ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Ευχαριστήριο προς όλους όσους βοήθησαν για την διανομή τριών τόνων ψαριών.

 

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου ευχαριστεί τα Ιχθυοτροφεία Γαλαξιδίου , τον εξαίρετο φίλο Λάμπρο Γκούλτα, εργαζόμενο στο Βοήθεια στο Σπίτι Αμφισσας, την Χριστίνα Δράκου εργαζόμενη στο Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ξηρομέρου, την οργάνωση Φλόγα, τον κ. Κ. Αυδή για την δωρεάν παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου, τον κ. Ιωάννη Γιαννούλη για την παραχώρηση αυτοκινήτου, τον Στάθη Ρεντίφη εργαζόμενο στον Δήμο Ξηρομέρου, όλους τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, μόνιμους και συμβασιούχους, τους Προέδρους Αρχοντοχωρίου, Παναγούλας, Μύτικα, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλου, Βλυζιανών, Μαχαιράς, Μπαμπίνης, Στρογγυλοβουνίου, Αγραμπέλων και Παλαιομάνινας, τους Συλλόγους Γυναικών και Χοβολιωτών Αστακού, τους ιερείς Μύτικα, Κανδήλας και Αστακού, για τη συντονισμένη και επιτυχή διανομή τριών τόνων ψαριών, καταρχήν στους ωφελουμένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και σε άλλους συμπολίτες μας.
Η Κοινωφελής και το Βοήθεια στο Σπίτι, με τη συνδρομή του Δήμου σε αυτοκίνητο και προσωπικό, πέρασε με άριστα τις εξετάσεις εν μέσω πανδημίας, φτάνοντας στο σημείο να εξυπηρετεί πάνω από 450 συμπολίτες μας και στις τρεις δημοτικές ενότητες, μάλιστα με δύο επισκέψεις την εβδομάδα σε κάθε χωριό.
Επίσης εκτός από τις μετρήσεις σακχάρου, γίνονται μετρήσεις χοληστερίνης και των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα (οξυμετρία).
Η Κοινωφελής και οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο, εμπλουτίζοντας διαρκώς την παροχή των υπηρεσιών μας.

Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ανταλαγμα για τις απολυσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πανδημία δεν πέρασε κύριε πρόεδρε της κοινωφελούς ακόμη πρέπει να λαμβανονται μέτρα και μην εφυσηχαζεστε εσείς και το προσωπικός σας .
    Εσεις με τα δελτία τύπου να είστε προσεκτικοί τι γράφετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια βοήθεια στο σπίτι ;; και ποιες δυο φορές επισκέπτονται δώστε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα και το ωράριο εργασίας και μετα να βγάζετε βαρύγδουπα δελτία τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΦΤΙΑΞΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο το αντάλλαγμα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίνει ο ενας στον άλλον συγχαρητήρια τι άλλο θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πήραν τα ψάρια για να το βουλώσουν για τις απολύσεις , ντροπη σας δήμαρχε και μάντζαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΓΙΑ Α ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

    ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δώστε ψάρια στο λαό....χαχαχα. ούτε στην χούντα δεν γίνονταν αυτά .Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΑΤΑΙ; ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ 'Η ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΔΙΚΟΥΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου