Ξηρόμερο : Καταιγισμός διαμαρτυριών από τους πολίτες


Δεν έχουν τελειωμό  οι διαμαρτυρίες των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου.
 Οι πολίτες πλέον βγαίνουν ένας ένας φανερά στα δικά τους προσωπικά  προφίλ στο Facbook και διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που προκύπτουν , φαίνεται πλέον ότι η δημοτική αρχή   του Δήμου Ξηρομέρου αδυνατεί να ανταποκριθεί και στο ελάχιστο των καθηκόντων της .
Οι δημότες πλέον μετέτρεψαν την αρχική τους δυσφορία σε διαμαρτυρία Και μέσα από τις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγωνιούν για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Αναρωτιέται κανείς;
Η δημοτική αρχή αφουγκράζεται τις φωνές των πολιτών η εν μέσω της θερινής ραστώνης.
Κολλημένοι στις καρέκλες εξουσίας απολαμβάνει τα οφίτσια της.
Καλούμε τον Δήμαρχο να δώσει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν υποβάλει οι πολίτες μέσω των προσωπικών τους σελίδων και να δώσει λύσεις άμεσα στα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Ακολουθεί η διαμαρτυρία της κ Ρούλας Αποστολάκη δημότης της τοπικής κοινότητας Μύτικα και πρώην μέλος του τοπικού συμβουλίου .

Σήμερα 21 Ιουλίου ήρθαν από το Δήμο να στρώσουν την παραλία που είχε φαγωθεί από το χειμώνα .
Με μεγάλη λύπη λοιπόν βλέπω για μια ακόμα φορά όχι μόνο να μην γίνεται σωστή δουλειά αλλά το χαλίκι που εμείς από το VERSO ρίχνουμε κάθε χρόνο με δικά μας έξοδα να το έχουν τραβήξει προς το λιμάνι .
Δυο επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν κόσμημα για το χωριό (VERSO και NEMO ) να μην υπολογίζονται καθόλου και να βλέπετε την εικόνα αυτή από τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει .
Ευχαριστούμε πολύ την Τ. Κ Μύτικα και το Δήμο Ξηρομέρου για την όμορφη εικόνα μπροστά στις επιχειρήσεις μας.
Βέβαια οι πολίτες είναι ακόμη πιο πολύ ευχαριστημένοι μιας και η πρόσβαση είναι πια πολύ εύκολη υπόθεση στο να πάνε κατευθείαν στο νοσοκομείο για ράμματα μιας και έχουμε πολλά παραδείγματα ......!!!!!!
Από το VERSO και το NEMO!!!!

Σχόλια

  1. Κυρία Ρούλα εσείς δεν ήσασταν που υποστηρίζατε θερμά τον κ. Τριανταφυλλακη??? Όλο τον Μυτικα κάνατε άνω κάτω για ψήφους τι έγινε τώρααααααα σε χάλαγε ο Γαλουνης ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΟΝΟ Η ΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΟ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Το ότι η κυρία Αποστολακη ήταν υποψήφια με τον κύριο Τριανταφυλλάκη ,δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την τιμωρήσουμε γι αυτό .
    Το γεγονός ότι διαχώρισε την θέση της από νωρίς ,γιατί αντιλήφθηκε ,ότι ο κύριος Τριανταφυλλάκης την εξαπάτησε όπως και όλους τους πολίτες ,την τιμά και σε συνδυασμό με το θάρρος της να πει αλήθεια για τα χάλια της Δημοτικής Αρχής στον Μυτικα και της λέμε μπράβο Ρούλα .
    Και να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου .
    Είμαστε πολλοί που μας εξαπάτησε ο Τριανταφυλλάκης ,αλλά ας έρθει σε τρία χρόνια να μας εξαπατήσει πάλι και να δει πως θα του φερθούμε και εμείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοιτάξτε το διαύγεια από την κοινωφελή επιχείρηση πόσα λεφτά πληρώνει με απευθείας ανάθεση . 3.800. για αθλητικό υλικό ΚΔΑΠ και 2300 για αποκριάτικες στολές !!!!! Κύριε Μάντζαρη είστε εκτεθειμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΝΑΙ
    ΧΑΜΟΣ
    ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου