Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος του Αγίου Ηλία με τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου


Σε μια δημόσια επίθεση προς τον Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο προχώρησε ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Ηλία, Μιχάλης Μπάλας ο οποίος έχει αγανακτήσει με την κατάσταση της Κοινότητας, αλλά και με την απαξιωτική συμπεριφορά του Δήμου.
Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε στην επίσημη σελίδα στο facebook:


”Δήμαρχε Κώστας Λύρος. Πληρώναμε από την τσέπη μας μέχρι το Μάιο λάμπες, δημοτικό φωτισμό-στολισμό Χριστουγέννων καμιά 500€. Ενημερώνουμε τρία άτομα για έναν καμένο λαμπτήρα και οι κατάληξη είναι να μην φτάσει ποτέ. Σας ψάχνουμε στο τηλέφωνο… Τα σπίτια της παραλίας Αγίου Ηλία έχουν μια εβδομάδα με συνεχείς διακοπές ύδρευσης και συγκεκριμένες ώρες. Μιλάμε για τα αυτονόητα… Είστε πιο ανοργάνωτοι και από τους προηγούμενους. Πού ήσασταν στη γιορτή του προφήτη Ηλία; Τι ενέργειες κάνατε για την εύρυθμη μετάβαση των προσκυνητών στο εξωκλήσι; Ποιά η μέριμνα σας για την καθαριότητα του χωριού και όχι μόνο; Λιαν επιεικώς… Η συμπεριφορά σας δείχνει ότι είμαστε το ποσοστό που σας περίσσεψε από την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου 2019. Δηλώστε αδυναμία να πάμε σε άλλο δήμο“.
Σκοπός μας είναι η προβολή και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς, του περιβαλλοντικού πλούτου καθώς και της πολιτιστικής και πολιτισμικής παράδοσής μας. Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών και η έμπρακτη συμβολή ούτως ώστε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας να γίνει ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
https://iaitoloakarnania.gr/

Σχόλια