Θρήνος στον Κορυδαλλό για τον ξαφνικό θάνατο του 35χρονου Γιώργου Πολυχρονόπουλου

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι του άτυχου 35χρονου άνδρα – Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων στη Χιλιαδού

Σε καρδιακή ανακοπή οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 35χρονου Γιώργου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές με τους φίλους του στη παραλία της Χιλιαδούς, σύμφωνα με τον πατέρα του.

Ο άτυχος 35χρονος, σύμφωνα πάντα με τον πατέρα του, είχε πάει για διακοπές σε ελεύθερο κάμπινγκ, όπως συνήθιζε με τους φίλους του, στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια.
Την Δευτέρα 27 Ιουλίου το απόγευμα, για άγνωστο λόγω ο 35χρονος άνδρας ενώ διασκέδαζε με την παρέα του ξαφνικά σωριάστηκε στην παραλία και δεν ξανασηκώθηκε.


Αμέσως οι φίλοι του και άλλα άτομα από την παραλία κάλεσαν το ΕΚΑΒ και έτρεξαν να τον βοηθήσουν κάνοντας του μάλιστα και ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση). Ωστόσο ήταν μάταιο.

Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαρτυρίες των ανθρώπων στο ελεύθερο κάμπινγκ ανέφεραν πως το ασθενοφόρο έκανε πάνω από μια ώρα να φτάσει στην παραλία της Χιλιαδούς ώστε να παραλάβει τον ασθενή.

https://www.protothema.gr/

Σχόλια