Αναζωογόνησης Ξηρομέρου: Απλά πώς να το κάνουμε , δεν μπορούνε οι άνθρωποι .!!!!


Όχι δεν ευθύνεται γι αυτές τις εικόνες στα Βλυζιανά η δημοτική αρχή.
Απλά πώς να το κάνουμε , δεν μπορούνε οι άνθρωποι .!!!!
Και το θέμα δεν είναι προσωπικό , αλλά καθαρά πολιτικό  και η ευθύνη είναι ολάκαιρη  του Δήμαρχου, με την πολιτική που χάραξε στον τομέα  της αποκομιδής των απορριμμάτων και της καθαριότητας .!!!!
Ο κόσμος το χει  τούμπανο και ο Δήμαρχος κρυφό καμάρι .!!!!
Ο Δήμος βρωμάει απ άκρου εις άκρον και μια φωνή απόγνωσης έρχεται από παντού από τους πολίτες .
Εμάς ασφαλώς μας κάλεσαν, να πάμε μέσα στο καταμεσήμερο και φαίνεται από τις φωτογραφίες και τον ίσκιο ότι είναι ντάλα μεσημέρι , κάποιοι πολίτες οι οποίοι μάλιστα μας δήλωσαν ευθαρσώς,  πως δεν μας είχαν στηρίξει στις εκλογές ,αλλά αυτό για εμάς  δεν είχε καμία σημασία και όταν μας μίλησαν για εικόνες εγκατάλειψης , στην αρχή πιστεύαμε , ότι ίσως υπερέβαλαν ,αλλά όταν αντικρίσαμε το θέαμα , σε αντίθεση με την ομορφιά από τις καταπράσινες φτέρες παραπλεύρως του δρόμου  για Βλυζιανά   μείναμε άφωνοι .!!!
Ασφαλώς  για την αλγεινή κατάσταση της εγκατάλειψης  δεν έχει καμία ευθύνη ο Πρόεδρος των Βλυζιανών ,αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος .
Και όταν οι άνθρωποι    δεν  μπορούνε , τότε παραιτούνται  ή παραμένουν και θαυμάζουν αυτές τις απείρου κάλλους εικόνες .!!!!
Θαυμαστά τα έργα σας κύριε Δήμαρχε .
Αστακός 10/6/2020
Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνησης Ξηρομέρου .
Σχόλια

 1. Καλά ρε ‘σείς είχαν ένα μήνα να πάνε με το απορριμματοφόρο στα Βλυζιανά και τα κατέβαζαν οι άνθρωποι στον Αστακό και στο Βασιλόπουλο ;
  Σήμερα το πρωί έφθασε το δανεικό σκουπιδιάρικο στα Βλυζιανά .
  Ούτε αυτό το ελάχιστο δεν είναι ικανοί να κάνουν ;
  Λίγη ντροπή χάθηκε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε όλους τους τομείς τα έχει κάνει μούσκεμα ο Γιανάκης .
  Ξεχνάτε το νερό ;
  Ξεχνάτε την υπόθεση Λαϊνά;
  Ξεχνάτε τις απευθείας αναθέσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Όμως ο Στάικος με συλλογική και οργανωμένη δουλειά απότοκη του οράματος και του προγράμματος ως Δημάρχου Αστακού την περίοδο 2007-2010 είχε τα Βλυζιανά και άστραφταν όχι μόνο από καθαριότητα ,αλλά και από τον νέο φωτισμό που αντικατέστησαν κάτι λάμπες κωλοφωτιές με τις λάμπες ατμών Νατρίου σε ολόκληρο το Χωριό και όχι μόνο σε κάποιους κολλητούς και τα έκανε την νύχτα να μοιάζουν με την Πόλη του φωτός το Παρίσι και τους πήγαμε το άπιαστο όνειρο, το νερό και το γήπεδο μπάσκετ και 5Χ5 και τον δρόμο Βασιλόπουλο –Βελά ,με τον οποίο ως πολίτες με δικαιώματα από τον Δήμο μπορούν σε λίγα λεπτά της ώρας, να βρίσκονται στις όμορφες παραλίες της Βελάς και να απολαμβάνουν τα μπάνια τους και αυτοί όχι ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τους μικρούς δρόμους και καθημερινά υπηρετούσαμε όλους τους πολίτες με τα μικρότερα , αλλά απαραίτητα για την ποιότητα ζωής των κατοίκων έργα .
  Όλα τα άλλα είναι κάτι αστειάκια και από κάποιους και αρκετή λάσπη , που τώρα δεν ξαναπιάνει.
  Παναγιώτης Στάικος Πρώην Δήμαρχος Αστακού και πως να το κάνουμε άλλωστε , ο Δήμαρχος των Μεγάλων έργων.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναί, έτσι είναι !! Αλλά εσείς οι 91 που δεν τον ψηψίσατε να μη κρέντε ντίπ !!! οι άλλοι 90 που τον ψήφισαν έχουν δικαίωμα λόγου.....Αφού δεν σας έβαλε μπουρλότο μετά τις εκλόγές , να φχαρστάτει του Θεό !!! Ε ρε χλιμάρες, π διαβάζ κανένας εδω μέσα !!!!

   Διαγραφή
 4. 7.30 τα καλά που έκανε ο γιατρός και δήμαρχος των μεγάλων έργων
  ο κόσμος θα τα εκτιμήσει και στις δημ.εκλογές του 23

  Οι αντιπαλοί μας θα ψάχνουν να βρούν τα ψηφοδέλτιά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου