Δήμος Ξηρομέρου : Ξεκίνησε την διακοπή παροχών ύδρευσης μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες


Έγινε η έναρξη και η εφαρμογή των  οι εξαγγελιών  της δημοτικής αρχής του Δήμου Ξηρομέρου να προβεί στην διακοπή όλων των παροχών εκτός των ορίων της πόλης του Αστακού.
Μέσα σε κλίμα έντονων διαμαρτυριών από τους καταναλωτές που θίγονται άμεσα με την εν λόγο απόφαση.
Από πληροφορίες που έχουμε η διαδικασία διακοπής των παροχών ξεκίνησε παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη του Δημοτικού Συμβούλου Φίλιππου Σαμαλέκου και την παρουσία της Αστυνομικής αρχής.
Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κίνηση αυτή της δημοτικής αρχής ,  αφού πρώτα εξέδωσε διαμαρτυρία ο Σύλλογος κτηνοτρόφων Ξηρομέρου.
Συντάκτης μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην αντιδήμαρχο και τον τ υπεύθυνο ύδρευσης Θεόδωρο Λιβάνη όπου του απηύθυνε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την επάρκεια της ποσότητας του νερού.
Ο κύριος Λιβάνης μας απάντησε ότι   το νερό επαρκεί για όλους αρκεί να γίνεται σωστή διαχείριση και να επισκευάζονται  οι  βλάβες άμεσα  στο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο της πόλης του Αστακού, όπως γινόταν και στο παρελθόν .
Συλλέξαμε υλικό βίντεο και φωτογραφίες από το τελευταίο σημείο αναφοράς στην θέση λατομεία Παπαγιαννόπουλου  όπου το νερό κάνει υπερχείλιση και χύνετε ανεξέλεγκτα.
Αναφέρουμε το παραπάνω για να σας δείξουμε την κακοδιαχείριση  που γίνεται.
Κύριοι της δημοτικής αρχής είστε υποχρεωμένοι να εξασφαλίσετε νερό για όλους όπως έπρατταν τα προηγούμενα χρόνια οι προηγούμενες δημοτικές αρχές .
Ζητάμε απο τον Δήμο Ξηρομέρου να μας ενημερώσει τι έγινε σήμερα; έχει προβεί σε διακοπές παροχών ύδρευσης ;  και αν ναι σε  νόμιμες οι παράνομες αν εντόπισαν.

                 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ



Σχόλια

  1. Στον αγωγό τού ΣΥΞ πότε θα κόψετε στο Βασιλόπουλο ποτέ θα κόψετε που γίνεται ένας χαμός στον αγωγό προς το νεκροταφείο και προς τα αμπέλια που τώρα θέλουν πολύ νερό στο Καραϊσκάκη στης πηγές γίνεται ένας χαμός από τα λάστιχα που έχουν μέσα στης πηγές στην Παλαιομάνινα στην δεξαμενή πάλι τα ίδια Μαχαιρά η κατάσταση είναι εκτός ορίων Μπαμπίνη έχει ξεφύγει και εκεί η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδάτου προς ριβιο πότε θα κόψετε τις παράνομες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφόσον είναι παράνομες πολύ καλά έκανε και τις έκοψε, γιατί αντιδράνε δηλαδή; Επειδή ο τσάμπας πέθανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δεν εκοψε τς παρανομες. Τις νομιμες εκοψε και οι παρανομες βασιλευουν.Γιαυτο αντιδρουν.

      Διαγραφή
  4. Και που είσαι ακόμα........
    Το σωστό το είχε πει ο Πανταζής 'ότι αυτοί θέλουν να διοικήσουν για να εκδικηθούν αυτούς που δε μπορούσαν πρίν'......... Και να που έγινε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε 4:50 οταν θα πας να πληρωσεις το νερο που χρωστας εδω και καμια δεκαρια χρονια θα κοψουμε και στη Παπαδατου προς ριβιο τις παρανομες παροχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχεση εχει με το αν καποιος χρωσταει ρε λαγωνικο??με το να κοβουν επιλεκτικα παρανομες υδρευσεις ?Όλα τα λαγωνικα μαζεψε ο γιαννης να διοικησει.

      Διαγραφή
  6. ΤΗΝ ΑΝΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΡΟΤΗΣΤΕ; ΓΙΑ ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΙΖ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΠΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαδάτου ριβιο φυτείες και τα χωριά που υδροδοτούνται από το ΣΥΞ της παράνομες παροχές πάνω στον αγωγό της γνωρίζει όλες ο κουτσομπινας ο υδραυλικός του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλλιπε τοποθετησε από ένα κεντρικό μετρητή νερού στην εξαγωγή κάθε γεώτρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου