Η δημοτική αρχή δηλώνει, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα το διεκδικητικό πλαίσιο του σωματείου των εργαζομένων στον ΝΗΡΕΑ.


Αστακός 18.6.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Μαζί με όλη την κοινωνία του Αστακού, γίναμε και εμείς κοινωνοί της ξαφνικής είδησης για κατάργηση θέσεων εργασίας φύλαξης στην εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ.
Ως Δημοτική Αρχή ενημερώνουμε ότι άμεσα, κατόπιν συνεννοήσεων από χτες και από την αρχή της ημέρας σήμερα, ήδη υπήρξε συνάντηση στο Δημαρχείο στις 09:00 μ.μ. με το σωματείο των εργαζομένων στον ΝΗΡΕΑ, η οποία έληξε πριν λίγο και η δημοτική αρχή δηλώνει, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα το διεκδικητικό πλαίσιο του σωματείου των εργαζομένων.
Καμία χαμένη θέση εργασίας, ζητάμε την ανάκληση της απόφασης απόλυσης και επαναφορά των συνανθρώπων μας στις δουλειές τους, για να επιστρέψει η ηρεμία στις οικογένειες τους και στη ζωή τους.
Η τοπική κοινωνία του Αστακού δεν μπορεί να αντέξει ένα τόσο μεγάλο κτύπημα, 32 οικογένειες ξαφνικά και από το πουθενά να βρεθούνε στο δρόμο.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Σχόλια

  1. Σιγά τα κροκοδείλια δάκρυα . μην κουράζεστε και σας πιστέψαμε .
    Θα σας δούμε στην συνέχεια γιατί το πράγμα μόλις ξεκίνησε και θα έχει συνέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νόμος είναι εδω και 6 χρόνια ποτέ όμως δεν είναι αργά ας κανονίσει ο δήμος να φέρει καθηγητές ένα κλιμακίου εκπεδεφση ιεκ να πάρουν το κεμεα. η εργαζόμενοι θα υπάρχουν από αξία άτομα με εκπεδεφση σαφώς και είναι φυλακές σοβαρή αξία άτομα αυτή την στιγμή αλα και τσατσι νταήδες ρουφιάνοι των πδ
    Πηδηχτουλη διευθυντών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα ξυπνησε η δημοτικη αρχη;τωρα ειναι αργα κριμα για τους εργαζομενους .εδω οι φυλακες και η κοινωνια ειναι στα καγκελα πανω απο 3 μερες ηρθε και η δημοτικη αρχη για το μνημοσυνο και κλαμα ο δημαρχος ντροπη σας αλλα ο καιρος περναει γρηγορα τεμπεληδες .οι εργαζομενοι η αντιπολιτευση και το Εργατικο Κεντρο Αγρινιου θα αγωνιστουν για δικαιωση των εργαζομενων και χωρις εσας γιατι δημαρχος και σια ειστε ανυπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ησουν τοσες μερες δημοτικη αρχουλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μικρουλης παναγιωτακης ως ανωνυμος
      Τσα

      Διαγραφή
  5. Μπραβο στην αντιπολιτευση που στριμωξε την δημοτικη αρχουλα να ασχοληθει με το θεμα των απολυσεων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου