Κορονοϊός: 26 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Κορονοϊός: 26 νέα κρούσματα στην Ελλάδα
Ο κορονοϊός είναι… εδώ και ο ΕΟΔΥ μας το υπενθυμίζει με την καθημερινή του γραπτή ανακοίνωση για την πορεία του “αόρατου εφιάλτη” στην χώρα μας. Διαβάστε αναλυτικά τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν επίσημα.
Για το πώς κινείται ο κορονοϊός στην Ελλάδα ενημερώνει και σήμερα, Παρασκευή 24.07.2020, ο ΕΟΔΥ με γραπτή ανακοίνωση. Πιο αναλυτικά, ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει πως ο κορονοϊός εντοπίστηκε σε 26 νέες περιπτώσεις, ενώ τα συνολικά κρούσματα είναι 4.135.
Κορονοϊός: Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΟΔΥ
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 24 Ιουλίου 2020 (ώρα 15:00).
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 26, εκ των οποίων τα 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 4135 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 54.6% άνδρες. 1 Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 201 θάνατοι.
Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 8 (87.5% άνδρες). Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).
newsit.gr

Σχόλια