Οι γαλότσες του ..... Δημάρχου !!!


Κύριε Σαμαλέκο  αποκαλείται τους προηγούμενους αντιδημάρχους γαλότσες !!!
Ζητάτε από τους αντιδημάρχους Γαλότσες ενημέρωση .
Άρα η συζήτηση θα κυμανθεί σε επίπεδο Γαλότσας .
Κύριε Σαμαλέκο εγώ δεν θα μπορώ να κοροϊδεύω τους πολίτες του Ξηρομέρου να τους ειρωνεύομαι και να τους περιπαίζω όπως εσείς κάνετε με άστοχα δελτία τύπου .
Δεν θα κατρακυλήσω στο επίπεδο το δικό σας, που δεν διστάζετε  να ειρωνεύεστε και να χαρακτηρίζετε Συναδέλφου σας Δημοτικούς συμβούλους Γαλότσες.
Ντροπή σας .

κύριε Σαμαλέκο. 
Αντί να αισχύνεστε που αφήνετε τον Αστακό χωρίς νερό προκαλείτε.
Ντροπή σας.                                 
Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των πολιτών του Ξηρομέρου .
Σας καλώ να ανακαλέσετε τον παραπάνω χαρακτηρισμό.
 Καλώ τον Δήμαρχο Ξηρομέρου να καταδικάσει τον χαρακτηρισμό Γαλότσα που αποδίδει ο κύριος Σαμαλέκος σε πρώην αντιδημάρχους και νυν δημοτικούς συμβούλους και να πάρει τα ανάλογα μέτρα.
                             Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης
                                     Δημοτικός Σύμβουλος 
                                       Θεόδωρος Λιβάνης

Σχόλια

  1. Καλά δεν ντρέπεται καθόλου .
    Η έννοια της λέξης ήθος του είναι άγνωστη;
    Θα μας πει σε ποιο Πολυτεχνείο σπούδασε ;
    Αν δεν μας πει σε ποιο Πολυτεχνείο σπούδασε θα του το πούμε εμείς και τότε θα φανεί και το επίπεδο του Πολυτεχνείου και το επίπεδο του κυρίου Σαμαλέκου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός εκτός από ωραιοπάθεια που νομίζει πως είναι ο Αλέν Ντελόν, έχει καβαλήσει και το καλάμι ,με αποτέλεσμα να ανοίγει το στόμα του και να μοιάζει με οχετό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι το νέο ύφος και ήθος του νέου ,που ήρθε στην εξουσία ,για να αντικαταστήσει το παλιό .
    Ντροπή του ,γιατί η Παλαιομάνινα φημίζεται για το ήθος των ανθρώπων της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στειλτε το Σαμαλ αλεκομ για σεμιναρια .και μετα να αξιολογηθει αν κανει σωστα τη δουλεια του η οχι .Δεν ειναι ντροπη να λερωθει και λιγο στις βλαβες του νερου ;τι νομισε οτι τζαμπα θα τα παιρνει τα 1500 ευρα μισθο; Τρεχουμε τωρα Σαμαλεκουμ με η χωρις γαλοτσες για τις βλαβες για το νερο για τον Αστακο αγκαλια γαλοτσα τις γαλοτσες και γρηγορα για δουλεια....γαλοτσα ε γαλοτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμ
    Δεν τρέχει μόνο ο Σαμαλεκος ,τρέχει και η αλεπού μπας και σώσει την κατάσταση και δεν πιάσουν οι κόποι της το ‘’παζάρι’’!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η γαλότσα προστατεύει το πόδι απο το τσίμπημα των φιδλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Σαμαλεκο στον Αστακό δεν υπάρχει νερό και στην Χρυσοβίτσα είναι βλάβη 15 μέρες μέσα στο χωριό ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατά τα άλλα είναι επιστήμονας όπως τον χαρακτηρίζουν οι υποστηρικτές τις κυβερνώντος δημοτικής παράταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε καλά είπε ο Κολιας ότι θα ασχοληθεί με την θρησκεία .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε 12:52 για να δεις την κατάντια τους αν δεν πλήρωνε ο πρόεδρος την ζημιά ακόμα θα έτρεχε το είχαν δήθεν χαλασμένογια να φτάσει στον Αστακό να περνούν και αυτοί που δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνης Σαμαλεκος 1:0 το επόμενο γκολ στον Δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άρχισαν τα όργανα τον Χρόνη τον χρεώνουν στην ομάδα του αποχωρησαντος αντιδημάρχου και το επόμενο γκολ θα είναι ο κοντός από Κανδήλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Θα ρωτήσω κάτι απλό; Γιατί έφυγε ο Λαϊνάς;; Μήπως του ζητούσαν εξηγήσεις για την κατάσταση που βρίσκονται τα αντλιοστάσια και μασαγε τα λόγια του; Οι πίνακες είναι ανοιχτοί και γεμάτοι χόρτα λες και είναι αετοφωλιές. Αντί να ζητάτε τις ευθύνες όλων των προηγούμενων που πέρασαν και απλά έφτιαχναν εικονικά το πρόβλημα κατηγορείται τον άνθρωπο που πάει να σας ξεστραβώσει; Έχετε σκεφτεί ότι τυχαία μπήκε σε αυτή τη θέση; Ότι είναι σε ένα αντικείμενο το οποίο γνωρίζει; Οι προηγούμενοι τι ήξεραν; Και όσοι τους υποστηρίζουν; Ποτέ δεν είχα πολιτική θέση και ίσως αυτό είναι το πρόβλημα στο τόπο μας. Βλέπουμε μέσα από τη πολιτική και αν βγήκε ο ένας και αν βγγκυο άλλος. Κάντε ένα καλό! Αγαπήστε τον τόπο και το κοινό του καλό! Όλοι θέλουμε να έχουμε νερό σπίτι μας, να μην έχει διακοπές και βλάβες. Αφήστε πλέον τη φαγωμάρα μεταξύ σας για το ποιος έκανε και δεν έκανε. Βλέπετε ο άνθρωπος προσπαθεί. Βγαίνει και λέει αλήθειες που άλλοι δεν είχαν τα κότσια να πουν. Μια τελευταία παρατήρηση γιατί νομίζω κούρασα, αν δεν νοιαζόταν δε θα έβγαζε στη φόρα τόσα "άπλυτα" και δε θα κατηγορούσε πρώην άτομα του δήμου και του δικού του μάλιστα συμβουλίου, απλά θα σώπαινε και θα έκανε όπως οι άλλοι. Έστω και ένας να κάτσει να σκεφτεί ως πωλητης του δήμου και μόνο και συμφωνήσει στο ελάχιστο μαζί μου, προσωπικά θα είμαι ευτυχισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΣΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου του νερού ύδρευσης όλων των τ.κ.

      Διαγραφή
  14. Η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου είναι άκρως απαράδεκτη .
    Είναι καταδικαστέα από όλους τους πολίτες του Ξηρομερου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καλύτερος με διαφορά είναι ο φιλλιπας θέλει να συμμαζέψει τα πράγματα μπράβο και στον δήμαρχο που τον στηρίζει εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης για να κυκλοφορείτε και στην παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου