Γεννηματά: Με πράξεις δίπλα στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον τουρισμό


Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 περιοδεία στη Ρόδο, όπου παρέστη στο μνημόσυνο του Δημήτρη Κρεμαστινού, ενώ συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη. Η κα Γεννηματά συναντάται αυτή την ώρα με φορείς της Ρόδου. Κατά την προσέλευση της στη συνάντηση δήλωσε τα εξής:Για τον ελληνικό τουρισμό:
Ο ελληνικός τουρισμός δοκιμάζεται. Χρέος μας να σταθούμε με πράξεις στο πλάι επιχειρήσεων και εργαζομένων. Αυτό περιμένουν από εμάς τους πολιτικούς.
Και όχι ανούσιους και ντροπιαστικός καυγάδες, που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έστησαν και πάλι προχθές στη Βουλή. Έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, κοστολογημένες, στοχευμένες, αποτελεσματικές. Αγωνιζόμαστε μαζί με τους ανθρώπους του τουρισμού για να μπορούν να ανοίξουν τα ξενοδοχεία, τα μαγαζιά, για να δουλέψουν οι εργαζόμενοι. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας Δυστυχώς τα όσα έχουν εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση είναι πολύ λίγα, πολύ καθυστερημένα. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, γι’ αυτό διεκδικούμε, μαζί με τους ανθρώπους της αγοράς και τους εργαζόμενους γιατί ο στόχος είναι να μείνει όρθια η κοινωνία,¨ ζωντανή¨ η
οικονομία μας. Τώρα, όχι να χτίζουμε αύριο πάνω σε ερείπια. Για αυτό πιέζουμε την Κυβέρνηση.
Για τα ελληνοτουρκικά:
Το πιο ηχηρό μήνυμα που θέλω να στείλω είναι το μήνυμα ομοψυχίας που χρειάζεται αυτή την ώρα ο ελληνικός λαός και οι πολιτικές δυνάμεις. Έχω κατ’ επανάληψη ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών γιατί απέναντι στην κλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας η χώρα μας χρειάζεται εθνική γραμμή. Χρειάζεται να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτελεσματικής υπεράσπισης των εθνικών μας δικαίων. Γι’ αυτό και θα επισκεφτώ αύριο το Καστελόριζο για να φτάσει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Για το Δημήτρη Κρεμαστινό:
Ο Δημήτρης Κρεμαστινος θα μείνει για πάντα στον νου και στην καρδιά μας. Ένας λαμπρός επιστήμονας και ακαδημαϊκός, που πορεύτηκε πάντα με τις αξίες του ανθρωπισμού. Ένας νηφάλιος και υπεύθυνος πολιτικός. Αγωνιστής με πίστη στις αρχές της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης . O δικός μας γιατρός, ο αγωνιστής Δημήτρης. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής, στον πολιτικό χώρο που αγάπησε και υπηρέτησε, θα τον τιμούμε πάντα και θα τον θυμόμαστε με μεγάλη αγάπη και σεβασμό.

Σχόλια