Την Κυριακή Το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων Του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Την Κυριακή 2, Αυγούστου στην πλατεία Μοναστηρακίου  το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Την Κυριακή 2, Αυγούστου οι καλοκαιρινές πολιτιστικές διαδρομές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μεταφέρονται στο Μοναστηράκι για την διοργάνωση του 6ου  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Στην πλατεία του Μοναστηρακίου στις 21:30   ορισμένα  από τα χορευτικά του Δήμου μας θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα.
Το φετινό φεστιβάλ θα έχει τα ελάχιστα χορευτικά λόγω των μέτρων για τον Sars – Covid 19 και λόγω του γεγονότος της μη λειτουργίας πολλών χορευτικών του Δήμου μας και των γύρω περιοχών. Πολλά χορευτικά είναι ανενεργά ή και κάποια δεν συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις  . 
Είναι σίγουρο όμως ότι τα  χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν θα μας ταξιδέψουν σε πολλές χορευτικές  διαδρομές και μέρη της Ελλάδος. Ετοιμάζουν πολλά ωραία δρώμενα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν τους παρευρισκόμενους . 
Να ενημερώσουμε ότι κατά την διάρκεια της παράστασης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον sars-COVID 19 . Τα  καθίσματα θα στηθούν σε απόσταση 1,5, μέτρων (απαγορεύεται αυστηρά να μετακινηθούν από τους θεατές) και στην είσοδο των χορευτικών θα υπάρχουν αντισηπτικά τα  οποία θα χρησιμοποιούν οι χορευτές κατά την είσοδο και την έξοδο από τον χορό .
Σημαντική σε όλη την διαδικασία της εκδήλωσης και την τήρηση των μέτρων  είναι η στήριξη και η βοήθεια της Τοπική Κοινότητας Μοναστηρακίου 
Εκ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Η Πρόεδρος 
Πανταζή Παναγιώτα
Εκ του Προέδρου του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Παντελής Αποστολάκης

Σχόλια