Η απόλυση όλων των φυλάκων στις Μονάδες των Ιχθυοκαλλιεργειών είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τον τόπο μας .


Η απόλυση όλων των φυλάκων στις Μονάδες των Ιχθυοκαλλιεργειών  και η ανάθεση της φύλαξης σε εταιρείες  Security  είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τον τόπο μας .
Εμείς ως Δημοτική Παράταξη λέγαμε προεκλογικά ακριβώς :
Πως στηρίζουμε τις υπάρχουσες μονάδες , γιατί σε αυτές  απασχολούνται περίπου 400 εργαζόμενοι και είμαστε υπέρ της επέκτασης   των μονάδων  όχι όμως στον παραλιακό άξονα Αστακού –Μύτικα –Πάλαιρος , αλλά σε χώρο Ιχθυοκα λλιεργητικού Πάρκου προς τις εκβολές του Αχελώου, χωρίς να θέταμε εκεί κάποιον περιορισμό .
Η απόλυση όμως 36  φυλάκων ( αν είναι ακριβής ο αριθμός) , κάποιοι από τους οποίους εργάζονται σε αυτές τις θέσεις από  6 μέχρι και πάνω ίσως  και από 26 χρόνια δημιουργεί μεγάλη αναταραχή και ανησυχία στην τοπική Κοινωνία και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό , όταν η τοπική κοινωνία στήριξε  για 35 χρόνια τις Ιχθυοκαλλιέργειες στην περιοχή μας .
Έτσι ζητάμε από την Νέα Διοίκηση της Εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε, να επανεξετάσει την απόφασή της και εάν στο νέο πλάνο  της Νέα Διοίκησης της Εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε είναι,η   ανάθεση της φύλαξης σε εταιρείες  Security ,  τότε αυτοί οι εργαζόμενοι με μια εσωτερική αναδιάταξη να συνεχίσουν να εργάζονται σε άλλα πόστα είτε στις μονάδες πάχυνσης ή στον Άγιο Παντελεήμονα ή στην επισκευή των διχτυών ή στο συσκευαστήριο στην  Τσαπουρνιά ,γιατί για τόσες οικογένειες της περιοχής μας θα είναι πολύ ισχυρό πλήγμα σε εποχές μάλιστα πολύ δύσκολες τώρα με τον Covid19 , αλλά και σε μία περίοδο ,όταν πολύ σύντομα, από ότι δείχνουν τα πράγματα μετά την εφαρμογή του αναμενόμενου εμβολίου, για το οποίο υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ,πως μπορεί να το έχουμε  και πριν από τον ερχόμενο Οκτώβριο, αναμένεται όπως υποστηρίζουν διεθνείς οικονομικοί οίκοι αξιολόγησης, Ισχυρή Ανάπτυξη στην Χώρα μας .
Καλούμε  δε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο, να συγκαλέσουν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την απόλυση όλων των φυλάκων και την λήψη σχετικής απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αστακός 17/6/2020
Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης
 Αναζωογόνηση Ξηρομέρου                

Σχόλια

  1. Πιεζουν την δημοτικη αρχη να παρουν οτι ζητουν...ενα μονο μενει πλεον πολεμο στην δημοτικη αρχη εφοσον τους κανει τα χατηρια.σκυλια καπιταλιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΕΟΝ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ ΟΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΊΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδες ο δημαρχος ;τι εβαζε καμερες στο Μυτικα να γινεται φυλαξη ηλεκτρονικα;Να που το πηρε χαμπαρι ο ΝΗΡΕΑΣ και κανει το ιδιο και τωρα απελυσε τους φυλακες;Τωρα ποια θεση θα παρεις Δημαρχε;τις τεχνολογιας η μη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΑΝΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ
    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φύλακας στης ιχθυοκαλλιέργειες 1500€ και πάνω δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο 700€με το ζόρι γιατρός στο κέντρο υγείας αστακού 1000€ τα συμπεράσματα δικά σας και τέλος πάντων είναι ιδιωτική εταιρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασχημο πραγμα η ανεργια.εδω μιλαμε για ανεργια οχι μισθοδοσια.ο φυλακας δεν ειναι στο υπουργειο υγειας η παιδειας ειναι μονος πανω σε μια εξεδρα τη νυχτα με 8 και 10 μποφορ ενω ο δασκαλος και ο γιατρος δεν εχει τον ιδιο κινδυνο και θα επιστρεψη στο σπιτι του κατι το οποιο δεν γνωριζει ο φυλακας που καθημερινα αντιμετωπιζει διαφορετικες καταστασεις στην εργασια του .Ναι ειναι λιγα τα χρηματα στο δημοσιο ομως ξερεις δεν θα απολυθεις .στον ιδιωτικο τομεα σου δινει την απολυση και ας εισαι και 20 και 30 χρονων υπαλληλος .παντως ενα ειναι το συμπερασμα ο ιδιωτικος τομεας ειναι ψυχρος και τον ενδιαφερει μονο το κερδος και οχι οι ανθρωποι.Εμεις ως παραταξη Αναζωογονηση θα στηριζουμε τα αιτηματα των συμπολιτων μας μεσα απο μονιμους και δικαιους αγωνες. Σταμουλακης Σωτηρης Παπαδατου Ξηρομερου και την παραταξη Αναζωογονηση Ξηρομερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου