Βόνιτσα: Έτοιμη η παιδική χαρά στο βρεφονηπιακό Σταθμό

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση ελαστικοτάπητα στην Παιδική Χαρά του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Βόνιτσας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του έργου συντήρησης της Παιδικής Χαράς και τοποθέτησης ελαστικοτάπητα ασφαλείας του Βρεφονηπιακού Σταθμού Βόνιτσας. Το έργο που είχε προγραμματιστεί από την αρχή του έτους, για την αναβάθμιση της ποιότητας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Τα νήπια κυρίως αλλά και τα βρέφη του ΔΒΣ Βόνιτσας (θα τοποθετηθεί και παιδική χαρά για βρέφη στο τέλος του 2020) μπορούν να παίζουν με την μέγιστη ασφάλεια στον όμορφο προαύλιο χώρο και στα ανακαινισμένα καθώς και καινούργια όργανα παιδικής χαράς.

Ήδη στον περίβολο χώρο του παιδικού σταθμού έχει προγραμματιστεί τον Σεπτέμβριο να τοποθετηθεί γκαζόν που θα αλλάξει τελείως την όψη του Κεντρικού βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Έχει ήδη προγραμματιστεί και η συντήρηση και η τοποθέτηση ελαστικοτάπητα των υπόλοιπων Παιδικών Χαρών των ΔΠΣ μέσω του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” 2020 -2021 έτσι ώστε μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο του 2021 να ολοκληρωθούν τα αντίστοιχα έργα.
Υπόσχεση μας ήταν να αλλάξουμε την καθημερινότητα των βρεφών, των νηπίων και των εργαζόμενων που στεγάζονται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και ήδη ξεκινήσαμε να την πραγματοποιούμε.
Εκ του Προέδρου του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Παντελής Αποστολάκης


Σχόλια