Ο ΤΟΕΒ Νεοχωρίου ανέλαβε… εθελοντικά τα «μπαλώματα» αγροτικών δρόμων

Συνεχίζονται τα «μπαλώματα» και οι προχειροδουλειές στο οδικό δίκτυο του νομού, με αυτή τη φορά τη Περιφέρεια να προμηθεύει με πίσσα τον ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, με εργάτες του και… περαστικούς αγρότες να αναλαμβάνουν την… εργολαβία του «έργου»!
Τα μπαλώματα στο δυτικό τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζονται αφού μετά τον δρόμο προς την παραλία του Λούρου στο Νεοχώρι, ακολούθησαν αγροτικοί δρόμοι προς τις εκβολές του Αχελώου.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το μέλος του Δ.Σ. ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, κ. Γιάννης Κουτσοθόδωρος: «Το ΤΟΕΒ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ευχαριστεί τον Thanasis Maurommatis και τον Γιωργος Παπαδοπουλος για την άμεση ανταπόκριση για την προμήθειας πίσσας σε ένα δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία από αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες, από αντλιοστάσιο Σκοπά μέχρι εκβολές Αχελώου-Μπούκα #ethelontismos».
Από την ανακοίνωση προκύπτει ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών με έναν αποσπασμένο υπάλληλο της Περιφέρειας στο γραφείο του, προμήθευσαν με πίσσα τον ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, την οποία έστρωσαν εθελοντικά εργάτες του Οργανισμού για να πηγαίνουν με ασφάλεια κτηνοτρόφοι, αγρότες και ψαράδες στις εργασίες τους (σ.σ. σουρεάλ καταστάσεις)!

Σχόλια