ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Νέος αντιδήμαρχος στο δήμο Μεσολογγίου
Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μασαούτης είναι πλέον ο πέμπτος αντιδήμαρχος στον δήμο Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του δημάρχου Κώστα Λύρου ο κ. Μασαούτης αναλαμβάνει αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Δ.Ε. Αιτωλικού με θητεία μέχρι τις 31/8/2021.
Τις τελευταίες ημέρες βγαίνουν πολλά νέα απ’ το δήμο Μεσολογγίου. Αρχή έγινε με την αντικατάσταση της διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Έφης Σταμάτη από το μηχανικό Θάνο Βάσση. Ακολούθησε η τοποθέτηση του έμπειρου Χρήστου Δασκαλόπουλου στην θέση του γενικού γραμματέα, σήμερα είχαμε την ανακοίνωση στήριξης του προέδρου του Λεσινίου προς την δημοτική αρχή και τέλος την τοποθέτηση Μασαούτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες απ’ το Ραδιομέγαρο σκοπός είναι από το Σεπτέμβρη να ανέβει κι άλλο η ταχύτητα ώστε να δίνονται ακόμη περισσότερες λύσεις στα θέματα που είναι χρόνια ή αντιμετωπίζονται καθημερινά. Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε έχουν βγει στον αέρα προμήθειες για παιδικές χαρές και οχήματα, μεγάλα έργα όπως η πλατεία Μεσολογγίου, η ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων σε Οινιάδες και Αιτωλικό, ανακοινώθηκε η δημιουργία δύο νέων ΚΔΑΠ κ.λπ.
«Αντίπαλός μας είναι ο χρόνος, η γραφειοκρατία και τα προβλήματα. Ενώνουμε δυνάμεις και προχωρούμε συντονισμένα με γνώμονα το καλό του δήμου και μόνο», το μήνυμα από το δημαρχείο.

Σχόλια