Πληθώρα Συλλυπητηρίων μηνυμάτων για την Απώλεια του γιατρού Βασίλη Αντωνόπουλου !!!

    

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Βασίλη Αντωνόπουλου:


  «Ο Βασίλης Αντωνόπουλος  στη διαδρομή της ζωής του υπηρέτησε τον άνθρωπο ως γιατρός και τον πολίτη ως ακούραστος εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης.....
  
Ήταν ο γιατρός των παιδιών μας ο οποίος ευτύχησε στη ζωή του να αγωνιστεί με πάθος και συνέπεια και να κάνει πράξη όσα πίστευε βαδίζοντας στον δρόμο της εντιμότητας.
Η συγκίνηση για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε είναι μεγάλη.
Παρών ως το τέλος, θα τον  θυμόμαστε ως τον άνθρωπο που τίμησε με  αφοσίωση και συνέπεια  τον τόπο του.
Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του».
   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για το θάνατο του Βασίλη Αντωνόπουλου

 Η Αιτωλοακαρνανία αποχαιρετά σήμερα ένα  σπουδαίο Δημοκράτη και Αγωνιστή, που την υπηρέτησε όλα τα χρόνια της ζωής του με την ιατρική αλλά και την πολιτική του ιδιότητα. Αποχαιρετά τον γιατρό-παιδίατρο Βασίλη Αντωνόπουλο. 
Η οικογένεια του Κινήματος Αλλαγής- ΠΑΣΟΚ γίνεται πολύ φτωχότερη, γιατί ο Βασίλης Αντωνόπουλος ήταν ένας Άνθρωπος που με το ήθος του, την προσφορά και την εργατικότητά του είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων. ΄Εδωσε αγώνες από κάθε μετερίζι αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη στη Δημοκρατική Παράταξη και στην Αιτωλοακαρνανία. 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό ταξίδι Σύντροφε. Θα σε θυμόμαστε.

Παναγιώτης Σταικος : Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θανάτου του Βασίλη Αντωνόπουλου.


Αγαπημένε μου Συνάδελφε και φίλε Βασίλη η Κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας έχασε έναν σπουδαίο Άνθρωπο .!!!
Πέρα από  το πάθος και την προσφορά σου στην Πολιτική ως ένας εντιμότατος πολιτικός ,για εμένα υπήρξες ένας ξεχωριστός αφιλοχρήματος Γιατρός με ξεχωριστό ήθος ,προσθέτοντας ακούραστα τις γνώσεις πάντα στα  άρρωστα  παιδιά ,τα οποία χρειαζόντουσαν τις υπηρεσίες σου ,βοηθώντας και οικονομικά τους φτωχούς ανθρώπους .!!!
Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις φίλε Βασίλη .
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους .
Καλό ταξίδι φίλε και εκλεκτέ συνάδελφε Βασίλη .
Αστακός 23/6/2020
Dr.Παναγιωτης Σταικος 


Χριστίνα Σταρακά : "Ο Βασίλης Αντωνόπουλος, ένας υπέροχος άνθρωπος, θα είναι πάντα στις καρδιές μας"

 Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σπουδαίος επιστήμονας, ένας σπουδαίος πολιτικός, ένας αληθινός φίλος, ο γιατρός Βασίλης Αντωνόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή και άφησε τον τόπο μας φτωχότερο.
Ένας άνθρωπος κι επιστήμονας που μόνο πρόσφερε στους συμπολίτες του με αυταπάρνηση, που υπηρέτησε αρχές και αξίες και που, πάνω από όλα, ήταν παρών στο πλευρό όλου του κόσμου.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος υπήρξε σπουδαίος κι αγαπητός όχι μόνο λόγω της επιστημονικής και της κοινωνικής καταξίωσής του αλλά κυρίως γιατί ήταν αληθινός και αυθεντικός άνθρωπος. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν κάτι φυσικό για έναν άνθρωπο που του «περίσσευε» ψυχή και   που ήθελε να δίνει και να βοηθά.
‘Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στα μαθητικά μου χρόνια, ως μέλος της Π.Α.Μ.Κ κι από τότε μόνο κοινοί πολιτικοί  αγώνες μας ένωναν, με τόσες αγωνίες, τόσες χαρές, τόσες πίκρες.  Αλλά αυτό είναι μόνο ένα ελάχιστο από τα όσα συζήτησα και έμαθα κοντά του.
Υπηρέτησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ, και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές του, με πάθος, πείσμα και εντιμότητα.
 

Ήταν τιμή μου που πορευτήκαμε παρέα και συνεργαστήκαμε άψογα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από το 2010-2014,εγώ ως σύμβουλος κι ο Βασίλης ως Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.
 
Ήταν ακόμη μεγαλύτερη τιμή μου, να συνεχίσω το 2014 το σπουδαίο έργο του. 
Ήταν πάντα δίπλα μου, σ όποια μάχη κι αν έδωσα.
 
Ήμουν δίπλα του σ όποιον αγώνα έδινε.
 
Θα θυμάμαι πάντα να τον συναντώ και να εισπράττω αγάπη και  στήριξη, όπως θα θυμάμαι και ότι δεν συμβιβάστηκε ποτέ στις πολιτικές του θέσεις και απόψεις.

Βασίλη σ ευχαριστώ για όλα!
 
Το αποτύπωμα της ζωής σου δεν πρόκειται να λείψει ποτέ, θα είναι μαζί μας, στον τόπο που αγάπησες και στήριξες. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αναπολούμε πάντα.

    Αντίο!

Το συλλυπητήριο μήνυμα του  Απόστολου Κατσιφάρα

Σήμερα, χάσαμε ένα φίλο, ένα συναγωνιστή στην πολιτική και την αυτοδιοίκηση, έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, το Βασίλη Αντωνόπουλο, τον Ιατρό από τη Μυρτιά Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας
Χάσαμε ένα εκλεκτό και ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας που διετέλεσε ο πρώτος αιρετός Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας. Ένας άνθρωπος πράος, ευγενής και βαθιά δημοκράτης.

Η απώλεια είναι μεγάλη για όλους εμάς.

Καλό ταξίδι φίλε.

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου

  Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Βασίλη Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου που τον διέκρινε ένα αδιάλειπτο πάθος για τα κοινά και τη συλλογική δράση.Ένα πάθος που ήταν συνυφασμένο με την ίδια του τη ζωή. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σπύρος Κωνσταντάρας: Αποχαιρετώ με οδύνη τον άνθρωπο της προσφοράς, τον φίλο Βασίλη Αντωνόπουλο

Αποχαιρετώ με οδύνη τον άνθρωπο της προσφοράς , τον  συμπολίτη,  τον επιστήμονα, τον πολιτικό, τον φίλο Βασίλη Αντωνόπουλο.
Στην ζωή του υπήρξε ευπρεπής, ανιδιοτελής γιατρός και πολιτικός  του ήθους και της αρετής. Ξεκίνησε από την Μυρτιά Θέρμου  ως Πρόεδρος της Κοινότητας  και λάμπρυνε  όσες θέσεις κατέλαβε με την αρχοντιά του, την καλοσύνη του και την αγωνιστικότητα του .
Ως Θέρμιος στήριξε  την κοινωνία  με τη  βοήθεια του σε  πολλές οικογένειες και ως γιατρός  αγκάλιασε  τόσο την τοπική μας κοινωνία όσο και ολόκληρη της Αιτωλοακαρνανία.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

Ο Δήμαρχος
Σπυρίδων Κωνσταντάρας

Σχόλια