Δήμος Ξηρομέρου: Τέλος το χλώριο στην Δεξαμενή της πόλης του Αστακού

Το είδαμε και αυτό σήμερα... τον Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου με τρεις υδραυλικούς και έναν εργολάβο , το συνεργείο του κυρίου Τσέλιου , να βρίσκονται μπροστά σε μια βλάβη στο Αντλιοστάσιο Μαργωνέικα, να καμαρώνουν και να αλληλοσυγχαίρονται για το μεγάλο κατόρθωμα που έκαναν, λες και λύσανε το πρόβλημα της ύδρευσης της πόλης του Αστακού. Η συντακτική μας ομάδα έκανε έρευνα και ρώτησε πρώην αντιδημάρχους τι πρόβλημα υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο. Η απάντηση ήταν πως υπήρχε μια βλάβη μικρή που προκλήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 . Ουσιαστικά μιλάμε για μια βλάβη δυο μήνες μετά την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής. Η συγκεκριμένη βλάβη μπορούσε να επισκευαστεί με ηλεκτροσυγκόλληση και λίγο κόστος, επιλέχτηκε ο δρόμος του εξωτερικού συνεργάτη να χρεωθεί πάλι ο δήμος με το δυσανάλογο κόστος . Το πιο σημαντικό όμως είναι οι φωτογραφίες που μας ήρθαν από ανώνυμο αναγνώστη μας , που μας κάνει πραγματικά να εξοργιζόμαστε. Στην δεξαμενή του Αστακού υπάρχει το βαρέλι που χλωριώνει την δεξαμενή και είναι άδειο . Αν αυτό πραγματικά συμβαίνει κύριοι της δημοτικής αρχής είστε ανεύθυνοι και διαπράττεται αδικήματα. Ερωτάται ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος αληθεύουν οι καταγγελίες ότι έχει τελειώσει το χλώριο στον Χλωριωτή και δεν έχει ορισθεί κάποιος υπεύθυνος να συμπληρώνει ; Έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά καταλληλότητας του πόσιμου νερού στο Δήμο Ξηρομέρου; Γνωρίζετε κύριε αντιδήμαρχε τι ποιότητα νερού διανέμεται στους πολίτες ;
Ακολουθεί η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κυρίου Φίλιππου Σαμαλέκου 



The team works... Αντλιοστάσιο Μαργωνέικα μια βλάβη που καρκινοβατούσε χρόνια στον αγωγό του Αστακού με μεγάλες απώλειες νερού αλλά και αύξηση του ρεύματος αποκαταστάθηκε σήμερα πρωί με επιτυχία. Φίλιππος Σαμαλέκος Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες από τον άδειο χλωριωτή στην δεξαμενή του Αστακού.



Σχόλια

  1. Αν είναι δυνατόν... Ποιον κοροϊδεύει ο κ. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ??? Είναι ντροπή του να κοροϊδεύει τον κόσμο. Γίνατε χειρότεροι από εκείνους που βριζατε το έχετε καταλάβει? Ντροπή σας. Αν ισχύει αυτό θα πρέπει να παρετηθητε χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Είναι ένας επικίνδυνος επιδειξιομανής και ένα εγκληματικό μηδενικό αν άφησε την μεγαλύτερη δεξαμενή του Δήμου χωρίς χλώριο .
    Αν υπάρχει δήμαρχος να τον αποπέμψει άμεσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Ρε Ουστ ανεύθυνε . άκου εκεί χωρίς χλώριο η δεξαμενή .
    Γιατί δεν δείχνει φωτογραφίες από τα έγγραφα της διεύθυνσης υγείας για τα αποτελέσματα δειγματοληψιών του νερού .
    Αυτά είναι η ουσία Σαμαλέκο και όχι το πούλημα μούρης .
    Μα ίχνος φιλότιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου