Γρεβενά: Σε καραντίνα δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, ήρθαν σε επαφή με κρούσμα


Συναγερμός έχει σημάνει στα Γρεβενά μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε, καθώς, σύμφωνα με το grevenamedia.gr, ο εν λόγω άνδρας, φορέας του ιού, χαιρέτησε από κοντά ή και ασπάστηκε ακόμη ορισμένους από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών σε εκδήλωση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στην προχθεσινή εκδήλωση του χωριού Κηπουρείο για το ολοκαύτωμα της σφαγής των κατοίκων από τους Γερμανούς, παρευρέθη ο Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, αντιδήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
Εκεί, λοιπόν, και κατά την άφιξη των τοπικών αρχόντων, το κρούσμα φέρεται να χαιρέτησε από κοντά και να φίλησε ορισμένους από αυτούς, πολλοί εκ των οποίων, όταν έμαθαν τα νέα, μπήκαν αμέσως εθελοντικά σε καραντίνα. Ο δε δήμαρχος το ανακοίνωσε και ο ίδιος.
Το θέμα, ωστόσο, είναι πως μετά την εκδήλωση συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Γρεβενών και αρκετοί από τους αιρετούς, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ήταν παρόντες και στη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Ο προβληματισμός στην τοπική κοινωνία είναι διάχυτος και αρκετοί αιρετοί αποφάσισαν να μπουν σε εθελοντική καραντίνα, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε αυτούς, άλλα και σε άτομα του επιτελείου του δημάρχου.

Σχόλια