σε οικίες, σε επιχειρήσεις π.χ. Ιόνιο και Νηρεύς και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις. Θα κόψει τις παροχές όλων ή θα επιλέξει;
Επίσης, πως θα κόψει νόμιμες παροχές που έχει εγκρίνει και οι ιδιοκτήτες πληρώνουν κανονικά.
Η αλήθεια είναι ότι το νερό επαρκεί για όλους αρκεί να γίνεται σωστή διαχείριση στα μοτέρ και στις βλάβες.
Στην διαδρομή μέχρι τις πηγές υπάρχουν πολλές βλάβες - διαρροές και το νερό χύνεται ανεξέλεγκτα. Αντί οι υπεύθυνοι να κόψουν "κεφάλια" καλό είναι να βάλουν τάξη και να υποχρεώσουν όσους δεν έχουν ρολόγια ύδρευσης ή  είναι χαλασμένα, να βάλουν ή να τα αντικαταστήσουν αντίστοιχα αλλιώς να τους κόψουν την παροχή.
Ήδη έχουν κάνει αύξηση των τελών ύδρευσης τόσο όσο πουθενά αλλού στην Ελλάδα.
Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου, ζητά για τα μέλη του να έχουν όλες οι κτηνοτροφικές επιχειρήσεις νερό και ρεύμα όπως επιβάλλεται απ' τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη και να μην γυρίσουμε σαράντα χρόνια πίσω να παίρνουμε νερό απ' τα πηγάδια και να κουβαλάμε με τα δοχεία και τα γαϊδούρια.

Σχόλια